• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de KK'dan arkadaşlarım olsun :(

ya size diom ama bakmayın ben yrn sabahın kründe kalkıcam oğşum sağolsun... sonrasında da uyuyamıycam dışarıda işlerim var ama olsun muhabbet süper gidemiorum :D

ya size diom ama bakmayın ben yrn sabahın kründe kalkıcam oğşum sağolsun... sonrasında da uyuyamıycam dışarıda işlerim var ama olsun muhabbet süper gidemiorum :D

sen git dinlen kalanları yarın anlatırım ben sana :) oğlusunuda öp o yanaklardan

alakaya maydanoz işte...ilk cümlemle son cümlem arasında nasıl bir baglantı kurdum bilmiorum.bi çikolata yiyim kendime geliyim.

aaa öle deme bağlantıyı da ben kurıyım. kzınle oğlum evlenince o evde otururlar belki. biz emekliliğe deniz kenarında felan alırız biyer o evi de onlara veririz belki. bak da yorum yap kaynana olarak işte. al sana alaka :P

ee normaldir matematikçiler aynı demek hep :))))) hani bize yokmu çikolata

tabikiide varr.buyrunn.matematikçiler bide midesiz olurlar biliomusun bnim gibi :D bi yandan çekirdek demin çorba içtim ayran aşı.şimdi çikolata.daha ne yicem düşünüyorum.shadowcum sende almazmısın şekerim çikolata?

aaa öle deme bağlantıyı da ben kurıyım. kzınle oğlum evlenince o evde otururlar belki. biz emekliliğe deniz kenarında felan alırız biyer o evi de onlara veririz belki. bak da yorum yap kaynana olarak işte. al sana alaka :P

bi sn alaka kurmaya çalışıyorum hımmm eski mesaja bi bakim ne yazdıgımı unuttum

tabikiide varr.buyrunn.matematikçiler bide midesiz olurlar biliomusun bnim gibi :D bi yandan çekirdek demin çorba içtim ayran aşı.şimdi çikolata.daha ne yicem düşünüyorum.shadowcum sende almazmısın şekerim çikolata?

almam mı çikolata bu... aa dur yaa kocam da getirmişti ben de yicem :D

:68:

valla hiç fark yok aynı eşim:)))))))

Back