- Konu Sahibi balbocugu_85
170 boya 63 kiloyum. normal kilom 58
o zaman iyi.kolaya devam :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
170 boya 63 kiloyum. normal kilom 58
bi arkadaşım catlaklar için bi krem kullandı hatta selülitlerindede kullanmış acaip sıkılaştırdı.çatlaklarım kayboluyor diyo
hangi krem biliyor musun ismini. çok araştırdım ama genelde bi işe yaramadığını söylüolar![]()
vichy nin doğum çatlakları için kremi demiş ama eczaneye öyle demiş alırken.70 tl miş
yrn ben de danışayım eczacıya bakim. eğer işe yararsa denerim. gerçi bu aralar pek masraf yapmamaya çalışıorum malum ev borcu yüzünden ama çatlaklar için ayırırım valla iyi bi bütçe :S
ama pahalı yani gerçekten.birsüre kullanmaya devam edileceği düşünülürse...
kalamar buldunmu canım?
kalamar buldunmu canım?
yok daha tam olarak bakıyorum basşılıklara ama
yok daha tam olarak bakıyorum basşılıklara ama
http://www.kadinlarkulubu.com/vaispy.php
cnm bak bu linkten yeni yazılan yazıları takip edebiliyorsun. yeni keşfettim ben de. işine yarar belki.
üstte forum takip yazıyor.oraya tıklayıp online forum takipe tıklayabilirsin online yazılanları görmek için kalamarcım.forumdaki konulara dönmek içinde bu online forumdayken sol üstte anaayfa ya tıklayınca konulara dönersin
canlar ben kaçar artık. 2 saatçik uyuyayım. hatta oğlum daha erken de uyanabilir. dua edin de acık uyusunhade iyi geceler size isi sohbetler. gene görüşelim
![]()
iyi uykular cnmm
sende yatacakmısın peri