- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.380
- 30
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
Kociş yok bizde.
İstemez öyle nonoşlu isimler benimki.
Kocacım çok derim ben.
Ben direk kocam derimm
Bizde oyle nonos şeyler sevmiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kociş yok bizde.
İstemez öyle nonoşlu isimler benimki.
Kocacım çok derim ben.
Kocam da derim,kocacım derim.Ben direk kocam derimm
Bizde oyle nonos şeyler sevmiyoruz
Ben de bebek gibi severim kocamı çoğu zaman.GüldüKlerim komik bulduklarim begendiklerim çok oldu hepinize ayrı yazamıyorum hepiniz çok tatlisiniz ya. bir arkadaşımız erkekler bu konuda şikayetçi değil demiş ama denk gelmemiş demek ki ben çok gördüm ve duydum ama ilgili olmak güzel tabi.
Ben de eşimle ilgiliyiz ama ben aşırı ilgiliyim 4 yıldır evliyiz bebek de olmayınca onu bebek gibi sevdim. Ama şu an hamile olduğum için az kaldı sabret bu aşırı ilgimden kurtulacaksin. Bebisimiz in pabucunu dama atmana aylar kaldı falan diyorum gülüyor
Bir odunda benim. 26 yıldır odunluğumdan ödün vermedim.
Nasıl odun olunur biraz örnek verir misiniz? Umursamaz mı yani ? İnsan sevdiğini nasıl umursamaz ki ?
Ben bir insanın sevdiğine nasıl odun olabileceğine aklım almıyorBazı erkekler odun seviyor belki canm
Ben ilgi milgi mic mic iliski istemiyorum saygili olsun yeter ilgisine gerek yok(biraz sinirliyim de)
Ben bir insanın sevdiğine nasıl odun olabileceğine aklım almıyor
1 haftadir kendimi goklerde hissettiren adam ilgi manyagi yapan adam bugun sacma sapan sebep yuzunden bagirdi cagirdi neymis elim agirmis kahvalti gec hazirlanmisHayırdır inşh
İlgi göstermiyor ; kocası ilgi gostermeyince kırılmıyor ; karşılıklı resmi bir ilişki****Odun derken alenen ilgi göstermiyodur belki
Bazı erkeklerde hakkaten ters tepiyo çünkü
Bizde karşılıklı ama 60 eşim 40 ben gibi.
Zaten ilişkimiz birbirimizin totosunu kaldırmak üzerine kurulu resmen. Hep bi x yapıyorsa bi bildiği vardır şeklindeyiz, pokemondaki roket takımı 2016 versiyon.
Bu arada güldür güldür de adam "amça!" diyordu ya, onun gibi "koçcam" diyorum.
İlgi gösteriyor ; kocası ilgi gostermeyince kırılmıyor ; karşılıklı resmi bir ilişki****
Bi bizim kalbimiz mi bu kadar kırılgan bu insanlar bunu nasıl yapıyor aklım almıyor.
Ben çok severim ve çok sevilmek isterim valla. Dille değil hareketler ile....
Yapım bu. Ben öyle özel günleri, romantik anlar, gözgöze bakışmaları, cıvık cıvık aşkım, sevgilim, canım, cicim vs. sözleri hiç sevmem ve sevemedim de.Nasıl odun olunur biraz örnek verir misiniz? Umursamaz mı yani ? İnsan sevdiğini nasıl umursamaz ki ?
Yapım bu. Ben öyle özel günleri, romantik anlar, gözgöze bakışmaları, cıvık cıvık aşkım, sevgilim, canım, cicim vs. sözleri hiç sevmem ve sevemedim de. Bana hep komik gelmiştir. Bir kere romantik yemek yiyelim dedik adam pişman oldu. Gülmekten yerlerde süründüm. Gerçekten çok komiktik.
Napim ben böyleyim artık eşimde alıştı odunluğuma. 26 yıldır geçinip gidiyoruz.
2 tam yıl birliktelikten sonra evlendik. Görücü usulü falan değil. Rahmetli annem bekarken bana "koca evinde 1 hafta bile duramazsın sen" derdi. Daha sonra eşime "valla sendeki sabra şaştım bununla (beni göstererek) nasıl yıllarca evli kaldın" diye dalga geçerdi. Eşimde "başa geldi bi kere napalım" derdi.Peki evlenirken görücü usulü mu yoksa severek mi evlendiniz merak ettim de