Benim de KK'dan arkadaşlarım olsun :(

ya size diom ama bakmayın ben yrn sabahın kründe kalkıcam oğşum sağolsun... sonrasında da uyuyamıycam dışarıda işlerim var ama olsun muhabbet süper gidemiorum

ya size diom ama bakmayın ben yrn sabahın kründe kalkıcam oğşum sağolsun... sonrasında da uyuyamıycam dışarıda işlerim var ama olsun muhabbet süper gidemiorum

sen git dinlen kalanları yarın anlatırım ben sana :) oğlusunuda öp o yanaklardan

alakaya maydanoz işte...ilk cümlemle son cümlem arasında nasıl bir baglantı kurdum bilmiorum.bi çikolata yiyim kendime geliyim.

aaa öle deme bağlantıyı da ben kurıyım. kzınle oğlum evlenince o evde otururlar belki. biz emekliliğe deniz kenarında felan alırız biyer o evi de onlara veririz belki. bak da yorum yap kaynana olarak işte. al sana alaka

ee normaldir matematikçiler aynı demek hep :))))) hani bize yokmu çikolata

tabikiide varr.buyrunn.matematikçiler bide midesiz olurlar biliomusun bnim gibi bi yandan çekirdek demin çorba içtim ayran aşı.şimdi çikolata.daha ne yicem düşünüyorum.shadowcum sende almazmısın şekerim çikolata?

bi sn alaka kurmaya çalışıyorum hımmm eski mesaja bi bakim ne yazdıgımı unuttum

almam mı çikolata bu... aa dur yaa kocam da getirmişti ben de yicem

valla hiç fark yok aynı eşim:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…