Benim Çeyizlerim :)

hepsi çok güzeller allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin canım

cnm cok begendım çeyizlerini :)) ah ah bekarken yapamadık cok fazla bısey Allahım artık bundan sonra guzell seyler hayırlı seyler nasip etsın. ıyı gunlerde kulllan canımm

hepsi çok güzeller allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin canım

cnm cok begendım çeyizlerini :)) ah ah bekarken yapamadık cok fazla bısey Allahım artık bundan sonra guzell seyler hayırlı seyler nasip etsın. ıyı gunlerde kulllan canımm

Allah herkesin kalbine göre verir inşlh. Güzel yorumlarınız için de Çok teşekkür ederim..:)

pembe çeyiz adına yakışan bir çeyiz oluyor mutfaklarımız oyuncakçı dükkanı gibi olacak rengarek cıvıl cıvıl hayal etmesi bile güzel

cnm maşallah örtülerine bohçalarına havlularına bayıldım valla güzel günlerde kullan inş
Teşekkürler canım :)

güle güle kullan canım.yaa deterjan kutunu nerden aldın çok şirinnn :)

Teşekkürler canım. Deterjan kutumu Ümraniye' de gözde züccaciye den aldım. Ancak nette alışveriş sitelerine sık sık geliyor bu ürün. Takip edersen yakalarsın. :)

bır suru sey almıssın hıcbırsey eksık degıl cok guzel hepsı guzel gunlerde kullanın evlenınce mutlu bır hayat dılıyorum canım tebrıkler :)

aa tamam oraya yakınım zaten bi uğrarım :) güle güle kullan tekrardan çok güzel çeyizin :)

aldıkların çok şık canım güle güle kullan

Ben de inşallah 2013 gelini olacağım ve sayenizde okadar çok şey öğreniyorum ki kızlar özellikle benim gibi bu tarz işlerden anlamayan birileri için gerçekten çok güzel oluyor. Teşekkürler! Aldıklarını çok beğendim özellikle mutfak eşyalarına bayıldım. Güle güle kullan, tebrikler bu arada :)

Teşekkür ederim canım. Mutluluklar dilerim. Hayırlı olsun. :)

bende yenii görüyorum:) cok güzeller canım Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. Benimde bu sene nişanım, seneye düğünüm var kısmetse. Ancak daha 0 ceyiz gözüm korkuo acıkcası ceyizden incik cıncık kafası karısıyo insanın=)

Teşekkür ederim canım. :)

Hayırlı olsun. Sakın gözün korkmasın önünde koskocaman 1 sene varmış hem , herşeyin tadını çıkar. Bunlar tatlı telaşlar. Düğün yaklaşınca herşey oluveriyor. Ben bile ne zaman bu kadar şeyi aldım farkında değilim. Kaldıki evlendiğimde hala taksit ödüyor olacağım. Allah yardımcın olsunn. :)

amin tatlım ya cümlemizin yardımcısı olsun :) birde kararsız kalıyor insan o yğzden ben elime gecen her cicili bicili seyi kıyamıyorum atıyorum ceyize, öyle böyle olcak işte ama heycanlı dedigin gibi tatlı telaşlar bunlar=) birde şey sormak istiyorum bu aldıklarını yani ceyizi şöyle bir toparlasan toplam ne kadar vermiş oldun hemen hemen. Bu su ara en önemlisi =)

Canım beyaz esyalar hariç bu tabak tencere falan en az 4 milyar falan kesin vardr. Ufaktan alınca göze batmıyor ama battaniyeydi bornozdu yemek takımıydı oydu buydu derken beyaz esyalara verilen para kadar bunada veriyorsun yani. Kampanyaları takip etmende fayda var canım. Mesela ben misafir yemek takımı , catal bıcak takımı, günlük yemek takımı, bardakları. Catal bıcakları, runnerlarını, Celik tencere seti, cezve seti, caydanlıgı, bernardodan evlilik kampanyasından 1.700 e almıstım. Normalde almaya kalksan inan cok tutuyor. Bunun gibi seramik tencere seti içinde indirim beklemiştim onuda oyle aldım. Ayrıca bernardo 500 lirayı gecince elden taksit de yapıyorlar. Her ay yavastan ödeme şansın oluyor. Bi de mesela küçük ev aletlerini tek tek almak yerine beyaz eşyalarını alırken onlarla birlikte almanı tavsiye ederim. çok ucuza geliyor. hatta bazıları inanki bedavaya geliyor :) Dediğim gibi taksite girmeden bu çeyiz işi çok zor.
Ama önünde bir sene var yani bu sene içerisinde ciddi para gerektirenleri kampanyalarla uyguna alabilirsin. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…