• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benım derdım su reklam :((

Evet kolay benimki Turkce degil. Nasil cevrilmis bilmiyorum ama otekinde ne varsa bunda da var. Hatta daha bile kullanisli.

yok türkce istemiom zaten almancasi var mi? varsa yüklim insaALLAH google chrome mu yazicam sadece?

benden arkadasınbiri diye bahsetmediğin için ben sana nasıl teşekkür etsem acaba
kimse nickimi okumuyor benden arkadaşınbiri diye bahsediyorlar hep :27:
ezik miyim l.n ben :D

ay sende güldürdün beni arkadasin biri :D

ezikmisin :27::27: nedemek canım bende azdaha öyle yazıcaktım dönüp baktım ismine :1::1: chrome en iyisi en kullanışlı ve en hızlısı kızlar bende vazgeçemiyorum :ssz::ssz:

benden arkadasınbiri diye bahsetmediğin için ben sana nasıl teşekkür etsem acaba
kimse nickimi okumuyor benden arkadaşınbiri diye bahsediyorlar hep :27:
ezik miyim l.n ben :D

Bir sen, birde gazeldustubaglara . Bu nickler beni baya bir zorladi :1:

yok türkce istemiom zaten almancasi var mi? varsa yüklim insaALLAH google chrome mu yazicam sadece?

Linkleri mesaj attim sana. Sorun olursa soylersin.

ben kurtuldum sen hala görüyormusun bir arkadaşın (tenesemisir )dediği programı yukledım ücretlimiydiki o :26::26:

yok daha yükleyemedim biraz yogumun zor yetistiriom :) fakat simdi gözüm gene korktu ücretli mi yani? onu yükleyince mani mani mi giyor?

kızlar ücretli değil ne alaka kullanmanız yeter onların para kazanması için ücretsiz yani yükledikten sonra adlock uda yüklicksiniz ama :ssz:

ücretli olsa yüklerken sorar kabul ediyormusunuz diye ücretli olsa parayı nerden alıcakki senden sen k.kartı numarası falan girmeden :34: chrome un eklentileri ücretsiz paralı olan eklentisi yok diyebiliyorum :27:

ücretli olsa yüklerken sorar kabul ediyormusunuz diye ücretli olsa parayı nerden alıcakki senden sen k.kartı numarası falan girmeden :34: chrome un eklentileri ücretsiz paralı olan eklentisi yok diyebiliyorum :27:

faturaya yansır cnm oyuzden dedim :3::3:

ay simdi bu yeni görüntüya alismam lasim :) birde yazarken yazilarimin alti kirmizi ciziliyor yanlis yaziyorum diye ne is yaa :D

Back