Benim derdim çocuklarım..

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
438
123
Diğer konu da ne yazık ki görünmediginden buraya yazıyorum artık....2 evladım var büyüğün (3yasini bitirdi) göz altı morlukları oluştu ve özellikle birini oluşturup duruyor.. geçen gün denize gitmiştik ilgisi olabilir mi acaba....biraz da araştırma yaptım korktum.. küçük ise 2 aylık göbek fıtığı oluştu ikinmaktan..Dr geçer dedi yarın randevumuz var.. büyüğü de görüşen mi Dr acaba ya da birkaç gün beklesem mi geçer mi ki.

Diğer konu da ne yazık ki görünmediginden buraya yazıyorum artık....2 evladım var büyüğün (3yasini bitirdi) göz altı morlukları oluştu ve özellikle birini oluşturup duruyor.. geçen gün denize gitmiştik ilgisi olabilir mi acaba....biraz da araştırma yaptım korktum.. küçük ise 2 aylık göbek fıtığı oluştu ikinmaktan..Dr geçer dedi yarın randevumuz var.. büyüğü de görüşen mi Dr acaba ya da birkaç gün beklesem mi geçer mi ki.
Acabasi mi olur. Buyuk cocugu da doktora goturun. Enfeksiyon vs olmus olabilir ihmal etmeyin. Ikisini de goturun doktora.

Göz altı morluğu derken kastettiğiniz şeyi anlamadım.
Göz yuvaları küçülüp, çöküp rengi kararmışsa, yorgunluk ve susuzluk işaretidir.

Göbek fıtığı konusunda ise, gaz damlası vermesi gerekir doktorun.
Benim de büyğk oğlumda vardı, damlalarla ıkınma ve kasılma olayını bitirdiği için fıtık kendiliğinden geçti.

Kesinlikle götür göz bu ihmale gelmez enfeksiyon kapmış olabilir. Benim büyük kızım bahar alerjisi olmuştu 11 aylıkken ilk kırmızı şerit halinde belirsiz sonra gözü komple kanlandi doktora gittik ilk doktor çizmiş galiba dedi çünkü gözünü net muayene edememisti kızım durmadığı için ilaçta veremedi 2 gün sonra diğer gözüne sıçradı gözü hem alerjiden sebep hem enfeksiyon kaptığı için 3.5 hafta boyunca kıpkırmızı gözlerle gezdi. Ilerlemeden mutlaka götürün iki evladiniza da çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin🙏

Benim de büyğk oğlumda vardı, damlalarla ıkınma ve kasılma olayını bitirdiği için fıtık kendiliğinden geçti.
Küçüğüne gaz damlası kullanıyoruz azaldı ikinmalar ama geçmedi tamamen iintiginda fırlıyor gene.... Büyüğün ise göz altı kızarik oluşturuyordu beyaz tenli oldukça zaten..keyfi yerinde ve gözünün de acidigini vs.soylemedi..yarin götüreceğim randevu aldım inşallah pinpirik yapıyorumdur sadece...

Küçüğüne gaz damlası kullanıyoruz azaldı ikinmalar ama geçmedi tamamen iintiginda fırlıyor gene.... Büyüğün ise göz altı kızarik oluşturuyordu beyaz tenli oldukça zaten..keyfi yerinde ve gözünün de acidigini vs.soylemedi..yarin götüreceğim randevu aldım inşallah pinpirik yapıyorumdur sadece...
Eğer damlayı kullanalı 1 ay oldu ve hala geçmediyse, damlayı değiştirmenizi önerir muhtemelen.
Gözle alakalı tam diyorum ya anlayamadım tabirinizi.
Benim oğullarım da beyaz tenlidir, uykuları gelse, biraz az su içseler hemen alt kirpik dibinden çukurlaşma ve morarma yaşarlar.
Minik çocuklarımızın canı ne ki, çok çabuk soluyorlar.
O tarz bir şey algıladım ben ama mutlaka gösterin tabi hazır gidiyorken hastaneye.
Ovuşturmaktan da tahriş ediyor olabilir, göz temizleme mendiliniz ya da serumfizyolojik yoksa evde kaynatılmış suyu pamuğa dökerek uygusunda o bölgeyi bir silin derim.

Benim 4 yasindaki kizimdada gobek fitigi var ama doktor bize bir sey onermedi,tek caresu ameliyat dedi bizde simdilik beklemek istedik.
Sizinki tam olarak nasıl iyileşti

Benim küçük oğlum da olmuştu göz altında hafif karalık. Sebebini ben bulmuştum. Ne zaman badem yese olurdu. Çerez var ya ondan. Ona tepki gösteriyormuş. Alerjik birşeydi. O gün bugündür bir daha yedirmedim. Karalık da olmadı daha.

Belki alerjiktir. Dr tetkik yapar.

Geçmiş olsun bu arada.

Gobek fitiğini biz doktor onerisiyle bozuk para ve ozel bi sargi bandi oluyor onunla hemen halletmiştik, buyugunude doktora gosterin..

Benim küçük oğlum da olmuştu göz altında hafif karalık. Sebebini ben bulmuştum. Ne zaman badem yese olurdu. Çerez var ya ondan. Ona tepki gösteriyormuş. Alerjik birşeydi. O gün bugündür bir daha yedirmedim. Karalık da olmadı daha.

Belki alerjiktir. Dr tetkik yapar.

Geçmiş olsun bu arada.
Biz de çikolata yedirdigimizde olduğunu hatta kaşıntı ya döküntüye yerini bıraktığını farkettik

Benim 4 yasindaki kizimdada gobek fitigi var ama doktor bize bir sey onermedi,tek caresu ameliyat dedi bizde simdilik beklemek istedik.
Sizinki tam olarak nasıl iyileşti
Ben de biraz araştırmıştim.. kimisi 2 seneye kadar kendiliğinden geçmesini bekletiyormus ancak daha da gecmezse ameliyat edildigi söyleniyor..sizin ne zamandır var

Ben de biraz araştırmıştim.. kimisi 2 seneye kadar kendiliğinden geçmesini bekletiyormus ancak daha da gecmezse ameliyat edildigi söyleniyor..sizin ne zamandır var
Biz 3 yasinda farkettik fitigi,doktora goturunce de ameliyat dedi.bende beklemeyi tercih ettim hatta doktor demisti ameliyattan sonra tekrarlayabilir diye onun icin bizde bekliyiruz simdilik

Back
X