- 5 Mart 2007
- 3.864
- 3
- 683
- Konu Sahibi balbocugu_85
güzel ugraşlar bunlar.napıyor cadı uyuyor olmalı burda olduguna göre
az önce uyudu ...
çok yoruyor beni çoook...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel ugraşlar bunlar.napıyor cadı uyuyor olmalı burda olduguna göre
benimde gözlerim ağrıyor... sanırım başım tutacak yine..
benim keyfim oldukça yerinde. oğlum uyuyor kocam uyuyor kk da takılmak çok gzl. sessiz sakin :) oğlum uyumuyordu calpolü verince sızdı artık sanırım mutluyum ben de![]()
yine derken??...........
ohh ne güzel
sende bendensin desene...
bende kızımla eşimi yatırdım
kk'yla başbaşa kaldım..))
çok geçmiş olsun![]()
sorma yaa... oğlum sağolsun gündüz pc başına oturmama izin vermiyor. gece böle kafa dinlemeye bayılıyorum ama herzaman da yapamıyorum. ee malum gündüz peşinden koşturuyor gece de pilim bitiyor :s
ohh ohh ne güzell bence de benim eşim nöbette ben de bebişlerimi uyuttum geçtim başına ayy canım benimm rahatca uyur artıkbenim keyfim oldukça yerinde. oğlum uyuyor kocam uyuyor kk da takılmak çok gzl. sessiz sakin :) oğlum uyumuyordu calpolü verince sızdı artık sanırım mutluyum ben de![]()
geçmiş olsun canımm :94::94:benimde gözlerim ağrıyor... sanırım başım tutacak yine..
benim de kocam uyudu.pc bana kaldı![]()
teşekkür ederim.şu kocam ne güzel uyuyor.bende birgün onun gibi uyumayı hayal ediyorum.szler nasılsınız hemen uyurmusunuz yatınca?benim gibi en az 2 saat döner dururmusunuz
ayyy canım hiç sorma ..
benimki yastığa kafasını koyduğu gibi horlamaya başlar...
ben 2 saatte yatakta dönerim
böyle hemen yatanlara imreniyorum valla...
ayyy canım hiç sorma ..
benimki yastığa kafasını koyduğu gibi horlamaya başlar...
ben 2 saatte yatakta dönerim
böyle hemen yatanlara imreniyorum valla...
ben gündüz uyumuşsam gece böle takılırım ama uyumak istesem belki de uyurum. ama gündüz uyumamışsam hayatta dayanamam oldupum yerde sızarım :S acayip uykucuyum... hatta bazen oğlumu uyuturken uyuyakalırım da kocam sinir olur![]()
ayyy yok canım gündüz uyusamda uyumasamda gece yatamıyorum ben nedense...