- Konu Sahibi balbocugu_85
-
gece geç yatanlar zeki olurlarmış bugün öyle bir yazı denk geldi.öyle avutuyorum iştebugün kendimi:97::97::97:
valla ben de az uyuyabilmeyi isterdim. kızmayın ama bana öle işte. hiç dayanamıyorum yaa... bekarken öle diildim. sabahlara kadar oturabilirdim. okuldayken sabaha kadar proje hazırlar bi saat uykuyla okula giderdim mesela. ya da arkadaşlarımla sabahlardım ya da nette takılırdım ertesi gün işe giderdim ama artık öle olmuo. yoruyo heralde oğlum beni çok :S ya da yaşlanıyorum :S
sabah kalk çocuğu giydir kocanı uğurla çocuğun karnını doyur uyut temizlik yap çocuğa yemek yap 2 gibi yemeği yedir tekrar uyut. bu arada kendime ayırdığım 2-3 saat eğer uyursa o da... sonra akşam yemeği yap çocukla oyna kocan geldi yemek yiyin oğlunu yedir uyut aaaaaaaaaaaa
günlük genel olarak bunları yapıorum ben. eğer sabahtan oğlum uyumadan kaçarsam evden o zaman hiçbirini yapmıorum heheheeh sadece gittiğim yerde oğlumla ilgileniorum o kadar
kaç yaşında oğlun canım?
13 aylık...........
Allah bağışlasınn.benim kayınvaldemde biz çocugu onlara yapıcakmışız gibi düşünüyo herhalde.bugün onu anladım
nasıl yani bakıcak mı çocuk olursa. ne güzel valla. bizde bakan yok ondan da çalışamıorum. kaynanam çalışıo, annem de yok, bakıcılara da eşim güvenmio :S eğer bakıcak adam varsa bence yap çok güzel bişi ama yok sana kalıcaksa yüzkere düşün öle yap :S
herkes nere gitti yauw
yok yok bakıcak tabiki çok istiyor bakmayı.elbetteki baksın çom güzel temiz bakar ondan yana bi sıkıntım yokda.bana soruolar işte yengemler.işte su-peri çocuk istiyomusunuz falan diye sordular.kayınvaldem lafı agzıma tıktı.bana sordular ama o cevap verdi.' yok daha çocuk falan yapamazlar.ben emekli olmadım kim bakcak çocuga.2sene sonra emekli olcam o zaman torun torun demeye başlarız dedi.bende sıkıldım sanki ona ytapıcaz çocugu.daha onun emekliliğinden önce bizim hiç halletmemiz gereken sorunumuz yokmuş gibi.bvenim okulum var.iş bulmam var vs vs.bakmak istemesi iyi ama bana sorulan bi soruya kendi cevap vermesi çok gıcıkkkk.sinir oldum
kıyamam. valla anlıorum cnm seni ama gene de haline şükret. diorum ya bizde hiç destekçi yok öle daha zor. olsun varsın laf sölesin de yeterki baksın. hem ertelemeden yaparsınız bu vesileyle belki. çok güzel bir duygu annelik. yorucu olmasına yorucu ama çok güzel. ee yorgunluk kısmını da üstlenecek adamın var senin bence kaçırma bu fırsatı da kaynananın dediği zamanda yap bebişini
benimkide istemiyor daha(( okulum var diye.daha bizim hayatımız net değil okulum bitecek mi yoksa ev hanımımı olucam bakıcaz işte. bi belli olsun girişicez bu işe
ya tabii okulun önemli. nolursa olsun. iş olsa ara verirsin ama okula olmaz zor olur. ama sonra yapın. hehehe ben de kaynanan gibi konuşıyım da burdan da kaçma ama olur muyap sen yap ben de istiorum
bu arada ne okuosun. yüksek yapıosun sanırım ama ne üstüne?
o beni düşünmüyo kendi emekliliğini düşünüyo.bizim hayatımız 6 ay ssonra belli olacak.sonra yapıcam merak etmeee.haber veririrm saana da geliyo teyzesi diye:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?