- 27 Ağustos 2008
- 2.881
- 889
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sersoyum iğnedanlığı geçenlerde oğluşuma gösterdim "bak dedim bu nedir?"
baktı baktı önce anlamadı sonra diğer resimleri gösterdim "anne ya bizde yapalım çok güzel miş
her yerden iyine çıkıyo, bak sende böyle topla iğnelerini "demez mi :))))))))
kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkur ederim.. guzel sözleriniz beni çok mutlu etti opuyorumnanaktan
guzelcim 3. sayfada anlattım tatlım bakabilirsin yerimseniben
bak tatlım bundan :)
güzel olmuş...
yok artık canım, hadi sen de :1shok:
ya bu nasıl bi yaratıcılıktır,nasıl bi beceridir.
valla hayranım sana sersoy, ve tüm gücümle alkışlıyorumm seni alkisalkisalkis
Örmeye üşendim kumaşla kaplayıverem dedimdi :jeyyar: Bu sene kolumdan dolayı birşey öremedim az-uz idare ettik, ipleri aldım öylece kaldı sepetimde odaya girip bakıp-bakıp çıkıyorum elimde son bir şapka var 1 aydır bitecek, yavaş örmem gerekiyor kolumda sıkışma oluyor çünkü..Sersoy yaptığın şeyleri hep takip ediyorum çok güzeller, ama benden sana tavsiye kolunu ve gözünü fazla yorma, örgü aşkımdan hem gözlük kullanmaya başladım bu yıl hem kolumda kas sıkışması oldu, dilerim daha da paylaşmaya devam ederiz yaptıklarımızı, ama kendimizi yormadanlmaz:
Kolaylıklar diliyorum...
wowwwwwwwwww müthiş bişey buuuu bayıldım resmen heeeee canımmmmmmm ellerin dert görmesin inşallahhh ne kaa güzel olmuş öyle o bravo gerçekten alkisalkisalkis
bayıldım ama bende ıstıyommm cnm cektı walla