• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim çeyizciklerim buyrun içeri:)

mina87

Mucizemiz bizimle çok şükür:)
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
520
16
68
$6c58dfrv5eebges.webp$resim115890-1.webp$gural1-235x300.webp$buyuk.webp$buyuk (1).webp$Bfasion4916.webp$balt.webp$ARCELIK-K-1433-MIKSER-LILA-SERISI-UCRETSIZ-KARGO__31971295_0.webp$82654c1f3b0b9bc2dbbde345a0739736.webp$11829_buyuk.webp$716_21062011844.webp$153zz_b.webp$Snapshot_2011-01-17_12-03-19.webp
yorumlarınızı bekliyorum kızlar :9:

ilk yorum benden olsunn:emir_bebek:

güle güle kullan aldıklarını cnmmm .

2 kahvaltı takımı mı aldın?

ilk yorum benden olsunn:emir_bebek:

güle güle kullan aldıklarını cnmmm .

2 kahvaltı takımı mı aldın?

teşekkür ediyorum canım hayır bak onu not düşmeyi unutmuşum mavi çaysetli olan kahvaltı takımının modelinde yemek takımı aldım :64: onun resmini bulamadımda:17:

days in colors havlu setim
$images.webp
sahan setim
$mercury_sahan_seti.webp
küçük hisar tencerelerim
$optima-efes-6-parca.webp
günlük bardaklarım 6 tane aldım
$paabahce-workshop-su-bardai.webp
günlük çaydanlığım
$pr_01_2629_max.webp

:66:

Güle güle kullan canım herşeyin çok güzel bende çatal bıçak seti nehir düşünüyorum ne kadara aldın ?

Güle güle kullan canım herşeyin çok güzel bende çatal bıçak seti nehir düşünüyorum ne kadara aldın ?

teşekkür ediyorum canım nehirde çok güzel modeller var ve kaliteli gözüküyor. ben tencere seti cezve seti ve çatal bıçak takımımı 550 ye aldım. sanırım çatal bıçak takımı 200e falan denk geldi.

Çok Güzel Güle Güle Günlerde Kullan..

bu KArıştırıcın Çiçekli MArkası nedir acaba Çok Güzel Gözüküyor..

teşekkür ederim:46: arçelik markası fiyatıda 75 di sanırım:44:

güle güle kullanmayı nasip etsin allahım.. bende almaya başladım da bitmiyor aldıkça eksikler çıkıyorr

kahvaltı takımını çok begendim.. bende öyle 2 aydır alıyorum hala eksikler bitmedi daha da var :97: huzurla mutlulukla kullan canım..

tatlım güle güle kullan sana bi tavsiyem çatal bıçak takımını sakın makineye atma paslanıyor çünkü:40:

kızlarr tesekkür ediyorum hepinizee :64: valla eksik hiç bitmiyor evlenince bile çıkar birsürü eksik diyorlar:15: evet bende bardak va çatal kaşıkları makineye atmayı düşünmüyorum canım bardaklarda çiziliyor:34:

teşekkür ediyorum canım nehirde çok güzel modeller var ve kaliteli gözüküyor. ben tencere seti cezve seti ve çatal bıçak takımımı 550 ye aldım. sanırım çatal bıçak takımı 200e falan denk geldi.

Teşekkür ederimm,bende nehirin modellerini çok beğeniyorum ve kullanan herkesde çok memnun :66:

Back
X