How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Benim Çalışmalarım...

yuz ifadelerini guzel vermissin begendim..
zamanla kusurlarini goru duzelteceksin zaten..
bizimde hocamiz onumuze obje koyar biz cizerdik..elime kalem almayali yillar oldu..

yuz ifadelerini guzel vermissin begendim..
zamanla kusurlarini goru duzelteceksin zaten..
bizimde hocamiz onumuze obje koyar biz cizerdik..elime kalem almayali yillar oldu..
sağolun canım beni tekrar heveslendirdiniz bundan sonra yapacaklarım daha iyi olacaktır inanıyorumopuyorumnanaktan

kırılmayın ama çok orantısız.. kadın figürlerini geliştirme niyetindeyseniz, eskiz kağıdı alıp gerçek fotoların üzerinden çizmeye başlayabilirsiniz, mesela bir dergide gazetedeki insanların yüzlerini .. oldukça geliştircektir.

teşekkürler yorumlarınıza benim el yeteneğim budur . çünkü iki tanede oğlum var sürekli resim yapamıyorum iki üç yıl önce daha çok yapardım.En sevdiğim iki insanı kaybettim ve canım hiçbirşey yapmak istemiyordu .vasat olsalarda bişeyler yapmaya çalışıyorum desarj oluyorum böylelikle kafamı dağıtıyorum genede sağolun..

Eliniz yatkın üstüne gidin bence zamanla profesyonel çalışmalar çıkarabilirsiniz. Neden bir fuzen kalem ve resim kağıdı alıp daha profesyonel çalışmaya başlamıyorsunuz ??

Back