Benim de KK'dan arkadaşlarım olsun :(

ya skopca bişey diycem yaaa. avatarında nasıl bir hüzün var biliyor musun? her baktığımda alıyor götüryor beni. sana kahve falı bakmayı çok isterdim.

Biliyor musun bakmayı bir gün resmini çekip koyayım bak olur mu

kız resimden fal mı olur güldürdün beni. geçende ankaradan bi arkadaşım arayıp " sen benim adıma iç, kapat. çaldır beni ben seni ararım bakarsın falıma dedi" olsa keşke ama öyle olmuyor.

kız resimden fal mı olur güldürdün beni. geçende ankaradan bi arkadaşım arayıp " sen benim adıma iç, kapat. çaldır beni ben seni ararım bakarsın falıma dedi" olsa keşke ama öyle olmuyor.

Niye kız ben içicem kapıcam fincanın içini çekicem koycam buraya
Benim adıma kapa o zaman anam meraklandım şimdi

ah canım keşke öyle olsa yüzyüze olmayınca olmuyor malesef gaybı Allah bilir tabi ben sadece hissettiklerimi söylüyorum. gelecekten çok o anı anlatıyorum. senin içini sana döküyorum yani.

ah canım keşke öyle olsa yüzyüze olmayınca olmuyor malesef gaybı Allah bilir tabi ben sadece hissettiklerimi söylüyorum. gelecekten çok o anı anlatıyorum. senin içini sana döküyorum yani.

Öyle olsun bakalım fincanın içini görecektin sonuçta kız
Bende bu ara merak sardım kahve falına uyduruyorum birşeyler

eğlence işte bizimki öyle özledimki sabahlara kadar sohbet edip kahve içip fal bakmayı. üniversitedeyken ve sonrasında yalnız yaşarken hep öyle geçerdi zaman. Bu şehre dönüp evlenince yalnız kaldım resmen. bir acı kahve yanına sohbeti lokum yapmayı özledim

Bende çok yalnızım burda internette avutuyorum kendimi işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…