P pacwoman Guru Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2011 353 67 318 23 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pacwoman #1 arkadaşlar ben favorilerimden şikayetçiyim ağda bantlarıyla alıyorum 1 hafta geçmeden yeniden çıkıyorlar hemde çıkarken daha da çirkin görünüyolar bıktım artık onlardan saçımı topladığımda sanki herkes favorilerime bakıyomuş gibi geliyo bana bi öneride bulunabilecek biri var mı?:2:
arkadaşlar ben favorilerimden şikayetçiyim ağda bantlarıyla alıyorum 1 hafta geçmeden yeniden çıkıyorlar hemde çıkarken daha da çirkin görünüyolar bıktım artık onlardan saçımı topladığımda sanki herkes favorilerime bakıyomuş gibi geliyo bana bi öneride bulunabilecek biri var mı?:2:
Gunnur2010 Hei! Kayıtlı Üye 4 Şubat 2010 2.113 5.038 408 23 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pacwoman #2 lazer epilasyon yaptirabilirsin.
P pacwoman Guru Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2011 353 67 318 23 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pacwoman #3 gunnur2010 .!.: lazer epilasyon yaptirabilirsin. Genişletmek için tıkla... canım onu düşündüm ama yaptıran arkadaşlarım pek de memnun kalmamış bende korktum açıkçası :18:
gunnur2010 .!.: lazer epilasyon yaptirabilirsin. Genişletmek için tıkla... canım onu düşündüm ama yaptıran arkadaşlarım pek de memnun kalmamış bende korktum açıkçası :18:
P pacwoman Guru Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2011 353 67 318 23 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pacwoman #4 gunnur2010 .!.: lazer epilasyon yaptirabilirsin. Genişletmek için tıkla... canım onu düşündüm ama yaptıran arkadaşlarım pek de memnun kalmamış bende korktum açıkçası :18:
gunnur2010 .!.: lazer epilasyon yaptirabilirsin. Genişletmek için tıkla... canım onu düşündüm ama yaptıran arkadaşlarım pek de memnun kalmamış bende korktum açıkçası :18:
CuteMom Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar Kayıtlı Üye 30 Nisan 2008 45.779 24.642 398 23 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pacwoman #5 valla benımde nerden cıktı cıktı anlamadım 1 senedır boyle bı sorunum var asırı kıllanma agdayla aldırıyorum 3-4 gun sonra uclanmaya baslıyor ayretten ensemıde aldırıyorum
valla benımde nerden cıktı cıktı anlamadım 1 senedır boyle bı sorunum var asırı kıllanma agdayla aldırıyorum 3-4 gun sonra uclanmaya baslıyor ayretten ensemıde aldırıyorum
P pacwoman Guru Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2011 353 67 318 23 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pacwoman #6 YenidenDogdum .!.: valla benımde nerden cıktı cıktı anlamadım 1 senedır boyle bı sorunum var asırı kıllanma agdayla aldırıyorum 3-4 gun sonra uclanmaya baslıyor ayretten ensemıde aldırıyorum Genişletmek için tıkla... Benim tiroid rahatsızlığım var galiba ordan kaynaklandı
YenidenDogdum .!.: valla benımde nerden cıktı cıktı anlamadım 1 senedır boyle bı sorunum var asırı kıllanma agdayla aldırıyorum 3-4 gun sonra uclanmaya baslıyor ayretten ensemıde aldırıyorum Genişletmek için tıkla... Benim tiroid rahatsızlığım var galiba ordan kaynaklandı
YagmurunEllerii Tarifsiz kederler içerisindeyim. Kayıtlı Üye 7 Nisan 2010 8.402 455 163 23 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pacwoman #7 Bende de yaklaşık 2yıldır favori derdi var malesef hormon bozukluğundan İnsan içinde saçımı toplamaya hasretim Malesef saçlarımı hep açık kullanıyorum
Bende de yaklaşık 2yıldır favori derdi var malesef hormon bozukluğundan İnsan içinde saçımı toplamaya hasretim Malesef saçlarımı hep açık kullanıyorum
P pacwoman Guru Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2011 353 67 318 23 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi pacwoman #8 esradlr .!.: Bende de yaklaşık 2yıldır favori derdi var malesef hormon bozukluğundan İnsan içinde saçımı toplamaya hasretim Malesef saçlarımı hep açık kullanıyorum Genişletmek için tıkla... peki bunun bi çözümü yok mudur?
esradlr .!.: Bende de yaklaşık 2yıldır favori derdi var malesef hormon bozukluğundan İnsan içinde saçımı toplamaya hasretim Malesef saçlarımı hep açık kullanıyorum Genişletmek için tıkla... peki bunun bi çözümü yok mudur?