• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin İç Giyim Benim cicili ic camasirlarim

LaJolie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
53
3
36
İsveç
Merhaba kizlar, ben bu foruma daha duneyin yeni katildim ama bugune kadar cok kez takip etmisim forumu. Bu yaz gelin oluyorum, ama yaklasik 2 senedir yavas yavas ceyizlerimi toparlamaya basladim. Zamaninda forumdaki konular bana cok yardimci olmustur, ve öncelikle aranizda bir cok zevlki kizlar oldugunu dile getirmek istiyorum.
Ic camasir alisverisimi hemen hemen tamamlamisim ve sizinle paylasmak istedim. Yorumlarinizi bekliyorum :)

$IMG_0386.jpg
$IMG_0387.jpg
Bunlari cok begenerek aldim <3

Eklentiler

• $IMG_0388.jpg
    $IMG_0388.jpg
    107,8 KB · Görüntüleme: 1.103
  • $IMG_0389.jpg
    $IMG_0389.jpg
    105,7 KB · Görüntüleme: 974
  • $IMG_0390.jpg
    $IMG_0390.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 962
  • $IMG_0391.jpg
    $IMG_0391.jpg
    112,9 KB · Görüntüleme: 989
  • $IMG_0392.jpg
    $IMG_0392.jpg
    103,3 KB · Görüntüleme: 934
  • $IMG_0393.jpg
    $IMG_0393.jpg
    107,1 KB · Görüntüleme: 990
  • $IMG_0394.jpg
    $IMG_0394.jpg
    103,4 KB · Görüntüleme: 993
  • $IMG_0395.jpg
    $IMG_0395.jpg
    114,7 KB · Görüntüleme: 936
  • $IMG_0396.jpg
    $IMG_0396.jpg
    101,9 KB · Görüntüleme: 963
  • $IMG_0397.jpg
    $IMG_0397.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 954
  • $IMG_0398.jpg
    $IMG_0398.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 906
  • $IMG_0399.jpg
    $IMG_0399.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 968
  • $IMG_0400.jpg
    $IMG_0400.jpg
    94,6 KB · Görüntüleme: 956
  • $IMG_0401.jpg
    $IMG_0401.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 940
  • $IMG_0402.jpg
    $IMG_0402.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 937
  • $IMG_0403.jpg
    $IMG_0403.jpg
    94,2 KB · Görüntüleme: 947
  • $IMG_0404.jpg
    $IMG_0404.jpg
    108,7 KB · Görüntüleme: 957
  • $IMG_0405.jpg
    $IMG_0405.jpg
    102,3 KB · Görüntüleme: 952
  • $IMG_0406.jpg
    $IMG_0406.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 944
  • $IMG_0407.jpg
    $IMG_0407.jpg
    58,6 KB · Görüntüleme: 977
  • $IMG_0408.jpg
    $IMG_0408.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 926
  • $IMG_0409.jpg
    $IMG_0409.jpg
    86,7 KB · Görüntüleme: 989
  • $IMG_0410.jpg
    $IMG_0410.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 930
  • $IMG_0411.jpg
    $IMG_0411.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 970
  • $IMG_0412.jpg
    $IMG_0412.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 942
  • $IMG_0413.jpg
    $IMG_0413.jpg
    114,9 KB · Görüntüleme: 947
  • $IMG_0414.jpg
    $IMG_0414.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 945
  • $IMG_0415.jpg
    $IMG_0415.jpg
    63,3 KB · Görüntüleme: 946
  • $IMG_0416.jpg
    $IMG_0416.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 925
  • $IMG_0417.jpg
    $IMG_0417.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 973
  • $IMG_0419.jpg
    $IMG_0419.jpg
    123,4 KB · Görüntüleme: 954
amaaannn,adamı kalpten götürür bunlar:52:

