Benim Cici İğnedanlığım

SANA YUHHHHHHHHHHHH :1shokİYORUM BAŞKADA BİRŞEYE GEREKK YOKKK
KIZ CADI GÖZLERİM AÇIK KALDI MAŞALLAH SANAAAAAalkisalkisalkis
buyrunnnnnnnnn
ALSANA
BUNLAR AZ AMA İDARE ET ARTIKKKKKopuyorumnanaktan

SANA YUHHHHHHHHHHHH :1shokİYORUM BAŞKADA BİRŞEYE GEREKK YOKKK
KIZ CADI GÖZLERİM AÇIK KALDI MAŞALLAH SANAAAAAalkisalkisalkis
buyrunnnnnnnnn
ALSANA
BUNLAR AZ AMA İDARE ET ARTIKKKKKopuyorumnanaktan

yuuh mu :1shok:
:kedi:

ayyyyyyyyyyyyyyyyy maşallahhhhh bin kereeeeee pek zekiceeee valla. ellerine sağlık sersoy bacı :)

Son düzenleme:
sersoy süpersin ellerine saglık tam benlik kursa gidiyorum her şey bir tarafdaydı

çok cici yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)ellerine sglık fıstık:)

teşekkur ederim kızlar
dilekcim;
ben dondurma kutusu kullandım (diğer sayfalarada resmi var )
kutunun kenarlarını koparmadan 4 parçaya ayırdım, her kenardan 0.5 mm kadar kesip incettim tabi taban kısmına dokunmadım.. daha sonra her kanada ipi yapıştırarak sardım. hepsini tamamladıktan sonra bir kat elyaf ve kumaşla içten kapladım en sonunda da orta göbeği yaptım.. yuvarlak bir kumaş kesip kenarlarından teyelleyerek topladım içine elyaf doldurup tabana yerleştirdim. kapağıda aynı şeklide ipleri yapıştırarak sardım ve susledim

dilerim yapabilirsin canım.

sizin kutunuzdan esinlenerek ben de yaptım dikiş kutusu,
gerçekten harika görünüyor...

sersoycum
kocaman bi masallah canim
nazara gelecen diye korkuyorum bak :mymeka: eyvahedigeldismile

vayyyyyyy supermis ya tebrikler valla

Cnm eline sağlık, aynısının kutu olanını ben yapmıştım geçen sene,yabancı bi int. sitesinde görmüştüm gerçekten ince bi zeka ürünü :))

çok hoş olmuş ya bende yapmak istiyorum ama pek el becerim yok örgülerim güzel havlu falan işlerim pullu ama böyle şeyler yapamam

teşekkur ederim kızlar
burcucum sende ekleseydin yaptığını, merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…