Benim Cici İğnedanlığım

yavrumm bu ne böyle...bu nasıl bir şey kuzum daha neler yapacaksın ...süper olmuş bravo bravo..alkisalkisalkis

yavrumm bu ne böyle...bu nasıl bir şey kuzum daha neler yapacaksın ...süper olmuş bravo bravo..alkisalkisalkis

yelizim teşekkurler canım.. yaptıklarım yapacaklarımın habercisidir dermişiiiiiiiim kaydirigubbakcemile3

:roflol:
tamam itiraf ediyorum ben aslında uzaylıyım :roflol: sırf sizi deli etmek için dunyaya geldim sırnaşık şey

şaka bi yana;
tijencim gerçekten zaman bana yetmiyor ya.. neden sanki sadece 24 saat var CADIARZU
inanki o kadar proje varki kafamda zaman yetmiyor.. o yuzden unutmamak için notlar almaya başladım desem yalan olmaz.
sizlerle paylaşma konusuna gelince.. bir söz var hani.. "bilenin bilmeyene, olanın olmaya borcu vardır" diye bir nevi borç ödeme diyelim buna..
birde yapılanları paylaşmadıkça bir anlamı oluyor, insana birşeyler katabiliyor musun? bir kaç yuzu gulumsetebiliyor musun? öneli olan bu.. haksızmıyım fisfisfis

kikikiki ben zati biliyodum zuzaylı olduğunu bak kendin itiraf ettin naniknanik
evet tatlım bu konuda haklısın güzelikler paylaşıldıkça daha da güzelleşiyor
gönlü güzel arkadaşım :1hug:

çalışmanız çok güzel ama size kötü bir haberim var bu ilk değil sizinkinin tek farkı kapak yuvarlak normalde yabancı bir sitede kare kapaklı yapıldığını görmüştüm o siteyi tam hatırlamıyorum ama bir türk sitede var aynı model

ŞIK BİR DİKİŞ KUTUSU | Çocukla Çocuk

İddaa ediyorum benim iğnedanlığım kimsede yok, dunyada bir ilk kaydirigubbakcemile3

sdc12827.jpg

sdc12839.jpg

Bu ne biçim iğnedanlık mı? Benzetemediniz mi? Birde içine bakın sengözlerimebaksanab

TA TAA TA TAAMMMMM​
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

sdc12833.jpg

wuffffffffffffffff
becerıye bakın anam becerı de degıl dahası tasarım harıkası wallah

alkisalkisalkisartik sasirmiyorum biliyomusun senin bu el becerine hayranim cünkü masallah bayildim yine canim:nazar:

gercekten harika bisey bu masallah:nazar: nerden akliniza geliyor böyle seyler gece uyumayip düsünüyomusunuz yoksayerimseniben
yok hani ben yatip uyuyorum hic böyle güzel seylerde yapamiyorum:eek:klava:
eline emegine saglik canim harika bisey

selmacım hemen nasıl yapıldıgını anlat nolur ellerıne saglık

kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkur ederim.. guzel sözleriniz beni çok mutlu etti opuyorumnanaktan
guzelcim 3. sayfada anlattım tatlım bakabilirsin yerimseniben

X