KankamStyle Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2013 3.680 14 0 İngiltere 17 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi MeysaNur #41 MeysaNur .!.: ayyhh oldu :) inanmiyorum gicik reklam gitti ama cibil karilar gene geldi ekrana :))) Genişletmek için tıkla... Nasil ya . Bende hic bir reklam yok. Kadinlar iyiymis gozun gonlun acilir MeysaNur .!.: ay simdi bu yeni görüntüya alismam lasim :) birde yazarken yazilarimin alti kirmizi ciziliyor yanlis yaziyorum diye ne is yaa Genişletmek için tıkla... Ceviri kismini kapatman lazim sanirim. Secenek > dil > Oyna biraz iste. Son düzenleme: 17 Nisan 2013
MeysaNur .!.: ayyhh oldu :) inanmiyorum gicik reklam gitti ama cibil karilar gene geldi ekrana :))) Genişletmek için tıkla... Nasil ya . Bende hic bir reklam yok. Kadinlar iyiymis gozun gonlun acilir MeysaNur .!.: ay simdi bu yeni görüntüya alismam lasim :) birde yazarken yazilarimin alti kirmizi ciziliyor yanlis yaziyorum diye ne is yaa Genişletmek için tıkla... Ceviri kismini kapatman lazim sanirim. Secenek > dil > Oyna biraz iste.
Bibibella ♈ Pro Üye 20 Ocak 2010 46.022 164.269 1.123 43 17 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi MeysaNur #42 geyiğinde dibine vurmayalım mune gelip kafamıza vurmasın asasını
MeysaNur Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2011 1.272 106 123 Kocaeli 17 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi MeysaNur #43 KankamStyle .!.: Nasil ya . Bende hic bir reklam yok. Kadinlar iyiymis gozun gonlun acilir Ceviri kismini kapatman lazim sanirim. Genişletmek için tıkla... ayy vallah süpersiiiniz yaa :))) hepsi gitmis gacilarin sifir reklam süpermis buu kankaaam sahaneisn :)) canim yük olim saa eme cevri kismi nerde aceb? cahellik iste ne etcen :) tutimimi .!.: geyiğinde dibine vurmayalım mune gelip kafamıza vurmasın asasını Genişletmek için tıkla... korkutma beni ben daha yeni sayilirim buralarda :))
KankamStyle .!.: Nasil ya . Bende hic bir reklam yok. Kadinlar iyiymis gozun gonlun acilir Ceviri kismini kapatman lazim sanirim. Genişletmek için tıkla... ayy vallah süpersiiiniz yaa :))) hepsi gitmis gacilarin sifir reklam süpermis buu kankaaam sahaneisn :)) canim yük olim saa eme cevri kismi nerde aceb? cahellik iste ne etcen :) tutimimi .!.: geyiğinde dibine vurmayalım mune gelip kafamıza vurmasın asasını Genişletmek için tıkla... korkutma beni ben daha yeni sayilirim buralarda :))
eLmayRa Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2009 36.900 6.947 248 17 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi MeysaNur #44 Konu içeriği nedeniyle ilgili başlğıa taşınmıştır.