• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de KK'dan arkadaşlarım olsun :(

benim keyfim oldukça yerinde. oğlum uyuyor kocam uyuyor kk da takılmak çok gzl. sessiz sakin :) oğlum uyumuyordu calpolü verince sızdı artık sanırım mutluyum ben de :D

benim keyfim oldukça yerinde. oğlum uyuyor kocam uyuyor kk da takılmak çok gzl. sessiz sakin :) oğlum uyumuyordu calpolü verince sızdı artık sanırım mutluyum ben de :D

ohh ne güzel
sende bendensin desene...
bende kızımla eşimi yatırdım
kk'yla başbaşa kaldım.. ;)))

sorma yaa... oğlum sağolsun gündüz pc başına oturmama izin vermiyor. gece böle kafa dinlemeye bayılıyorum ama herzaman da yapamıyorum. ee malum gündüz peşinden koşturuyor gece de pilim bitiyor :s

sorma yaa... oğlum sağolsun gündüz pc başına oturmama izin vermiyor. gece böle kafa dinlemeye bayılıyorum ama herzaman da yapamıyorum. ee malum gündüz peşinden koşturuyor gece de pilim bitiyor :s

aynen canım benim cadıda beni pcde görsün
hemen geliyor kucağıma oturuyor.
otur oturabilirsen pcye..
bıcı bıcı diyor..
dalinin rekalmını istiyor hanfendi..
şimdi ona alıştı ne zaman pcde görse bıcı bıcı öldürüyor beni..
anca bu vakitte girebiliyorum bende rahat rahat...

ohh ohh ne güzell bence de benim eşim nöbette ben de bebişlerimi uyuttum geçtim başına ayy canım benimm rahatca uyur artık
benimde gözlerim ağrıyor... sanırım başım tutacak yine..
geçmiş olsun canımm :94::94:
benim de kocam uyudu.pc bana kaldı:21::21::21:
:60::60::60::62::62: kalsında ne güzel laflıyoruz iştee:66::66::66:

teşekkür ederim.şu kocam ne güzel uyuyor.bende birgün onun gibi uyumayı hayal ediyorum.szler nasılsınız hemen uyurmusunuz yatınca?benim gibi en az 2 saat döner dururmusunuz

ayyy canım hiç sorma ..
benimki yastığa kafasını koyduğu gibi horlamaya başlar...
ben 2 saatte yatakta dönerim
böyle hemen yatanlara imreniyorum valla...

ayyy canım hiç sorma ..

evet evet aynen.offf bende yataga kafamı koyar koymaz horlamak istiyorum:) bi kere bu zevki tatmak istiyorum...
bu arada dalinin reklamını mı istiyorrr ayyyyy yerim onu ben yaa.şekerr şey

ayyy canım hiç sorma ..

ben gündüz uyumuşsam gece böle takılırım ama uyumak istesem belki de uyurum. ama gündüz uyumamışsam hayatta dayanamam oldupum yerde sızarım :S acayip uykucuyum... hatta bazen oğlumu uyuturken uyuyakalırım da kocam sinir olur :P

ben gündüz uyumuşsam gece böle takılırım ama uyumak istesem belki de uyurum. ama gündüz uyumamışsam hayatta dayanamam oldupum yerde sızarım :S acayip uykucuyum... hatta bazen oğlumu uyuturken uyuyakalırım da kocam sinir olur :P

ayyy yok canım gündüz uyusamda uyumasamda gece yatamıyorum ben nedense...

Back