- 29 Haziran 2013
- 1.068
- 493
-
- Konu Sahibi Ogretmenimbennn
Ablacım 11yas büyükmüş üni den nasıl tanıştınız anlamadım.Neyse peki onun başından nişanlılık evlilik vs geçmiş mi? Ya da Evliliği nasıl BAKIYOR yaşı geçmiş neredeyse.Belki de evlenmek istiyordur seni de düzgün anlaşabileceği biri olarak görmüştür işlerinin Yoğunluğu da iyi düşünürsek evlilik için para biriktiriyordur.başka Şehirde olması da kötü yani.ee bişiler olursa nerde kuracaksınız evi nerde yasayacaksınız hiç konuştunuz mu..Boğa erkeği OLMASINA da değinmeden gecemicem malum bana baya tavsiye vermiştin bu konuda :) ben daha çözemedim bunları ama senin de Dediğin gibi karşıdakini çok kolay aşık edebiliyor kendisine.bir sitede gördüğüme göre de aşkından ölecekmiş gibi bi davranabilirlermiş gerçi siz burçlara bakma zamanını baya bi geçmiştiniz.En mantıklı tavsiyem evlilik işlerini konuşmanız ..hakkınızda Hayırlısı canım :))30 yaşındayım.. Daha önce başımdan kısa süreli bir nişan geçti.. Anlaşamadık ayrıldık. Okuldu, çalışma hayatıydı derken evlenmedim.. Öyle çok uzun süreli ilişki yaşayan ya da erkek arkadaşları olan biri değilim. Bir buçuk yıldır eski üniversite yıllarımdan tanıdığım biriyle facebook aracılığıyla merabalaşmaya başladık. Son zamanlarda da bu merabalaşmalar yerini samimiyete bıraktı.. Kendisi çok yoğun çalışan biri. Yaşça da benden hayli büyük, olgun biri. Ayrı şehirlerde yaşıyoruz ve 2 ay önce yaşadığım şehre beni görmeye geldi.. Benden etkilendiğini hissettim. Bunu hissettirdi ve itiraf etti. Daha sonra da ben onun yaşadığı şehre gittim ve sadece 1 saat bir yerlerde oturduk. Fakat nedense son zamanlarda bana eskisi kadar çok yazmıyor, 2 yada 3 günde bir arıyor.. Yaşadığım şehre tekrar gelecekti fakat yine iş planlarına uymadı ve gelemedi.. Sizce bu olağan bir durum mudur? Yoksa başka durumlar olabilir mi? Çok ikilem yaşıyorum. Kendisine çok defa yürümeyeceğini ve bitirmek istediğimi söyledim fakat o bunu istemiyor. Diğer taraftan ilgisizliğinden rahatsızım... Sizce ne yapmalıyım? Tavsiyeleriniz olursa memnun olurum... (Bu arada burcum kova, onun burcu da boğa..)
Kendisi benim hocamdı.. Kararımı verdim: Görüşmüyorum.. Aramıyorum.. Onun araması durumunda tekrar durum değerlendirmesi yapacağım. Asıl sorun:güvenmiyorum... Olmayacak bu iş zaten..Ablacım 11yas büyükmüş üni den nasıl tanıştınız anlamadım
Kesinlikle durum bu...Duruma yorum yapamayacagim ama Boga burcu
konusurken ya da yanindayken seni dunyadaki tek kadin yapar. Kendinizi ancelina joly ile nerdeyse bir tutarsiniz
yaninizdan ayrilinca ya da havasi degilse siz de kimsiniz var misiniz ki durumu olur
ben cok uzerine dusmustum baktim adam ruh haline gore davraniyor. Kendi haline biraktim . Ama sunu cok iyi biliyorum. Boga burcu disli dirdirci kadinlardan degil hem zeki hem masum kadinlardan hoslanir. Zekanizi baskalarina ya da baska durumlara kullanirsaniz hayran kalir ama kendi ile ilgili bir durumda asla cekemez.Kesinlikle durum bu...
