• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de KK'dan arkadaşlarım olsun :(

vichy nin doğum çatlakları için kremi demiş ama eczaneye öyle demiş alırken.70 tl miş

yrn ben de danışayım eczacıya bakim. eğer işe yararsa denerim. gerçi bu aralar pek masraf yapmamaya çalışıorum malum ev borcu yüzünden ama çatlaklar için ayırırım valla iyi bi bütçe :S

ama pahalı yani gerçekten.birsüre kullanmaya devam edileceği düşünülürse...

öle valla ama insan bunalıma girio bu yüzden yaa. eski halimi çok özlüorum. gene de şğkrediorum halime daha kötü olanlar var. yani daha fazla kilo alıp veremeyenler, ya da daha fazla çatlak olup hiçbir şekilde kurtulamayanlar var ama biyandan da doğum yapıp da gene bekarlığındaki gibi olanlar da var onlara da çok imreniorum....

59 kiloda doğum yaptı arkadaşım ya ne çatlak ne bişey.hamile oldugu bile belli değildi.bol bişey giyince.bnde ona çok imreniyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/vaispy.php

cnm bak bu linkten yeni yazılan yazıları takip edebiliyorsun. yeni keşfettim ben de. işine yarar belki.

üstte forum takip yazıyor.oraya tıklayıp online forum takipe tıklayabilirsin online yazılanları görmek için kalamarcım.forumdaki konulara dönmek içinde bu online forumdayken sol üstte anaayfa ya tıklayınca konulara dönersin

üstte forum takip yazıyor.oraya tıklayıp online forum takipe tıklayabilirsin online yazılanları görmek için kalamarcım.forumdaki konulara dönmek içinde bu online forumdayken sol üstte anaayfa ya tıklayınca konulara dönersin

çözecem inşlalah bu siteyi yavaş yavaş

canlar ben kaçar artık. 2 saatçik uyuyayım. hatta oğlum daha erken de uyanabilir. dua edin de acık uyusun :P hade iyi geceler size isi sohbetler. gene görüşelim;)

Back