- Konu Sahibi balbocugu_85
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bekliyorum dört gözle. kzı olursa dünür oluruz belki![]()
matematik ve formasyon canım
öğretmenlik yapıyormusun su persi
özelde evet.ama devlette değil canım.henüz okulum bitmedi
kayınvaldem bakmadıgı zamanlarda sana getirir bırakırım haa ona göre :))) yap dedin bende istiom dedin ona göre
olur sen göze alıp istanbuldan bursaya getirirsen tabiiki bakarım ben de seve seve. sen yap yapgene soran olursa shadow da istio. sırf o istiyo diye yapıcam artık de ama tamam mı
![]()
inşllh biter atanırsın benim eşimde aynı senin gibi ama o formasyon almadı
inşallahhh ne çok istiyorum bir bilsen.eşin neden formasyon almadı ?o nerden mezun? hangi sektörde çalışıyor
erciyes oda özelde dersanede ya hiç başvuruda yapmadı
süründüyorlar özelde.bence kesinlikle alsın formasyon.çalışırken de devam edebilir.ama özelde de büyük paralar kazanılıyor.çok değerli öğrenciler oluyor ama devlet kapısı bi başka
evet zaten o da buna kanıyor kazanıyor ama gelecegi yok şimdi iyi kazanıyor ama sonra ne olacak bakalım hayırlısı bu matematikciler hep inatmı olurlar:)
hıhı galiba :)) yok matematikçiler illaki heryerde kazanırlar ama devlette çalışmak ayrı zevklidir.dahası devletteykende aynen kazanılabilir.kendisi bilir tabiki ama şu formasyonun kaldırılacagı haberleride can sıkmaya devam ediyor.geç kalmamak lazım
ya zaten ne olacagı belli değilki bir bakıyorsun şöyle bir bakıyorsun böyle hayırlısı bakalım
evet hayırlısı.sen çalışıyormusun?
evet röntgen teknisyeniyim
şşşşt shadoww öyle alttan bakma gel gel.kayboluyorsun
ya kızlar sizin işiniz gününüz yok mu yarın yatsanızaben oğlumla öğlen uykusunda kestiricem nasılsa gene...
![]()
ya kızlar sizin işiniz gününüz yok mu yarın yatsanızaben oğlumla öğlen uykusunda kestiricem nasılsa gene...
![]()