Benım derdım su reklam :((

MeysaNur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2011
1.272
106
123
Kocaeli
ya kizlar sadece bende mi yoksa sizlerde de mi oluyor hangi sayfayi acsam, konuya girsem özel msj yazsam hep su reklam cikiyor ve bayada sürüyor gitmesi :S bisekilde kapatilmiyormu bida hic cikmasin karsima :)

eğer google chrome kullanıyorsan ad block yükle
reklamlara elveda

Dizi reklamlari, hamilelik takip reklamlari,... Ben de ekranimi direk kapatan reklamlardan hoslanmiyorum valla. Tepedeki carpiya basiyorum hemen, napiyim.

bende şu aşağıdaki göbek reklamından bıktım tiksindim :120::120::120::120:

şu dizi reklamından bahsediyorsun sanırım
sayfanın aşağısına in hızlıca
reklam gidiyor

Az once denedim, gitmedi yaw. Benimle birlikte asagi yukari geldi valla reklam. en sonunda kendi vakti dolunca kayboldu.

ya kizlar site yöneticelere söylesek bunu kaldirsalar ben hatirliyorum
ozamanlar hamileydim gene böle gicik b i reklam vardi nereyi acsan karsina cikiyordu onu kaldirmislardi bi ara
acaba yine rica etsek mi?

ya ben su firefox da öyle bir ayar yaptim ki görüntüler cikmiyor ara sira bazi reklemlar cikiyor ne kendi avatarimi ne de sizin ki ni görmiyorum :) o reklamda hep bembeyaz bir sayfa olarak cikiyor ekranimi kapatiyor... :S

firefox u bende cok seviyordum. chrome u yukledim geriye bakmadim o kadar yani.

peki kullanmasi kolay mi hic kullanmadim icin birde hani gecmisi kontrol ediyoruz ya :))) oda kolay mi kontroll ediliyrmu harfiyen hangi siteler girilmis diye hani :)) ay türkcemde pek iyi deil kusura bakmayin

peki kullanmasi kolay mi hic kullanmadim icin birde hani gecmisi kontrol ediyoruz ya :))) oda kolay mi kontroll ediliyrmu harfiyen hangi siteler girilmis diye hani :)) ay türkcemde pek iyi deil kusura bakmayin

Evet kolay benimki Turkce degil. Nasil cevrilmis bilmiyorum ama otekinde ne varsa bunda da var. Hatta daha bile kullanisli.

chorme kullanıyorum adlock indirdim tenesemisir sağol
benden arkadasınbiri diye bahsetmediğin için ben sana nasıl teşekkür etsem acaba
kimse nickimi okumuyor benden arkadaşınbiri diye bahsediyorlar hep
ezik miyim l.n ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…