Benim Cici İğnedanlığım

sersoyum iğnedanlığı geçenlerde oğluşuma gösterdim "bak dedim bu nedir?"
baktı baktı önce anlamadı sonra diğer resimleri gösterdim "anne ya bizde yapalım çok güzel miş
her yerden iyine çıkıyo, bak sende böyle topla iğnelerini "demez mi :))))))))

sersoyum iğnedanlığı geçenlerde oğluşuma gösterdim "bak dedim bu nedir?"
baktı baktı önce anlamadı sonra diğer resimleri gösterdim "anne ya bizde yapalım çok güzel miş
her yerden iyine çıkıyo, bak sende böyle topla iğnelerini "demez mi :))))))))

kaydirigubbakcemile3 haklı çocuk canım.. gerçektende çok iş yapıyor toparlıyor etrafta iğne arama derdine son sositososito benim kurdale iğnelerini gördunmu :jeyyar:

TR_Home_News_Lezzettutkunlarinibuyuleyecekyepyenibirlezzet.jpg

bak tatlım bundan :)

bunu cogaltıp satmalı herkese senin isminle anılmalı hemde baskası calmasın bu fikrii sakın kaydirigubbakcemile5

çok teşekkur ederim kızlar, çok mutlu ettiniz bu guzel sözlerinizle
opuyorumnanaktan

yok artık canım, hadi sen de :1shok:
ya bu nasıl bi yaratıcılıktır,nasıl bi beceridir.
valla hayranım sana sersoy, ve tüm gücümle alkışlıyorumm seni alkisalkisalkis

Örmeye üşendim kumaşla kaplayıverem dedimdi :jeyyar: Bu sene kolumdan dolayı birşey öremedim az-uz idare ettik, ipleri aldım öylece kaldı sepetimde odaya girip bakıp-bakıp çıkıyorum elimde son bir şapka var 1 aydır bitecek, yavaş örmem gerekiyor kolumda sıkışma oluyor çünkü..Sersoy yaptığın şeyleri hep takip ediyorum çok güzeller, ama benden sana tavsiye kolunu ve gözünü fazla yorma, örgü aşkımdan hem gözlük kullanmaya başladım bu yıl hem kolumda kas sıkışması oldu, dilerim daha da paylaşmaya devam ederiz yaptıklarımızı, ama kendimizi yormadan:eek:lmaz:
Kolaylıklar diliyorum...

Son düzenleme:
wowwwwwwwwww müthiş bişey buuuu bayıldım resmen heeeee canımmmmmmm ellerin dert görmesin inşallahhh ne kaa güzel olmuş öyle o bravo gerçekten alkisalkisalkis

Örmeye üşendim kumaşla kaplayıverem dedimdi :jeyyar: Bu sene kolumdan dolayı birşey öremedim az-uz idare ettik, ipleri aldım öylece kaldı sepetimde odaya girip bakıp-bakıp çıkıyorum elimde son bir şapka var 1 aydır bitecek, yavaş örmem gerekiyor kolumda sıkışma oluyor çünkü..Sersoy yaptığın şeyleri hep takip ediyorum çok güzeller, ama benden sana tavsiye kolunu ve gözünü fazla yorma, örgü aşkımdan hem gözlük kullanmaya başladım bu yıl hem kolumda kas sıkışması oldu, dilerim daha da paylaşmaya devam ederiz yaptıklarımızı, ama kendimizi yormadan:eek:lmaz:
Kolaylıklar diliyorum...

sanırım ordan bakınca oldukça hırslı biri gibi duruyorum :) inanki tembelliğimden vakit kaldığı surelerde böyle ufak şeylerle uğraşıyorum sanırım el çabukluğu dedikleri bu :) tabiki herşeyin bir sınırı var vakti zamanı kararı var. henuz kendimi kaybedecek kadar yoldan çıkmadım. yinede önerin için teşekkur ederim. sanada çooooook geçmiş olsun, sağlık herşeyden önemli unutma.

Akıl vermiş gibi oldum galiba:sinifsinif: ..Öneride bulunmak istemiştim..
Hoş paylaşımlar..

X