• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de KK'dan arkadaşlarım olsun :(

hımm yaş 25 mi balbocuğu??
daha çok erken deneme süresi olur inşallah ya
bak ben iki senedir deniyorum olmuyor
ama iki sene önce olmuştu kısmet:49::49:

hımm yaş 25 mi balbocuğu??
daha çok erken deneme süresi olur inşallah ya
bak ben iki senedir deniyorum olmuyor
ama iki sene önce olmuştu kısmet:49::49:

inan canım kısmet işi. çok yakın bir ablam var 17 yıllık evliler hiç bir sorun yok ama olmuyor bebekleri. herşeyi denediler ama olmuyor. vardır mevlamın bir bildiği belki böylesi hayırlı. ama kendimi düşününce içim sıkılıyor ya olmazsa diyorum sonra telkin ediyorum kendimi ama...offf ağlıycam yaaa

inan canım kısmet işi. çok yakın bir ablam var 17 yıllık evliler hiç bir sorun yok ama olmuyor bebekleri. herşeyi denediler ama olmuyor. vardır mevlamın bir bildiği belki böylesi hayırlı. ama kendimi düşününce içim sıkılıyor ya olmazsa diyorum sonra telkin ediyorum kendimi ama...offf ağlıycam yaaa

Bende korkuyorum ya bebeğim olmazsa diye doğum kontrol hapı kullanıyorum iyi değil diyenler var bilmiyorum :26:

en korktuğum şeyi söylemişsin işte mesajında balböcuğü
aneee 17 sene mi:30::30::53:

Back