• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de KK'dan arkadaşlarım olsun :(

ya ben büyük konuşmuyumda netsiz bir hayat düşünemiyorum. benim sosyal hayatım burdan yürüyor neredeyse. bütün arkadaşlarımla malum sosyal paylaşım sitesinden görüşüyorum. burdanda faydalı bilgiler alıyoruz paylaşıyoruz sonuçta kötüye kullanım yok. hakkımız diye düşünüyorum onca ev işine karşılık :9:

ya ben büyük konuşmuyumda netsiz bir hayat düşünemiyorum. benim sosyal hayatım burdan yürüyor neredeyse. bütün arkadaşlarımla malum sosyal paylaşım sitesinden görüşüyorum. burdanda faydalı bilgiler alıyoruz paylaşıyoruz sonuçta kötüye kullanım yok. hakkımız diye düşünüyorum onca ev işine karşılık :9:

Aynen sana katılıyorum eşim der bana senin hakkını ödeyemem evde rahatına bak uzat ayaklarını istediğini yap der ama kalkıpta yardım edeyim demez:60: ben dersem yardım eder:48:

haklısınız kızlar
bnmde yok işte kimsem
konuşmuyorm kimseyle
tanımadığım yer
merhaba merhaba
ben evimde iyiyim böyle sakin sakin kimseye zararım yok:6::))

ama her zaman herşey dozunda olmalı
bunu kk için söylemiyorum
mesela sosyal paylaşım
her konunu netten paylaşmakta biraz gündelik yaşamı ve aktivasyonu öldürüyor
bana göre
mesela bi arkadaşımızla oturup dertleşmek
iki kahve içmek
bunlarıda unutmamak lazım gündelik yaşamdaa tabi..

mesela sosyal paylaşım
bana göre
iki kahve içmek

Evet canım kesinlikle katılıyorum sana ama burda hiç komşuluk yok çoğu kişi yabani

mesela sosyal paylaşım
bana göre
iki kahve içmek

ahhh canımmm nerdeeee keşke kahve içecek kadar yakın olsam dostlarıma. ankara, istanbul, erzincan, mersin, kayseri, sivas hepsi bir yerde. irtibatı koparmamak için herdaim birbirimizden haber alabilmek için napalım bizde malum sitedeyiz hep

ahhh canımmm nerdeeee keşke kahve içecek kadar yakın olsam dostlarıma. ankara, istanbul, erzincan, mersin, kayseri, sivas hepsi bir yerde. irtibatı koparmamak için herdaim birbirimizden haber alabilmek için napalım bizde malum sitedeyiz hep

ay haklıymışsın cnm sen maşallah nerdeyse bütün illerde tanıdığın var:21:

Back