• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de KK'dan arkadaşlarım olsun :(

hani bana hani bana çok istiyor canım ne zamandır.bnde mi yapsam napsam .ama o kdr çok işimm varki ona vakit kalmaz .gerçi hiç yapmadım daha hayatımda.ama istersem yaparım

kuzum yarım saatını almazki. önemli olan buğday ıslatıp fasulye ve nohutu geceden pişirmen sabahta kaynat malzemeleri ekle son olarakta şeker hoop oldu bitti ben 20 dakıkada falan yaptım. ama dağıtması uzun sürdü :D 11 kapı gezdim

dimi hem benimkide pek sever tatlıyı.sütlaç yapcaktım sütlaç yerine onu yapayım.offf ben bugün çok hayalperestim ya.hayal kurasım var ne alaka dicen de ne bileyim aklıma geldi

dimi hem benimkide pek sever tatlıyı.sütlaç yapcaktım sütlaç yerine onu yapayım.offf ben bugün çok hayalperestim ya.hayal kurasım var ne alaka dicen de ne bileyim aklıma geldi

kur canım ben hep kuruyorum. mesela oturduğum evi satın aldığımızı hayal ediyorum yeniden tadilat yapıyorum evde. ütü odamı bebek odasına çeviriyorum perdelerini asıyorum hayalimde. bende çok hayal kurarım. :34:

kur canım ben hep kuruyorum. mesela oturduğum evi satın aldığımızı hayal ediyorum yeniden tadilat yapıyorum evde. ütü odamı bebek odasına çeviriyorum perdelerini asıyorum hayalimde. bende çok hayal kurarım. :34:

kiracıların hayalleri .bende düşünürüm onları.bzimde ev almamız benim okulu bitirip atanmama baglı.artık kurmuorum ev hayali o yüzden.strese giriorum çünkü ister istemez ama bnmde hayallerimde ne evleeerr var ne evlerr bi bilsen

kiracıların hayalleri .bende düşünürüm onları.bzimde ev almamız benim okulu bitirip atanmama baglı.artık kurmuorum ev hayali o yüzden.strese giriorum çünkü ister istemez ama bnmde hayallerimde ne evleeerr var ne evlerr bi bilsen

Ben ilk evim olunca sanırım buraya bi ayrı bağlandım. öyle kuruyorum hayalide sanırım. Senin hayalin ne canım

Ben ilk evim olunca sanırım buraya bi ayrı bağlandım. öyle kuruyorum hayalide sanırım. Senin hayalin ne canım

bikere mutfagı kocaman olmalı.istanbulda yeni yapılan evlerde mutfaklar hep küçük.ince uzun.ben öyle sevmiyorum kare olsun biraz büyük olsun.L olsun istiyorum.ev alırkende kesinlikle öyle bi ev istiyorum ama tabi nasip bakalm

bikere mutfagı kocaman olmalı.istanbulda yeni yapılan evlerde mutfaklar hep küçük.ince uzun.ben öyle sevmiyorum kare olsun biraz büyük olsun.L olsun istiyorum.ev alırkende kesinlikle öyle bi ev istiyorum ama tabi nasip bakalm

Allah herkesin gölündekini versin canım. mutfak çok öenmli tabi benim mutfağımda boyuna büyük eni dar. aslında haklısın şöyle kocaman olcak. burada evim evim güzel evim bölümü var orada KK kzıları evlerinin resimlerini paylaşıyor bazı mutfaklar çok gğüzel orayada bak istersen. Canım eşim uyandı gel artık diyor ben müsade istesem kusura bakmazsın dimi. inşallah yarın ve sonraki günlerdede görüşmek üzere. KK arkadaşım sağol herşey için iyi geceler yok yok iyi sabahlar :9:

Allah herkesin gölündekini versin canım. mutfak çok öenmli tabi benim mutfağımda boyuna büyük eni dar. aslında haklısın şöyle kocaman olcak. burada evim evim güzel evim bölümü var orada KK kzıları evlerinin resimlerini paylaşıyor bazı mutfaklar çok gğüzel orayada bak istersen. Canım eşim uyandı gel artık diyor ben müsade istesem kusura bakmazsın dimi. inşallah yarın ve sonraki günlerdede görüşmek üzere. KK arkadaşım sağol herşey için iyi geceler yok yok iyi sabahlar :9:

bende yatıcam canım yarın çok işim var erken kalkmalıyım.haydi görüşürüz iyi sabahlar canım

ooooooooo gece muhabbet baya ilerlemiş
günaydınlarrrrrrrrr
balbocugu su lafına katılıyorum
hem öğrenci hem ev hanımı olduğunu göster demişsin
bende yeni evliyim dün asure yaptım komsulara dağıttım
herkesler sasırdılar bunu sen mi yaptın diye
yeni evli olunca pek inanmıyorlar maharetli olunacağına

ooooooooo gece muhabbet baya ilerlemiş
günaydınlarrrrrrrrr
balbocugu su lafına katılıyorum
hem öğrenci hem ev hanımı olduğunu göster demişsin
bende yeni evliyim dün asure yaptım komsulara dağıttım
herkesler sasırdılar bunu sen mi yaptın diye
yeni evli olunca pek inanmıyorlar maharetli olunacağına

eveeeettt bende yaptım aşure bide börek yaptım.birazdan dağıtıcam

hanımlar selam herkeze:42::42:
nasılsınız iyisiniz inşallah??
bizde eşimle gezdik dolaştık yeni girdik eve
bi bakayım dedim arkdaşlarıma

aşure yapanların emeklerini Rabbim kabul etsin..
ben yapmadım pek sevmiyorum tadınıı
ben bilmiyordum sizlerden öğrendim aşure ayı olduğunu:43:
anneminde hastası var ağır
oda yapamadı demek
yapsa söylerdi:43:

selamm:69:hayırlı olsun topiğin ben biraz geç gördüm ama olsun geç olsun güç olmasın:65:

Back