O da sürekli bundan bahsediyor. "Masum bir yanın var.. Bir duruşun var" Ben çok dırdır yapmıyorum aslında ama ayrılmak konusunda fazla ısrarcıyım... Fakat o bunu kabul etmiyor. Çünkü çok garipsedim bu hallerini... Kafam çok karıştı.. Bunaldım. Onu günlerce aramayışını-kendi haline bırakamadım.. Ama artık bıraktım.. Sesssizce hayatından çıkıyorum.. Garip..ben cok uzerine dusmustum baktim adam ruh haline gore davraniyor. Kendi haline biraktim . Ama sunu cok iyi biliyorum. Boga burcu disli dirdirci kadinlardan degil hem zeki hem masum kadinlardan hoslanir. Zekanizi baskalarina ya da baska durumlara kullanirsaniz hayran kalir ama kendi ile ilgili bir durumda asla cekemez.
Bu bana cok ilginc gelmisti ilk tanirken farketmistim bu huyunu.
bir de inatci olmadiklari konusunda bile ciddi anlamda inatlasacak kadar inatcidirlar. Habdrin ola kolay gele :)
O da sürekli bundan bahsediyor. "Masum bir yanın var.. Bir duruşun var" Ben çok dırdır yapmıyorum aslında ama ayrılmak konusunda fazla ısrarcıyım... Fakat o bunu kabul etmiyor. Çünkü çok garipsedim bu hallerini... Kafam çok karıştı.. Bunaldım. Onu günlerce aramayışını-kendi haline bırakamadım.. Ama artık bıraktım.. Sesssizce hayatından çıkıyorum.. Garip..
İstemem yan cebime koy olayı asla olmadı. Hiçbir zaman naz içine girmedim. Ona karşı sevgim var, aynı zamanda da ilgisizliğinden dolayı bezdim. Bu ikilem beni içinden çıkılmaz bir hale soktu. O ilgisini çektikten sonra ben olmaz düşüncesine girdim zaten.. İlgisizlikleri beni buna itti..Gercekten olmayacagini dusundügunuz icin mi olmaz,yürümez bu iliski dediniz yoksa sizi ikna etmesini istediginiz icin mi biraz istemem yan cebime yaptiniz..kisiyle ilgili akliniza takilan seyler var ve gercekten olmayacagini dusunuyorsaniz iyi ki de ilgisini cekmis sizden.bundan memnun olmaniz lazimdi.
aynn öyle...Cok keskin bir sekilde bitirirseniz daha donusu olmaz haberiniz olsun. Arkasina bile bakmaz askindan olse de. Bence oturup ortak ve farkli yonlerinizi bir konusun. Dusunce hayal yada planlarinizi konusun ondan sonra bitirecekseniz bitirin. Eger size gercektwn guvenir ve inanirsa siz aramadiginiz ustune dusmwdiginiz zamanlarda o sizi arar sorar merak eder. Kacan kovalanir misali ama once cok ciddi guvenmesi lazim.
Bu arada benim bir tezim var. Boga burcu erkeklerinin tipi hakkinda merak ediyorum tesaduf mu gercsktwn oyle mi diye.
simdiye kadar gordugum tum boga burcu erkekler genis boyunlu kismen biraz buyuk kafali saclar alnin yanlarindan sakaklardan hafif acik, icerden bssliyor. Biraz da genis yapili.
Sizin arkadasiniz da boyle mi
gercekten?aynn öyle...
Onu istediğimi ve sevdiğimi biliyor.. Ben ilgisizliğinden dolayı olmayacak dedim.. Bitsin dedim.. ve bu birkaç kez oldu.. Arıyor, onu anlamam gerektiğini söylüyor. Gerçekten yoğun çalışan biri, bunu biliyorum.. Fakat bnm de içimi sürekli kemiren birşeyler var. Eskisi kadar ilgi göstermemesine kızıyorum...
Kendisi benim hocamdı.. Kararımı verdim: Görüşmüyorum.. Aramıyorum.. Onun araması durumunda tekrar durum değerlendirmesi yapacağım. Asıl sorun:güvenmiyorum... Olmayacak bu iş zaten..
Hayatı birleştirmek kadar hayatından çıkarmak da zor değil mi yaO da sürekli bundan bahsediyor. "Masum bir yanın var.. Bir duruşun var" Ben çok dırdır yapmıyorum aslında ama ayrılmak konusunda fazla ısrarcıyım... Fakat o bunu kabul etmiyor. Çünkü çok garipsedim bu hallerini... Kafam çok karıştı.. Bunaldım. Onu günlerce aramayışını-kendi haline bırakamadım.. Ama artık bıraktım.. Sesssizce hayatından çıkıyorum.. Garip..