Benim bu işe aklım ermedi

Ailesi gaddar diye eşiniz de mi öyle olsun? Bence durumun ciddi olduğunu düşünmüş, kardeşine kıyamamış gitmiş. Gitmiş olmasının değil, haber vermemesinin sizi üzdüğünü söyleyin. Anlattıklarınızdan eşinizin anlayışsız biri olmadığı izlenimine kapıldım. Umarım gerçekten öyledir de çözersiniz sorununuzu.

eşinin oraya gitmesi değil de haber vermeden gitmesi hiç doğru değil.bence niye gittin sakın deme ama neden haber vermedin diye kız ki bunu bir daha yapmasın

haklısınız kızlar kızgınlığım geçti zaten birşey sormadım anlattıklarına da yorum yapmadım. ortada olay falan yokmuş özledik başka türlü gelecegin yoktu uydurduk demişler yanlız gelmen daha iyi oldu demişler eşimde neden öyle diyorsunuz demiş ben karımı bıraktım geldim oğlum sen mutsuzsun o kızdan sana kadında karıda olmaz zamanla sende bizim lafımıza geleceksin zararın neresinden dönersen kardır demişler bende bebekle bazı şeyler düzelir ümidi taşıyordum herşeye herkese kırğınım şimdi sessizce dinledim kalktım 2 senelik evliliğimde hep rol yaptığımı eşimi sevmediğimi düşündüler durdular eşimle altın için evlenmişim ben 2 aylık gelindim bütün borçları altınlarla ben kapattım bir ceyrek bile almadan eşim mühendis aldığı para ankara sartlarında bize anca yetiyor öle zengin falan olsalar içim yanmayacak kayınpederimin aylık geliri 700 tl yaşamları ortanında altında eve sahip çıkamadığımı kadınlık yapamadığımı beceriksiz olduğumu söylemişler evime 1 defa bile gelmeyenler ben birşey diyemiyorum artık

Eşinizin tavrı da hiç hoş değil.
Telefon denen bir alet var, bir telefon edip hamile eşine haber vermek bu kadar mı zor.
Koştura koştura giderken de arayabilirdi yani.
Eşinize tabi ki, kardeşine neden destek olmaya gittiği için kızacak haliniz yok ama size haber vermeden çekip gitmesi hata.
Ayrıca ortada olay da yokmuş, ne kadar çirkin yalanla yanlışla oğullarını getittiriyorlar.
Eşiniz keşke kardeşine ve ailesine duyduğu saygının yarısını da size gösterseymiş.

sen hala barışma ümidi taşırken, onlar böyle konuşarak eşini daha çok bağlamışlardır sana eminim.

Inanamıyorum rolmu yapmıslar :44: :44: bır anne ve baba dıger oglunu apar topar 6 saatlık yolu o yalanlamı cektırmısler. canım zaten yuzlerını karanlıkta bıle bellı etmıs esının aılseı. yıne karlı cıkan sen oldun bak esın yalan oldugunu duyunca tepkı verıp gelmıs demekkı. ya bız gelınler gercekten tecrubesızlıkten safız galıba.Bıde kayınvalıdenı arayıp onlarıda tesellı etmeye calısmıtın bu kaynanalar bızı su almaya goturup susuz getırıler heeee

kayınvalidenleri allah islah etsin canım ...

eşin senden yana ya boşver evde hiç onlarla ilgili konuşma huzurunu bozma...

sen eşinle mutlusun ya gerisi boş....

Niyetleri buymuş demek ne bencil insanlar. Eşin de çok düşüncesizlik yapmış hamilesin tek başına bırakmış seni ne yaparlarsa yapsınlar boşansınlar orda başka kimse mi yok o mu barıştıracak sanki.
Neyse ki anlamış niyetlerini, gelince çok büyük tepkiler verme zaten eşin mahçup olmuştur sana karşı sen onlara birşey dersen onları savunma ihtiyacı hisseder.

tüm bunları eşiniz mi anlattı:26:kusura bakmayın ama eşinizde de suç var.böyle söyleselerde gelip size kelimesi kelimesine anlatması yanlış.ne sizi ailesine koruyor,ne de ailesini size.orta yolu bulması gereken eşiniz ma yapamıyor

eşimin anlattıklarına yabancı değilim kayınvalidemde sık sık dile getirirdi telefonlarında... onlara gereken her cevabı vermiş.Siz benim evime 2 senedir gelmediniz ben 9 ay gelmedim sorun mu oldu demiş ve ben karımdan son derece memnunum kimseye de laf söyletmem demiş .

Ben hala evliysem bu noktaya tırnaklarımla kazıya kazıya geldim sizin lafınızla mı yuvamı yıkacagım demiş.Küçük şehirde oturdukları için dar düşündüklerini söylemiş.Sene 1960 larda değiliz ne kadar saygı gösterirseniz o kadar saygı görürsünüz demiş.Siz sevdinizde omu gelmedi aramadı demiş...

eltim geçen ay ameliyat oldu ne eşim nede ben aramak gelmedi içimizden onu söylemişler neden aramadın diye oda zamanında benim karım ondan küfür yemesi halinde onu kaç defa aradı tellere cıkmadıgı gibi beni arayıp konuşup konuşup karıma nispet yaptı demiş.Bu güne kadar büyüksünüz diye bişey demedim ama artık yeter gözlerim kör değil ne yaptığınızı görüyorum demiş.9 aydırda gelmiyorsam evimin huzuru için gelmiyorum demiş

eşim anlattıkça ben gurulandım bu güne kadar her sorunda bana neden böyle davarandıklarını sordugumda eltimle kavgadan dolayı der kapatırdı ama dün olan herşeyi satır satır anlattı 2 ay sonra bebeğimiz olacak ben seni 3 sene gözbebegimden sakındım kimseye emeklerimi hiçe saydırmam dedi çok ama çok mutlu oldum

Çok sevindim canım eşin çok mantıklı bir insanmış çoğu erkek bunu yapamıyor umarım hep böyle olur. Mutluluklar dilerim. İnşallah bebeğini de sağlıcakla kucağına alırsın.

kayınvaliden ya oğluna 2 damla gözyaşıyla ''oğlum ben seni de gelinimi de çok özlüyorum ama o neden beni sevmiyor ben onu çok seviyorum'' vs deseydi?? çok var böyle sinsi politikacı kayınvalideler. o yüzden şanslısın ki en azından olduğu gibi görünüyor ve bu sayede de eşinde senin yanında oluyor.

canım eşine kocaman bir helal olsun sen boşver tıka kulaklarını bunlara ne yaparlarsa yapsınlar siz mutlu oldukça onlar çatlar zaten hırslarından

eşimin son yaptıgı davranıştan dolayı bende bana yapılan herşeyi unutup kayınvalidemi arayıp hal hatır sordum bayramdan bayrama eşim için gidip saygıda kusur etmeden dönecegim.Birşey konusulursada asla duymayacagım eşim beni böle savunduğunu gördükten sonra onların diyecegi yapacagı hiç birşey huzurumu bozamaz benim

İşte budur her kadının kocasından beklediği en önemli şey bu, böyle bir desteği gördükten sonra da çoğu kadının aynı şekilde davranacağını düşünüyorum. Yapılanlar edilenler eşlerimiz bizi savunsa bu kadar canımızı acıtmazdı. Bravo eşine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…