Benim de bir derdim var..

Ogretmenimbennn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2014
23
7
30 yaşındayım.. Daha önce başımdan kısa süreli bir nişan geçti.. Anlaşamadık ayrıldık. Okuldu, çalışma hayatıydı derken evlenmedim.. Öyle çok uzun süreli ilişki yaşayan ya da erkek arkadaşları olan biri değilim. Bir buçuk yıldır eski üniversite yıllarımdan tanıdığım biriyle facebook aracılığıyla merabalaşmaya başladık. Son zamanlarda da bu merabalaşmalar yerini samimiyete bıraktı.. Kendisi çok yoğun çalışan biri. Yaşça da benden hayli büyük, olgun biri. Ayrı şehirlerde yaşıyoruz ve 2 ay önce yaşadığım şehre beni görmeye geldi.. Benden etkilendiğini hissettim. Bunu hissettirdi ve itiraf etti. Daha sonra da ben onun yaşadığı şehre gittim ve sadece 1 saat bir yerlerde oturduk. Fakat nedense son zamanlarda bana eskisi kadar çok yazmıyor, 2 yada 3 günde bir arıyor.. Yaşadığım şehre tekrar gelecekti fakat yine iş planlarına uymadı ve gelemedi.. Sizce bu olağan bir durum mudur? Yoksa başka durumlar olabilir mi? Çok ikilem yaşıyorum. Kendisine çok defa yürümeyeceğini ve bitirmek istediğimi söyledim fakat o bunu istemiyor. Diğer taraftan ilgisizliğinden rahatsızım... Sizce ne yapmalıyım? Tavsiyeleriniz olursa memnun olurum... (Bu arada burcum kova, onun burcu da boğa..)

Adam niye böyle davranıyorki anlamadım ilginin en yoğun olduğu dönem olması lazım aslında bir sorunu felanmı var acaba bu aralarmı böyle yoksa hepmi böyleydi

Başlarda sürekli ilgiliydi ama son zamanlarda eskisi kadar ilgilenmiyor. Kestirip atmak istiyorum ama telefon ediyor ve bir şekilde fikrimi değiştirmeme sebep oluyor ve sonra yine aynı... 11 yaş büyük.. evli değil

Aslında sevgiliyiz... Bana "sevgilim" diye hitap ettiğine göre... Fakat bende şüphe ediyorum.. O hayır dese de... 1 buçuk yıl sürecinde sadece 3 aydır daha samimiyiz... Daha önce sadece merabalaşıyorduk... Sonra bir şekilde ilgimi çekti.. Bunun için çaba sarfetti, başardı ve şuan durum bu...

Bekar olduguna emin ol bence. Kac yasinda bu adam?

Evli olup olmadigindan nasil eminsiniz peki? Belki de bosanma arefesinde.
Ne bileyim sanki bu isin icinde bir seyler var gibi geldi..

Belki istemiyorum dediğiniz icin kendini cekmistir yani biri beni istemese bende ona ilgi göstermem
Onu istediğimi ve sevdiğimi biliyor.. Ben ilgisizliğinden dolayı olmayacak dedim.. Bitsin dedim.. ve bu birkaç kez oldu.. Arıyor, onu anlamam gerektiğini söylüyor. Gerçekten yoğun çalışan biri, bunu biliyorum.. Fakat bnm de içimi sürekli kemiren birşeyler var. Eskisi kadar ilgi göstermemesine kızıyorum...

sizin ve onun yaşlarını bilsek belki daha iyi fikir yürütürüz çünkü yaş farkından ziyade yaşlar daha önemli bence.. diğer yandan işi tam olarak nedir acaba? hangi iş o denli yoğunluk içerebilir ki? insan sevdiğiyle stresini giderir hatta, sesini duysa yeter.. bence başka bir hanım ilgisini çekmeye başlamış sizi de yedekte tutuyor olabilir artık

Son birkaç gün olsa is yogunlugu diyebiliriz ama hep aynı degil miydi isi o zaman nasıl ilgi gösteriyordu bencede iyice arastırmak lazım altında baska seyler olabilir. Bir ihtimalde siz sürekli ilgi isteyip gösteremeyince bitsin diyorsanız size soguk davranıp kaybetme korkusu yasatmaya calısıyor olabilir.

merhaba hanımlar benim derdime de ortak olurmusunuz.35 yaşındayım 1 yıllık evliyim geçen yıl sevdiğim bir aile yakınımızla eşimin annesi konuşup eşimle beni tanıştırdılar basta kayınvalidem beni çok sevdi ve evlenmemizi çok istedi eşimde uyumlu sakin biri çıkınca bende olur dedim ve kısa sürede evlendik ama nişan döneminde kayınvalidem birden değişti benimle aşık atmaya başladı baskı kurmaya yönetmeye çalıştı bende mesafeli ve doğrucu biriyim yaptıkları karşısında tepkimi gösterdim mesafe koydum aramıza evlendikten sonra daha çok karışır oldu herşeyimize anlıyacağınız beni sindirmek için elinden geleni ardına koymuyor bende iyice soğuyorum ondan eşime de tepki alıyorum hep tabi evliliğimiz çok yıpranıyor kadın üstüme bile yürümeye kalktıda şükür eşim onun naptıgını anladı tepki göstermeye başladı ama ben bıktım artık ondan da yaptıklarından da evlilikten de bana akıl verirmisiniz ben çok yoruldum düzeltmek istiyorum evliliğimizi kaynanayıda uzak tutmak istiyorum artık içimi kemirmekten bıktım dertleşip kendimi kuvvetlendirip onu yenmek istiyorum

Canim konu aç istersen burdan yardimci olamaz kimse başkasının konusu olduğu icin. Yapabiliyorsan görmezden gel eşin de senden yanaysa onunla konuş

Kötümser olmak istemiyorum ama böyle mesafeli zamanlarda hep başka işler vardır. Farklı şehirlerde hatta ülkelerde bile olabilirsiniz. Ama ilişkilerin belli bir görüşme yoğunluğu olur. İlişki oturduktan sonra (yani sizin için şimdi değil) görüşmede kabul edilebilir bir azalma olabilir. Kısaca etrafımda gördüğüm kadarıyla böyle bir görüşüp bir görüşülmeyen ilişkilerin altından hep bir şey çıkar. Ayrıca ikiniz de küçük yaşta acemi gençler değilsiniz. Adam ya boş vaktini dolduruyodur, ya da aynı şehirde başka biri vardır, ya da zaten önemsemiyordur. Acı ama gerçek bunlardan biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…