Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süper olmuş valla kesin dünyada bir ilk
Allah'ım şu dünyada bi beceriksiz ben miyim
sersoycum eminimm rüyanda bile yeni bişeyler tasarlıyorsundurr senn kaydirigubbakcemile3
çok güzel canımmm tebriklerr a.s.
bravo bravo bravo
Aman Allah'im ne becerikli hatunlar var:asigim:
yavrumm bu ne böyle...bu nasıl bir şey kuzum daha neler yapacaksın ...süper olmuş bravo bravo..alkisalkisalkis
vovv süpermiş:)
:roflol:
tamam itiraf ediyorum ben aslında uzaylıyım :roflol: sırf sizi deli etmek için dunyaya geldim sırnaşık şey
şaka bi yana;
tijencim gerçekten zaman bana yetmiyor ya.. neden sanki sadece 24 saat var CADIARZU
inanki o kadar proje varki kafamda zaman yetmiyor.. o yuzden unutmamak için notlar almaya başladım desem yalan olmaz.
sizlerle paylaşma konusuna gelince.. bir söz var hani.. "bilenin bilmeyene, olanın olmaya borcu vardır" diye bir nevi borç ödeme diyelim buna..
birde yapılanları paylaşmadıkça bir anlamı oluyor, insana birşeyler katabiliyor musun? bir kaç yuzu gulumsetebiliyor musun? öneli olan bu.. haksızmıyım fisfisfis
İddaa ediyorum benim iğnedanlığım kimsede yok, dunyada bir ilk kaydirigubbakcemile3
Bu ne biçim iğnedanlık mı? Benzetemediniz mi? Birde içine bakın sengözlerimebaksanab
TA TAA TA TAAMMMMMhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
bayıldım vallahı senın derya baykalın programına cıkmanı ıstıyorumalkisalkisalkis