eşimin anlattıklarına yabancı değilim kayınvalidemde sık sık dile getirirdi telefonlarında... onlara gereken her cevabı vermiş.Siz benim evime 2 senedir gelmediniz ben 9 ay gelmedim sorun mu oldu demiş ve ben karımdan son derece memnunum kimseye de laf söyletmem demiş .
Ben hala evliysem bu noktaya tırnaklarımla kazıya kazıya geldim sizin lafınızla mı yuvamı yıkacagım demiş.Küçük şehirde oturdukları için dar düşündüklerini söylemiş.Sene 1960 larda değiliz ne kadar saygı gösterirseniz o kadar saygı görürsünüz demiş.Siz sevdinizde omu gelmedi aramadı demiş...
eltim geçen ay ameliyat oldu ne eşim nede ben aramak gelmedi içimizden onu söylemişler neden aramadın diye oda zamanında benim karım ondan küfür yemesi halinde onu kaç defa aradı tellere cıkmadıgı gibi beni arayıp konuşup konuşup karıma nispet yaptı demiş.Bu güne kadar büyüksünüz diye bişey demedim ama artık yeter gözlerim kör değil ne yaptığınızı görüyorum demiş.9 aydırda gelmiyorsam evimin huzuru için gelmiyorum demiş
eşim anlattıkça ben gurulandım bu güne kadar her sorunda bana neden böyle davarandıklarını sordugumda eltimle kavgadan dolayı der kapatırdı ama dün olan herşeyi satır satır anlattı 2 ay sonra bebeğimiz olacak ben seni 3 sene gözbebegimden sakındım kimseye emeklerimi hiçe saydırmam dedi çok ama çok mutlu oldum