- Konu Sahibi balbocugu_85
-
yok yarın evdeyim perşembe nöbet var
ii o zmn sen kalabilirsin sen su peri işin yok mu... burda kaynananızı aratmıyım die müdahale ediorum yanlış anlaşılmasın. tabi saat 3 oldu onun verdiği bi apptallık da var kafamda saçmalıyorum
ya size diom ama bakmayın ben yrn sabahın kründe kalkıcam oğşum sağolsun... sonrasında da uyuyamıycam dışarıda işlerim var ama olsun muhabbet süper gidemiorum
hani dünür olcaktık hani hani kızımı alcaktın hııı?daha onları konuşcaktık.buarada evinin çizimlerine bakmıştım
sen git dinlen kalanları yarın anlatırım ben sana :) oğlusunuda öp o yanaklardan
alakaya maydanoz işte...ilk cümlemle son cümlem arasında nasıl bir baglantı kurdum bilmiorum.bi çikolata yiyim kendime geliyim.
aman neyse saat 4 olsun zaten oğlum uayncak yanımıza gelmek için. alırım aramıza uyurum artık 2 saat. cidden bağımlılık yaptı gece gece muhabbet...
alakaya maydanoz işte...ilk cümlemle son cümlem arasında nasıl bir baglantı kurdum bilmiorum.bi çikolata yiyim kendime geliyim.
ee normaldir matematikçiler aynı demek hep :))))) hani bize yokmu çikolata
ne kadarlık oğluşun
aaa öle deme bağlantıyı da ben kurıyım. kzınle oğlum evlenince o evde otururlar belki. biz emekliliğe deniz kenarında felan alırız biyer o evi de onlara veririz belki. bak da yorum yap kaynana olarak işte. al sana alaka
tabikiide varr.buyrunn.matematikçiler bide midesiz olurlar biliomusun bnim gibibi yandan çekirdek demin çorba içtim ayran aşı.şimdi çikolata.daha ne yicem düşünüyorum.shadowcum sende almazmısın şekerim çikolata?
bi sn alaka kurmaya çalışıyorum hımmm eski mesaja bi bakim ne yazdıgımı unuttum
tabikiide varr.buyrunn.matematikçiler bide midesiz olurlar biliomusun bnim gibibi yandan çekirdek demin çorba içtim ayran aşı.şimdi çikolata.daha ne yicem düşünüyorum.shadowcum sende almazmısın şekerim çikolata?
13 aylık...........
almam mı çikolata bu... aa dur yaa kocam da getirmişti ben de yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?