• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de KK'dan arkadaşlarım olsun :(

aaa görmedim canım evet bende yeni gelinim 7 aylık :) ist.dayım sen ?

önemli değil cnm
resmdeki sensin büyük ihtimal
hep gözüme çarpar resmin karşılaştıkça
hepte içimden geçiririm minicik küçücük bir gelin olmuş diye:)
çok masum görünüyorsun:nazar::nazar:
bende 3 sene olacak evliğim çok şükür...
biz yaşlandık:1:

kız o zaman niye burdasın git kocanın yanına. benimki ayakta olsa şimdi tepesinden inmezdim yalaklık yapardım oynaşırdım (oynaşırdım derken yanlış anlaşılmasın lütfen şakalaşmaktan bahseidyorum) :60: :60: :60:

anladım ben seni:9::9: yok ya beni görmüyor gözü nba maçı varmış onu izlio cuma cmt geceleri onun gecesi.maç izlioz :25::25:

kurdelem bu topiği açmamın nedenide yeni arkadaşlar bulmaktı. kimseyle arkadaş değildim burda :43:
bizim evde merkezi doğalgaz var. bireyselde ocak ve sıcak su için kullanıyoruz. ev sıcacık ama evin sıcaklığı ayın ortasında cüzdanımızı yakmaya yetiyor.

önemli değil cnm
resmdeki sensin büyük ihtimal
hep gözüme çarpar resmin karşılaştıkça
hepte içimden geçiririm minicik küçücük bir gelin olmuş diye:)
çok masum görünüyorsun:nazar::nazar:
bende 3 sene olacak evliğim çok şükür...
biz yaşlandık:1:

evet şekerim resimdeki benim herkes evli olduguma şaşırıyor beni hocalarım bile derste 1.sınıf değilmisin sen diyorlar :) küçük müçük olduk işte gelin.çok da küçük sayılmam 23 yaşındayım

anladım ben seni:9::9: yok ya beni görmüyor gözü nba maçı varmış onu izlio cuma cmt geceleri onun gecesi.maç izlioz :25::25:

bana basketbol demeeee :117: herkes futboldan dertli bende basketboldan. okulda öğrencileriyle bile basket maçı yapıyor evdede sürekli izliyor. boyuda almış başını gitmiş uzamışta uzamış ben küçük kalıyorum boydan yanında

kurdelem bu topiği açmamın nedenide yeni arkadaşlar bulmaktı. kimseyle arkadaş değildim burda :43:
bizim evde merkezi doğalgaz var. bireyselde ocak ve sıcak su için kullanıyoruz. ev sıcacık ama evin sıcaklığı ayın ortasında cüzdanımızı yakmaya yetiyor.

öyle cnm ne kadar rahatlık o kadar mani yani:1:
valla ben şuan çalışmadığım için eşime yük olmak istemiyorum
sadece oturduğum yeri yakıyorum
bende çalışmış olsam gene yakmam çocuğum olmadıkça ne gerek var...bir oda yetiyor iki kişiye

evet şekerim resimdeki benim herkes evli olduguma şaşırıyor beni hocalarım bile derste 1.sınıf değilmisin sen diyorlar :) küçük müçük olduk işte gelin.çok da küçük sayılmam 23 yaşındayım

ay cnm benm bende 23 yaşımdayım
ama inan sen 18 19 gibi duruyorsun anee:1:
ne güzel
ben yaşımı gösteriyorum galiba:26:

balbocuğum yeni arkadaşlıklar kurmak güzel cnm da merak ettim
bir senelik üyesin pek edinememişmiydin arkidiş burda?

Back