Benim Cici İğnedanlığım

evet evet kesinlikle haklısın.. bende dikişten anlıyorum..ama canım ,sanki yoğurt kabını veya sert bir cismin etrafına kumaşı dikerek oturtmuşun gibi gördüm..

valla bravo alkisalkisalkis
dondurma kutusunun yeni hali bu :eek:

kutunun kenarlarını koparmadan 4 parçaya ayırdım, her kenardan 0.5 mm kadar kesip incettim tabi taban kısmına dokunmadım.. daha sonra her kanada ipi yapıştırarak sardım. hepsini tamamladıktan sonra bir kat elyaf ve kumaşla içten kapladım en sonunda da orta göbeği yaptım.. yuvarlak bir kumaş kesip kenarlarından teyelleyerek topladım içine elyaf doldurup tabana yerleştirdim. kapağıda aynı şeklide ipleri yapıştırarak sardım ve susledim

ben anlamıyorum dikişten ama bana da bi kabın etrafına kumaşlar yapıştırlmış gibi gelmişti kaydirigubbakcemile3

aslında ben bunu lk olarak kumaşlarla yapmaya çalıştım ama senin bahsettiğin gibi yapıştırarak değil..
kalıbı çıkarttım, kestim biçtim dikttim içine elyaf ve karton doldurdum
fakat başarılı olamadım çunku kapak ve taban kısmında sorun çıktı bende bu yöntemi denedim yerimseniben

valla bravo alkisalkisalkis
dondurma kutusunun yeni hali bu :eek:

kutunun kenarlarını koparmadan 4 parçaya ayırdım, her kenardan 0.5 mm kadar kesip incettim tabi taban kısmına dokunmadım.. daha sonra her kanada ipi yapıştırarak sardım. hepsini tamamladıktan sonra bir kat elyaf ve kumaşla içten kapladım en sonunda da orta göbeği yaptım.. yuvarlak bir kumaş kesip kenarlarından teyelleyerek topladım içine elyaf doldurup tabana yerleştirdim. kapağıda aynı şeklide ipleri yapıştırarak sardım ve susledim
canım emek verip usanmadan yazıyorsun.. binlerce kez teşekkür..ne dicemi bilemedim..a.s.

ben şimdi çıkıyorum kızlar...işler beni bekliyor sersoyun işlerini gördükçe bana ilham geliyor.. alt tarafı mutfağa yemek yapmaya gidiyorum..:roflol::teytey:

saçma bişey mi söyledim yoksa kaydirigubbakcemile3
geçen gün görmüştüm soda şişesinin üzerine bantla tüylü ipler (ipin adını bilmiyorum) yapıştırıp vazo yapmışlardı
ona benzer bişey gibi geldi sanki

yoo hayır else saçma olurmu şekerim.yerimseniben..ikimizin tahmini tuttu..onun için alkış alkisalkisalkissaa

bi boş dur kızım...
dur bi sindirelim yaptığını... burda çatlıyoz kıskançlıktan...
ben daha vazonu deneyecektim...
sana sayısız maşallah... mükemmelsin...

bi boş dur kızım...
dur bi sindirelim yaptığını... burda çatlıyoz kıskançlıktan...
ben daha vazonu deneyecektim...
sana sayısız maşallah... mükemmelsin...

valla 2 gundur belkiyor bu çalışma öylece.. sırada yapılmışlar ve yapılacaklar da var ama onlarda bekliyor napyım ben şimdi
yetişin bacım yetişin bi şekilde işte ben duramıyorum alışın artık bana delikafadulden

yafs hatun şen hiç uymuzmısın ,yemek yemez ev işi felan yapmazmısın
kıs fikirleri nerden buluyon diye düşünürkeneeee
şimdide düşünmeye başladım sen zamanı nerden buluyon bu ka çeşit şeyler yapabiliyon valla şaşırıyom sana
harikasın tatlım süperrrrrrr ve süper ötesiiiiiiii
ellerin dert görmesin allah nazarlardan korusun
bizlerle paylaşm hiç üşenmeden açıklamalar yaptığın içinde ayrıca tşkler canım
herşey gönlünce olsunnn a.s.

yafs hatun şen hiç uymuzmısın ,yemek yemez ev işi felan yapmazmısın
kıs fikirleri nerden buluyon diye düşünürkeneeee
şimdide düşünmeye başladım sen zamanı nerden buluyon bu ka çeşit şeyler yapabiliyon valla şaşırıyom sana
harikasın tatlım süperrrrrrr ve süper ötesiiiiiiii
ellerin dert görmesin allah nazarlardan korusun
bizlerle paylaşm hiç üşenmeden açıklamalar yaptığın içinde ayrıca tşkler canım
herşey gönlünce olsunnn a.s.

:roflol:
tamam itiraf ediyorum ben aslında uzaylıyım :roflol: sırf sizi deli etmek için dunyaya geldim sırnaşık şey

şaka bi yana;
tijencim gerçekten zaman bana yetmiyor ya.. neden sanki sadece 24 saat var CADIARZU
inanki o kadar proje varki kafamda zaman yetmiyor.. o yuzden unutmamak için notlar almaya başladım desem yalan olmaz.
sizlerle paylaşma konusuna gelince.. bir söz var hani.. "bilenin bilmeyene, olanın olmaya borcu vardır" diye bir nevi borç ödeme diyelim buna..
birde yapılanları paylaşmadıkça bir anlamı oluyor, insana birşeyler katabiliyor musun? bir kaç yuzu gulumsetebiliyor musun? öneli olan bu.. haksızmıyım fisfisfis

Son düzenleme:
yani bisey yapilirda, bu kadar incelikle, ve estetikle yapilmaz :nazar: :nazar: :nazar: sana masallah diyorum.. bu guzel fikirlerinle ufkumzu aciyorsun arkadasim.. a.s. iyiki varsin, varolasin... kaydirigubbakcemile5

yani bisey yapilirda, bu kadar incelikle, ve estetikle yapilmaz :nazar: :nazar: :nazar: sana masallah diyorum.. bu guzel fikirlerinle ufkumzu aciyorsun arkadasim.. a.s. iyiki varsin, varolasin... kaydirigubbakcemile5

asıl sizler iyiki varsınız..
sizler olmasanız paylaşmanın bir anlamı olmazdı
çok teşekkur ederim Şeniz

sersoycum eminimm rüyanda bile yeni bişeyler tasarlıyorsundurr senn kaydirigubbakcemile3
çok güzel canımmm tebriklerr a.s.

X