Şu bir gerçek erkeklerin ve kadınların fıtratı çok farklı.
Onların beyni ile bizim beynimizin aynı çalışmasını beklemeyin.
Ne yaparsanız yapın kesinlikle saygınızı yitirmeyin ağzınızdan argo bir söz çıkmasın ,lan kelimesini bile kullanmayın.
Yanınızda küfür etmesine müsade etmeyin.
Size sesini yükselttiği zaman ( Yaptığın hoş mu sana yakışıyor mu veya ben bu davranışını hak edecek ne yaptım ) diyin kendini eleştirmesine yol açın.
Onu sık sık öpün ,onu her gördüğünüzde gözlerinizin içinin güldüğünü ona hissettirin.
Avuç içlerini öpün bu merhameti temsil eder.
Ben bir kocanın sevgisinden çok merhametli olmasını tercih ederim.
Sizi kırdığında kalbinin parçalandığını hissetmeli.
Onlar ve biz çok farklı yaratıldık ,sizinle aynı fikirde düşünmelerini beklemeyin.
Onlarla konuşun hatalarını söyleyin yumuşak biçimde.
Öyle olmazsa eğlenceli bir şekilde bir oyun çıkarın ,ihtiyacınız olan iki kalem iki kağıt.
En sevdiğiniz yanlarınızı ve sevmediğiniz yanlarınızı madde madde 10 madde şeklinde yazın inanın çok eğelenceli oluyor.
Bitince sırayla okuyun 1 iyi huyu 1 kötü huyu.
Göreceksinizki ne kadar garip ve beklemediğiniz huylarınızdan rahatsız oluyormuş ve çok değişik şeylerinizden mutlu oluyormuş.
İşte bu oyuna göre sizde kendinizi değiştirirsiniz oda dikkat edecektir emin olun.
Mutlu olmak çok kolay aslında itikatın hissedildiği ve kuranın okunduğu evde huzursuzluk olmaz.
Ne kadar kavga ederseniz edin surat yapmayın ,,Affedin hayat çok kısa.
Size çok büyük bir kusur işlemişse ( ALDATMA ,AİLEYE KÜFÜR,KUMARDA KAYBEDİLEN SERVET VS)
Ohalde 2. şans vermeyin ve radikal kararlar alın bilinki ikinci şans diye birşey yoktur ,Altından kalkılmaz tavizler vardır.
Umarım herkes eşiyle bir ömür mutluca yaşar.
Ve inşaALLAH ben eşimlede ehirette birlikte olurum AMİN...