• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de KK'dan arkadaşlarım olsun :(

uyku düzenim çok kaçtı bak bu gün okadar erken uyandım o kadar koşturdum misafir ağırladım ama yinede uyuyamıyorum. yarında temzilik yapıcam. akşama doğru ilaç atarım gecede erkenden yatarım sanırım düzene sokmam lazım uykumu

Bencede canım gece uykusu çok önemli gerçi bende bu ara geç yatıyorum düzene sokmam lazım öğlene kadar uyuyorum sonra:37:

yok ne uyuması valla ben hergün cami hocasının sabah ezanını okudugunu duymadan uyuyamıyorum :64:
alışkanlık oldu hocanın sesi de pek yanık zaten :)

hb kızlar eşim uyudu
bende beyaz showu izliyorum
kkda kimse yok
benim arkadaşlarımdan
:68:
bir skopca var hemen geldim onun yanına:23::23:

bende sabah ezanında uyanıyorum:43:
eşim erkenden gidiyor ya
sormayın
yatamıyoruz sıcacık sekize kadar
keşke sekizde kalksak:37:

ay içim daralıyordu yalnız bakın kızlar şuraya yazdım iki kelime
vallahi kendime geldim:9:

:7:
bende sabah ezanında uyanıyorum:43:
eşim erkenden gidiyor ya
sormayın
yatamıyoruz sıcacık sekize kadar
keşke sekizde kalksak:37:

bizde öyle malesef. eşim bir ilçede öğretmen 5:45 uyanıyoruz o yüzden ben geri yatıyorum ama yalnız uyanmakta kötü be

benim düzenimi bu yeni gelen cami hocası bozdu sesi pek güzel napim :77:
ben okula gittiğim günler dahil sabahlar oldum. okuldan gelince uyuyorum akşam 6-7 gibi uyanıyorum. annem çok kızıyor yiyorum zılgıtı arada :37:

kızlar KK sizin sıkıntınızı almıs aslında benim de sıkıntımı alıyor çoğu zaman ama bende niyeyse "kaynana korkusu" yarattı :18:

:7:

bizde öyle malesef. eşim bir ilçede öğretmen 5:45 uyanıyoruz o yüzden ben geri yatıyorum ama yalnız uyanmakta kötü be

bak aynı kaderi paylaşıyoruz demek
ama ben çok zorlanıyorum ssabah erkenden kalkmaya
ya ezan okunuyor eşim kalkıyor hazırlanmaya
ne oluyoruz rüyada mıyız:)))
şaka şaka ben kaldırıyorum eşimi
sende sinir harbi yaşıyoe musun cnm yoksa bi tek ben mi öyleyim??
tamam mecburuz kalkıyoruz dediğini duyar gibiyim ama olsun amaç dertleşmek:34:

kızlar KK sizin sıkıntınızı almıs aslında benim de sıkıntımı alıyor çoğu zaman ama bende niyeyse "kaynana korkusu" yarattı :18:

korkma canım acımayacak :60: gör tabi gardını al ama önyargılıda olma. birde taze gelin tavsiyesi kendini ağırdan sat.

yok kız takılıyorum ben :9: inan benimde kafam bozuk oldu mu geziyorum buralarda nasıl iyi geliyor anlatamam. anti depresan gibi :9:

gerçekten hepimizde aynı etkiyi yaratıyor kk
ilaca falan gerek kalmıyor
yani bi psikoloğa gitmiş olsak
bol bol kk ya gir diyecek
reçeteye yazacak ama ilaç yazmayacak:9::9:

neden ki kaynana korkusu:53:

Korkma canım eşler arasındaki dengeyi kurduktan sonra hiç bir şey olmaz bu işler biraz empati gerektiriyor sabır anlayış tahammül gerektiriyor buda çoğumuzda olmadığı için sorunlar yaşanıyor ama eğer baş edilemiyorsa sık görüşme olmaz dediğim gibi eşte biter olay

Back