çok güzeller gerçekten.harika bayıldım

Hehe cok tesekkur ederim:D Yalniz daha dugun gunumde giyecek takimi almadim. Beyaz bir jartiyer takimi dusunuyorum, ama korseli, babydoll'u degil yani usteki gibi. Fikriniz varmi?

aman allahım :nazar: hepsi harika tatlım güle güle giy hepsini çok beğendim zevklerimiz %100 aynı :) bende yavaş yavaş çeyizim için iç çamaşırlarımı almaya başladım. La senza da %50e varan indirim başlamış. Oradan bir kaç parça aldım ama seninkilerde victoria secret mübarek :) çok güzeller bana özelden nerden aldığını web sitesini aşağı yukarı fiyatlarını söylersen çokkkk sevinirim canım. Mutluluklar..

Hehe cok tesekkur ederim:D Yalniz daha dugun gunumde giyecek takimi almadim. Beyaz bir jartiyer takimi dusunuyorum, ama korseli, babydoll'u degil yani usteki gibi. Fikriniz varmi?

Canım düğününde jartiyerli bir takım giyme çok bunaltıcı oluyor. Yırtılıyor oynamaktan paramparça oluyor ve çok rahatsız. Düğünden sonra eve gelince giyersin.

waowwwwwwwwwwwwww woawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww süperlerrr:16:
bunlarla amann her gece kocanın karşısına çıkma adam kalp krizi geçirir:52:
şaka bi yana çok zevkli seçimler olmuş canımmm güle güle kullan hangi markalardan aldın acaba hepsini tek tek yazsaydın keşke:34:

çok güzeller, çok zevklisin ama çoğu aynı tarz gibi geldi bana. güle güle giy canm :)

aman allahım :nazar: hepsi harika tatlım güle güle giy hepsini çok beğendim zevklerimiz %100 aynı :) bende yavaş yavaş çeyizim için iç çamaşırlarımı almaya başladım. La senza da %50e varan indirim başlamış. Oradan bir kaç parça aldım ama seninkilerde victoria secret mübarek :) çok güzeller bana özelden nerden aldığını web sitesini aşağı yukarı fiyatlarını söylersen çokkkk sevinirim canım. Mutluluklar..

Cok sagol Didemcim. Evet gecen kisin Londraya gitmistim, orda tesaduf La Senzanin magazasini gectim bi basimi cevirdim gözumu cikartamadim ic camasirlardan, ilk ozaman görmustum. Fakat zamanim fazla olmadigi icin bide babydollerin gögus kismi cok kucuk oldugu icin birsey almadim. Bende Victoria Secretin bazi seylerini begeniyorum, ama bir cok seylerde cok sade duruyor. WSFSda gösterdikleri gibi olmuyor bor cok zaman, ama 'Very sexy' ve 'Sexy little things' koleksyonlarda guzel seylerde cikiyor. Ne yazik ki VS sadece Amerikada satiliyor, internetten siparis etmekte biraz guvensiz geliyor, begenmessem yada bedeni uymassam diye almadim daha birsey ordan, ama dugun gecem icin ordan alabilirim :)

New Yorker Clothes web sayfasi: New Yorker - Winter 2011
Yalniz butun camasir takimlarini malesef internet sayfasina koymuyorlar, Almanyada, Isvecde, Ispanyada, Polonyada, Fransada, Rusyada ve bir kac tane daha ulkelerde magaalari var. Eger yurt disinda oturuyorsaniz yada arkabalariniz varsa magazalarda bakmani tavsiye ederim :) Sanada mutluluklar dilerim canim

Aman tanrııııım şunlara bak insanı aşka getirir bunlar teley teley teley teley:64::64::64: çok fena evlenesim geldi:123::77::78:

Canım düğününde jartiyerli bir takım giyme çok bunaltıcı oluyor. Yırtılıyor oynamaktan paramparça oluyor ve çok rahatsız. Düğünden sonra eve gelince giyersin.

