- Konu Sahibi toprak2828
-
haklısınız kızlar kızgınlığım geçti zaten birşey sormadım anlattıklarına da yorum yapmadım. ortada olay falan yokmuş özledik başka türlü gelecegin yoktu uydurduk demişler yanlız gelmen daha iyi oldu demişler eşimde neden öyle diyorsunuz demiş ben karımı bıraktım geldim oğlum sen mutsuzsun o kızdan sana kadında karıda olmaz zamanla sende bizim lafımıza geleceksin zararın neresinden dönersen kardır demişler bende bebekle bazı şeyler düzelir ümidi taşıyordum herşeye herkese kırğınım şimdi sessizce dinledim kalktım 2 senelik evliliğimde hep rol yaptığımı eşimi sevmediğimi düşündüler durdular eşimle altın için evlenmişim ben 2 aylık gelindim bütün borçları altınlarla ben kapattım bir ceyrek bile almadan eşim mühendis aldığı para ankara sartlarında bize anca yetiyor öle zengin falan olsalar içim yanmayacak kayınpederimin aylık geliri 700 tl yaşamları ortanında altında eve sahip çıkamadığımı kadınlık yapamadığımı beceriksiz olduğumu söylemişler evime 1 defa bile gelmeyenler ben birşey diyemiyorum artık
haklısınız kızlar kızgınlığım geçti zaten birşey sormadım anlattıklarına da yorum yapmadım. ortada olay falan yokmuş özledik başka türlü gelecegin yoktu uydurduk demişler yanlız gelmen daha iyi oldu demişler eşimde neden öyle diyorsunuz demiş ben karımı bıraktım geldim oğlum sen mutsuzsun o kızdan sana kadında karıda olmaz zamanla sende bizim lafımıza geleceksin zararın neresinden dönersen kardır demişler bende bebekle bazı şeyler düzelir ümidi taşıyordum herşeye herkese kırğınım şimdi sessizce dinledim kalktım 2 senelik evliliğimde hep rol yaptığımı eşimi sevmediğimi düşündüler durdular eşimle altın için evlenmişim ben 2 aylık gelindim bütün borçları altınlarla ben kapattım bir ceyrek bile almadan eşim mühendis aldığı para ankara sartlarında bize anca yetiyor öle zengin falan olsalar içim yanmayacak kayınpederimin aylık geliri 700 tl yaşamları ortanında altında eve sahip çıkamadığımı kadınlık yapamadığımı beceriksiz olduğumu söylemişler evime 1 defa bile gelmeyenler ben birşey diyemiyorum artık
Niyetleri buymuş demek ne bencil insanlar. Eşin de çok düşüncesizlik yapmış hamilesin tek başına bırakmış seni ne yaparlarsa yapsınlar boşansınlar orda başka kimse mi yok o mu barıştıracak sanki.haklısınız kızlar kızgınlığım geçti zaten birşey sormadım anlattıklarına da yorum yapmadım. ortada olay falan yokmuş özledik başka türlü gelecegin yoktu uydurduk demişler yanlız gelmen daha iyi oldu demişler eşimde neden öyle diyorsunuz demiş ben karımı bıraktım geldim oğlum sen mutsuzsun o kızdan sana kadında karıda olmaz zamanla sende bizim lafımıza geleceksin zararın neresinden dönersen kardır demişler bende bebekle bazı şeyler düzelir ümidi taşıyordum herşeye herkese kırğınım şimdi sessizce dinledim kalktım 2 senelik evliliğimde hep rol yaptığımı eşimi sevmediğimi düşündüler durdular eşimle altın için evlenmişim ben 2 aylık gelindim bütün borçları altınlarla ben kapattım bir ceyrek bile almadan eşim mühendis aldığı para ankara sartlarında bize anca yetiyor öle zengin falan olsalar içim yanmayacak kayınpederimin aylık geliri 700 tl yaşamları ortanında altında eve sahip çıkamadığımı kadınlık yapamadığımı beceriksiz olduğumu söylemişler evime 1 defa bile gelmeyenler ben birşey diyemiyorum artık
eşimin anlattıklarına yabancı değilim kayınvalidemde sık sık dile getirirdi telefonlarında... onlara gereken her cevabı vermiş.Siz benim evime 2 senedir gelmediniz ben 9 ay gelmedim sorun mu oldu demiş ve ben karımdan son derece memnunum kimseye de laf söyletmem demiş .
Ben hala evliysem bu noktaya tırnaklarımla kazıya kazıya geldim sizin lafınızla mı yuvamı yıkacagım demiş.Küçük şehirde oturdukları için dar düşündüklerini söylemiş.Sene 1960 larda değiliz ne kadar saygı gösterirseniz o kadar saygı görürsünüz demiş.Siz sevdinizde omu gelmedi aramadı demiş...
eltim geçen ay ameliyat oldu ne eşim nede ben aramak gelmedi içimizden onu söylemişler neden aramadın diye oda zamanında benim karım ondan küfür yemesi halinde onu kaç defa aradı tellere cıkmadıgı gibi beni arayıp konuşup konuşup karıma nispet yaptı demiş.Bu güne kadar büyüksünüz diye bişey demedim ama artık yeter gözlerim kör değil ne yaptığınızı görüyorum demiş.9 aydırda gelmiyorsam evimin huzuru için gelmiyorum demiş
eşim anlattıkça ben gurulandım bu güne kadar her sorunda bana neden böyle davarandıklarını sordugumda eltimle kavgadan dolayı der kapatırdı ama dün olan herşeyi satır satır anlattı 2 ay sonra bebeğimiz olacak ben seni 3 sene gözbebegimden sakındım kimseye emeklerimi hiçe saydırmam dedi çok ama çok mutlu oldum
az önce eşimle konuştum agladı telefonda seni ve bebegimizi özledim diye kardesi için üzülmüş baya ama bizimkilerle seni görüştürmeme kararı aldıgımda haklıymışım burda hiçbirşey değişmemiş yarın hemen eve dönecegim dedi... eminim benim hakkımda doldurmaya çalıştılar eşimi ama eşim buna gelmemiş gördüğüm kadarıyla
eşimin son yaptıgı davranıştan dolayı bende bana yapılan herşeyi unutup kayınvalidemi arayıp hal hatır sordum bayramdan bayrama eşim için gidip saygıda kusur etmeden dönecegim.Birşey konusulursada asla duymayacagım eşim beni böle savunduğunu gördükten sonra onların diyecegi yapacagı hiç birşey huzurumu bozamaz benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?