Benim derdim ne?

cnm iç sıkıntın ondan eşine kahvaltıya kalkıyosan namazada da kalkarsın sabah kalk kıl namazını et kahvaltını yürüyüşünü dersaaneni silkelen kendine gel biraz bende başlayım namaza hadi beraberce birde yediklerimize dikkat edel,m ben,imde 10 kilo fazlam var

Bende katılabilir miyim size
Namazda düzeni sağladım 4 aydır ancak aynı azmi yemekte gösteremiyorum =((

Bende katılabilir miyim size
Namazda düzeni sağladım 4 aydır ancak aynı azmi yemekte gösteremiyorum =((

tabiiki:confused: katılabilirsin sizin kilo boy kaç
bu arada arkadaşın dediği yöntemle bende ayda 3,5 fln veriyordum...
sabah kahvaltı 2 dilim ekmek öğlen normal yemek yoğurt (bazen bir dilim ekmek) akşam çok az yemek salata meyve
gün içerisinde bol su ve yeşil çay

tabiiki:confused: katılabilirsin sizin kilo boy kaç
bu arada arkadaşın dediği yöntemle bende ayda 3,5 fln veriyordum...
sabah kahvaltı 2 dilim ekmek öğlen normal yemek yoğurt (bazen bir dilim ekmek) akşam çok az yemek salata meyve
gün içerisinde bol su ve yeşil çay

Boyum 1,63 , kilom 74 şu an
Görüntümde çok sıkıntı yok, her zaman kilo kaldıran bir vücudum vardı ancak sağlığım için vermek istiyorum en azından 65 e düşebilmeliyim. 4 yıl evvel azmedip 22 kilo verdim, hala nasıl yaptığımı bilemiyorum :) 4 yılda 9 kilosunu geri aldım. 37 yaşındayım kas yıkımına uğramamak için hiç bir zaman sıkı diyetler yapmadım, sadece ekmek ve şekeri kestim hep. Ama şimdi bu yeterli olmuyor, sanırım yaşım daha ilerlediği için metabolizmam yavaşladı =(( Hareket lazım biraz, gün içinde 50 dk. kadar yürüyorum, işe gidip gelirken başka da bir hareketim yok

Boyum 1,63 , kilom 74 şu an
Görüntümde çok sıkıntı yok, her zaman kilo kaldıran bir vücudum vardı ancak sağlığım için vermek istiyorum en azından 65 e düşebilmeliyim. 4 yıl evvel azmedip 22 kilo verdim, hala nasıl yaptığımı bilemiyorum :) 4 yılda 9 kilosunu geri aldım. 37 yaşındayım kas yıkımına uğramamak için hiç bir zaman sıkı diyetler yapmadım, sadece ekmek ve şekeri kestim hep. Ama şimdi bu yeterli olmuyor, sanırım yaşım daha ilerlediği için metabolizmam yavaşladı =(( Hareket lazım biraz, gün içinde 50 dk. kadar yürüyorum, işe gidip gelirken başka da bir hareketim yok

oooo daha ne olsun ben "yan gel osman bir tarla bostan "durumundayım:KK48: hiç hareket yok. yürüyen merdiven nereye ben oraya:KK70: çok sıkı diyetler de yaptım zamanında. ama bıktım al ver al ver yaklaşık 5 senedir durum bu. bir bakıyorlar zapzayıf bir bakıyorlar kilolu:KK57: şimdi sadece dikkat ediyorum ama akşamları çikolata krizim tutuyor bir paket gidiyor:KK43: gün içindeki dikkat etmemde boşa gidiyor

X