- Konu Sahibi balbocugu_85
skopca ve balbocuğu sizde mi yeni tanıştınız??
skopcam ben nette isim verme taraftarı değilim şekercim kısmadın dimi:26::26:
yok canım niye kızayım dün gece tanıştık tatlım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
skopca ve balbocuğu sizde mi yeni tanıştınız??
skopcam ben nette isim verme taraftarı değilim şekercim kısmadın dimi:26::26:
canım gündüzleride bir bakıp çıkıyorum vaktim olmuyor pek. çoğunlukla dışarıda oluyorum ablam annem halamlar falan bol bol geziyoruz evde oluncada temizlik falan ancak akşam adam akıllı oturbiliyorum.
aaa görmedim canım evet bende yeni gelinim 7 aylık :) ist.dayım sen ?
kız o zaman niye burdasın git kocanın yanına. benimki ayakta olsa şimdi tepesinden inmezdim yalaklık yapardım oynaşırdım (oynaşırdım derken yanlış anlaşılmasın lütfen şakalaşmaktan bahseidyorum)![]()
![]()
![]()
allah yardımcın olsun canım iki iki iş birde sana.
yok canım niye kızayım dün gece tanıştık tatlım
önemli değil cnm
resmdeki sensin büyük ihtimal
hep gözüme çarpar resmin karşılaştıkça
hepte içimden geçiririm minicik küçücük bir gelin olmuş diye:)
çok masum görünüyorsun
bende 3 sene olacak evliğim çok şükür...
biz yaşlandık![]()
kurdelem bu topiği açmamın nedenide yeni arkadaşlar bulmaktı. kimseyle arkadaş değildim burda![]()
bizim evde merkezi doğalgaz var. bireyselde ocak ve sıcak su için kullanıyoruz. ev sıcacık ama evin sıcaklığı ayın ortasında cüzdanımızı yakmaya yetiyor.
anladım ben seniyok ya beni görmüyor gözü nba maçı varmış onu izlio cuma cmt geceleri onun gecesi.maç izlioz
![]()
kurdelem bu topiği açmamın nedenide yeni arkadaşlar bulmaktı. kimseyle arkadaş değildim burda![]()
bizim evde merkezi doğalgaz var. bireyselde ocak ve sıcak su için kullanıyoruz. ev sıcacık ama evin sıcaklığı ayın ortasında cüzdanımızı yakmaya yetiyor.
evet şekerim resimdeki benim herkes evli olduguma şaşırıyor beni hocalarım bile derste 1.sınıf değilmisin sen diyorlar :) küçük müçük olduk işte gelin.çok da küçük sayılmam 23 yaşındayım
kurdelem bu topiği açmamın nedenide yeni arkadaşlar bulmaktı. kimseyle arkadaş değildim burda :43:
canım doğalgaz büyük kolaylık. ama anlamadım istanbulda nasıl doğalgaz olmaz yoksa ev sahibin evine hatmı çektirmemişBenim suyum da buz gibi![]()
evet şekerim resimdeki benim herkes evli olduguma şaşırıyor beni hocalarım bile derste 1.sınıf değilmisin sen diyorlar :) küçük müçük olduk işte gelin.çok da küçük sayılmam 23 yaşındayım
Maşallah çok güzelsin su peri Allah nazarlardan saklasın![]()
çok alındım![]()
canım doğalgaz büyük kolaylık. ama anlamadım istanbulda nasıl doğalgaz olmaz yoksa ev sahibin evine hatmı çektirmemiş