benim de bir başarı öykümün olmasını çok isterdim:(

zeyca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
509
0
66
Konya
merhaba arkadaşlar uzun süredir kadınlar kulubünü takip ediyordum yeni bir üyeyim aranıza HOŞELDİM:)) benim sorunum da bir çoğunuz gibi kilolarım çok isterdim sizlerle başarı öykümü paylaşayım ama.... bu bölümüçok seviyorum kilo veren arkadaşların öykülerini okuyunca çok mutlu oluyorum helal olsun diyorum ama demekle kalıyor, iş kendime gelince hiçbirşey yapamıyorum çok sıkmayayım sizleri 29 yaşındayım 3 yaşında tatlı bir kızım var ve 95 kiloyum boyumda 170 kilolarımı ergenlik döneminde almya başladım iriyim kemikliyim hayatımın hiç bir döneminde çıtı pıtı olmadım mesela50-60 kilo olduğum dönemlerimi hiç hatırlamam evlenirken73kiloydum(bunu iyi hatırlıyorum)2 sene içinde 10 kilo aldım ardından hamilelik 96 ile bitirdim sonra malum süt çok olmadı deken işe başlamadan evdeyim sütüm olsun güzel emzireyim derken yedimmm yedimmm hiç kilo veremedim kızım geldi 3 yaşına ben hala bu kilodayım ,arkadaşlarım arasında en şişmanı benim iş yerin de de tabi benim kilolarımla şaka yaptığını sanan insanlardan bıktım 46 beden olmaktan da bıktım her memlekete gidişimde ailemin arkadaşlarımın aaaaa ne kadar kilo almışşın demelerinden de...vs vs bıktım diyorum ama herhangi bir çaba göstermiyorum sadece üzülüyorumm daha önce diyet girişimlerim oldu 2bilemedin 3 gün diyetisyene de gittim bir ayda 5 kilo verdim sonra bırakınca geri aldım ama diyet listesi değilde yeme alışkanlığını yaşam tarzı haline getirmek gerekiyor sanırım bunu beceremiyorumm listelere uyamıyorum kısacası spor da yapamıyorum çok tembelimçokkkk bir şeyleri düzenli yapamıyorum ama bu sene artık değişmeliyim diye dşünüyorum kendime öz güvenim günden güne azalıyor vucudumun hantal olduğunu hissediyorum zaman zaman bel ağrılarım diz ağrılarım oluyoo kendimi pskolojik olark da yaşlı yorgun hissediyorum canlı cıvıl cıvıl değilim.bazen eşime de bunları yansıtıyorum ben kendimi beğenmiyorumki eşim beni beğensin diyorum.gerçi eşim dünyalar tatlısı hiç bir zamam problem etmedi şakasını bile yapmaz anlayacağınız durum böyle desteğinize ihtiyacım var kurtulayım bu üzerim deki 25 kilo ağırlıktan sadece destek istiyorumm elimi uzatsam sizlere tutarmısınız?

canım oncelıkle hos geldın aaramızaaaa tabıkıdee elını asla bırakmayız senın sen yeterkı ıste canmmmmm

hoşgeldin canım öyle güzel anlatmışsınki hislerini acaba bendenmi bahsediyorsun dedim anlıycan bu yolda yanlız değilsin inşallah bizde veririz birgün

sana yolunda başarılar diliyorum.ben 18 kilo verdim kendimi çok sıkmadan.sana da tavsiyem odur ki kendini çok sıkıp da bu işi yarıda bırakma. başkalarına özenerek hayat geçer mi? bırak da başkaları sana özensin

haklısın canım başkalrı bana özensin doğru söylüyosun 2 gündür kendimi sıkmadan kontrollü yemeye çalışıyorum birde bayramı atlatsaydık inşallah:))))

elide inşallah canım biz de kavuşuruz bir gün hayal ettiğimiz kilolara

cnm bende çok isityorum 163 boy 97 kiloyum umarım hep beraber veririz bende yarın başlıyorum şu bayramıda atlatsak iyice iyi olcak

hoşgeldin canım aramıza inşallah incecik bir hatun olursun isteğen herkez umarım bende diyetteyim aslında sağlıklı beslenme diyelim inşallah bütün fazlalıkların gidicek kesinlikle umutsuzluğa yer yok biz başarıcaz tatlım
hepimize bol iradeli günler
istediğin zaman konuşuruz destek oluruz birbirimize terar hoş geldin

ayyyy bir kurtulsaydık şu 9 lu rakamlardan dün pazara gittim biraz meyve sebze aldım bugün belim ağrıyorr kilodan hepsi çok hantalımçokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…