• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de KK'dan arkadaşlarım olsun :(

bal bocuğum yüzünden gülümseme hiç eksik olmasın...
kalbinin güzelliği cıvıltısı yüzüne vurmuş
eşinde sende güleç yüzlü birbirinizi tamamlamışsınız
Allah yüzünüzü bi ömür soldurmasın inşallah:nazar::nazar::nazar::71::71::71::71::71:

bal bocuğum yüzünden gülümseme hiç eksik olmasın...
kalbinin güzelliği cıvıltısı yüzüne vurmuş
eşinde sende güleç yüzlü birbirinizi tamamlamışsınız
Allah yüzünüzü bi ömür soldurmasın inşallah:nazar::nazar::nazar::71::71::71::71::71:

canım çoook teşekkür ederimmm iyi dileklerin için sağol. inşallah hepimiz hep mutlu olalım

Kızlar, buluşma resimleri, telefon dertleşmeleri, kısır günleri ve daha ne güzel şeyler paylaşmışsınız. Kıskanmadım değil hani yani :17: Konyada yaşıyorum. Keşke KK buluşması yapabilsek yada başka şehirlerden açık kapılarım olsa hep aklımın bir köşesinde. Benim kapımında açık olduğunu bilse birileri :59: Kendimi Burhan Altıntop gibi hissettim. Bütün arkadaş buluşmalarından uzak tutulan biri gibi :9: . Yani demem o ki tanışalım, kaynaşalım, dost olalım, paylaşalım hayatı, hatta kardeş olalım. İlan verir gibi oldu ama napıyım içimden böyle geldi :30:

ay ay ay koptum şu ilk mesajına bal böcüğü:9::9::9:

kurdelam senin albümün yok mu? senide merak ettim. yanıp sönen pembe şapkası olan esmer kovboy kız gibi hayal ediyorum şuanda seni. pc başında pijamalı ama yanıp sönen pembe şapka kafada falan :60: :60: :60: :60:

Back