Evet bende öyle duydum, beyaz gelinligin icinde giyilecek normal camasir giymeye dusunuyorum zatn gelinligin altinda. Ama sonrasinda ne giyecegimi daha karar veremedim iste.

Yorumlariniz icin cok sagol :)

Cok sagol Didemcim. Evet gecen kisin Londraya gitmistim, orda tesaduf La Senzanin magazasini gectim bi basimi cevirdim gözumu cikartamadim ic camasirlardan, ilk ozaman görmustum. Fakat zamanim fazla olmadigi icin bide babydollerin gögus kismi cok kucuk oldugu icin birsey almadim. Bende Victoria Secretin bazi seylerini begeniyorum, ama bir cok seylerde cok sade duruyor. WSFSda gösterdikleri gibi olmuyor bor cok zaman, ama 'Very sexy' ve 'Sexy little things' koleksyonlarda guzel seylerde cikiyor. Ne yazik ki VS sadece Amerikada satiliyor, internetten siparis etmekte biraz guvensiz geliyor, begenmessem yada bedeni uymassam diye almadim daha birsey ordan, ama dugun gecem icin ordan alabilirim :)

New Yorker Clothes web sayfasi: New Yorker - Winter 2011
Yalniz butun camasir takimlarini malesef internet sayfasina koymuyorlar, Almanyada, Isvecde, Ispanyada, Polonyada, Fransada, Rusyada ve bir kac tane daha ulkelerde magaalari var. Eger yurt disinda oturuyorsaniz yada arkabalariniz varsa magazalarda bakmani tavsiye ederim :) Sanada mutluluklar dilerim canim

Victoria secret ürünleri gerçektende wsfs daki gibi değil çok sadeler ama senin aldıkların wsfs dakiler gibi çok harikaa :16: Evet canım amerikada satılıyor gerçi istanbul da istinye parka çadır gibi bir yer açmışlar ama çamaşır yokmuş kozmetik ürünleri satılıyormuş. Markafoni limango trendyol gibi sitelerde dönem dönem satışı oluyor ama dediğin gibi ne kadar güvenli olabilir ki? bende güvenemediğim için alamıyorum hemde bedenler değişken oluyor.

Yok canım yurt dışında değil istanbul da oturuyorum ve yurt dışına hiç gitmedim :( o yüzden ben mecburen la senza, kom, anıl vs gibi markalardan alıcam. Alınca bende resimlerini eklerim çok teşekkür ederim canımmm :54:

waowwwwwwwwwwwwww woawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww süperlerrr:16:
bunlarla amann her gece kocanın karşısına çıkma adam kalp krizi geçirir:52:
şaka bi yana çok zevkli seçimler olmuş canımmm güle güle kullan hangi markalardan aldın acaba hepsini tek tek yazsaydın keşke:34:

Öncelikle yorumun icin cok tesekur ederim. Canim markasi 'Censored' New Yorker Clothes magazasi icin özel yapilan ic camasirlari. Bu magaza cogu avrupa ulkelerinde var, web sayfasi burda: New Yorker - Winter 2011
Fakat web sayfada butun camasir takimlarini koymuyorlar, magazaya ugramak lazim. Eger avrupaya gidebilme imkaniniz varsa veya akrabaniz varsa, magazadan bakmani tavsiye ederim :)

Öncelikle yorumun icin cok tesekur ederim. Canim markasi 'Censored' New Yorker Clothes magazasi icin özel yapilan ic camasirlari. Bu magaza cogu avrupa ulkelerinde var, web sayfasi burda: New Yorker - Winter 2011
Fakat web sayfada butun camasir takimlarini koymuyorlar, magazaya ugramak lazim. Eger avrupaya gidebilme imkaniniz varsa veya akrabaniz varsa, magazadan bakmani tavsiye ederim :)

söylenecek çok fazla söz yok:53::53::53::53:. kesinlikle mükemmeller:16::16::16::16::16:

Cok sagolun kizlar, umarim sizde istediginiz gibi biseyler bulursunuz :)

Back