Benim bu işe aklım ermedi

toprak2828

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
126
0
116
eltimle eşi kavga etmiş eşimi öne sürüyorlar benim anlamadığım biz iki senelik evliyiz evimize 1 kez gelmiş degiller aileler küstü biz küstük diye 2 senedir eşimin benim gözyaşlarımı kimse tınlamadı dönüp bakmadılar bile ailemi kaleye alan olmadı inat için eltimle daha sıkı fıkı oldu ailesiylede öyle öve öve bitiremezdi

teldede bana sende evde yanlız kaldın ama dedi olsun dedim olur böle aile içi kavgalar barısırlar üzülmeyin dedim bizede misafir geliyor oluyor böle gelin meseleleri falan diye konusuyoruz dedi bende eltımden için diyo sandım gelinin durumunu kimseye anlatmadım da öle laf acılınca diyor bana laf vurdu yine
bende eşimi aradım annen bana böle böle dedi dedim şok oldu yok durumları ciddi dedi valla bosanıcaklarmış dediler öyle geldim dedi bende sen 2 senedir aglıyorsun kımse senı arayıp sormadı sen bi aglamayla bana haber bile verimeden nasıl gittin herkes cözsün problemini sen kendi problemini cözememişsin eltimin sorununumu halledicen dedim kapattım
yarın eve dönecek ben nasıl davranmalıyım sinirlerim hat safhada bana haber bile vermeden nasıl çekip gider ya

Son düzenleme:
bence kötü birşey yapmamış..

beter olun mu desin?
her kardeşin yapması gerekeni yapıyor..

size öyle davranırlarsa o onların karakteridir..
sizde aynı davranırsanız farkınız olacak mı?

kayınvalideniz belliki daha olay sıcak söylemek istememiş..
ister söyler ister söylemez...
üstelemek niye?

bırakın her koyun kendi bacağından asılsın yahu...

canım bence bıraz sankın ol sana haber verse belkı tavır yapcagından cekındı belkı ozlemıstır memleketı bak senın ıcın gıtmemıs senı secmıs zaten esın 1 gun durup gelmesınden bı sey olmaz belkı kocana da bahane olmustur bı goruyum demıstır

yok arkadasım beter olsunlar bende demem alışkın olunan bir durum her iki haftada bir gidiyor kavgayla anne evine tekrar dönüyor geliyor benim anlamadıgım olaya eşim neden dahil oluyor ve haber bile vermeden gitmek niye

banada öyle geldi sanki yapmazdı böyle şeyler çok şaşırttı beni alındıgım taraf kayınvalidemin çagırdık geldi demesi surdan surası değilki 6 saatlik yol

Sık yaşanan bir durum olsada,durum boşanmaya varacak kadar ciddi ise,
bu tip kriz anlarında aile ne kadar arada sorun olsada bir arada olup birbirinden güç almak ister.
Genelde böyle olur yani.Demek ki eşinizin ailesi ile ilişkisi çok kopuk değilmiş.
Bence olması gerekeni yapmış,O'na yüklenmeyin.
Konuyu da büyütüp aranızda problem haline getirmeyin.
Ama bu gidişler artar ve sizi sık sık evde yanlız bırakırsa o vakit bir çaresine bakarsınız.
Şimdi ortada ciddi bir durum varken gitmiş olmasına takılıp,tartışma konusu haline getirirseniz,
kendi içinizde haklı da olsanız,bencil ve haksız konumuna düşersiniz.
Ben sizi çok iyi anlıyorum ama eşiniz durumun ciddiyetinden dolayı ve kendi ailesi olduğu için,
hassastır ve anlayamayabilir.Sakin olun ve tepkilerinizi abartmadan gösterin.

banada öyle geldi sanki yapmazdı böyle şeyler çok şaşırttı beni alındıgım taraf kayınvalidemin çagırdık geldi demesi surdan surası değilki 6 saatlik yol

''küseriz de barışırız da nolursa olsun çağırdık mı hemen gelir'' demeye getirmiş. eşinin haber vermesi gerekirdi ama büyütülecek birşey yok bence sakin ol. geldiğinde sakın tavır yapma zaten büyük ihtimalle kayınvaliden doldurup göndercek eşini. bu yüzden sakin ol, ''keşke haber verseydin gitmeden canım'' falan dersin.

az önce eşimle konuştum agladı telefonda seni ve bebegimizi özledim diye kardesi için üzülmüş baya ama bizimkilerle seni görüştürmeme kararı aldıgımda haklıymışım burda hiçbirşey değişmemiş yarın hemen eve dönecegim dedi... eminim benim hakkımda doldurmaya çalıştılar eşimi ama eşim buna gelmemiş gördüğüm kadarıyla

zaten oglum gelmiyor diye yakınıp duruyordu millete bu olayı bahane edip onu telaşlandırıp oraya götürdü benim kayınvalidemde o kapasite var bana haber verseydi gitme diyecektim eşimde kaçar gibi gitti kardeşi bu sorunu her ay yaşıyor zaten milletede bakın oglum geldi havasına girecek 3 sene yaptıklarından sonra yapabilecegimiz tek sey memlekete gitmemekti ki onlar bize gelsin diye yaptık bunu evimizi görsünler birbirimizi nasıl sevdiğimizi görsünler diye gelicez diye diye 2 sene gecti

aferim kayınvalideme naptı etti eşimi yine ayagına götürdü :95:

ben bile okuyunca sinirlendim ne münasebet haber vermeden gitmek ya hemde hamile kadını bırakıp eşin cok ayıp etmiş canım sakın alttan almaki bir dah yapmasınn

bence eşinize çok yüklenmeyin. tamam bi hata yapmış haber vermemiş ama bazı adamlar eşlerinden ayrı kalınca hemen değişiyolar çabuk dolduruşa geliyolar. eşinizin bi suçu yok kardeşi sonuçta. bakın yakında bebeğinizde gelicek sakin sakin oturun konuşun.

sizin bu mesajınızı okuyunca içimden geçen ve dilime dökülen gayriihtiyarı şu oldu.....KIYAMAMmmmm.....
maalesef ki erkeklerin işi çok zor, lütfen siz eşinizi anlayışla karşılayıp yuvanızda ve hamileliğinizde huzursuzluk yaşamayın...ailesi ile arasına girmeyin ama kendinizide daima bu gibi sorunlardan uzak tutun...eşinizin bu ani ve habersiz gidişiyle ilgili olarak sakın sakın kendinizi doldurmayın ve doldurtmayın nacizane önerim....

canım gitsin boşver ya küçük hesaplar yapmayın bence bu kadar ... birbirinizi seviyosanız onu bi

başkasının görmesine gerek yok bence siz bilin sevginizi yeter... haber vermeden gitmesi yanlış tabi

ama kavga edecek bi durum değil... siz hamile olduğunuz için belki daha hassassınız...

siz mutlu olun eşinizle diğer kişiler hayatınızda misafir bi kanıt çabalarına gösteriş çabalarına girmeyin bence
çünkü bunlar bana küçük hesaplar gibi geliyo ve yanlış buluyorum ...

bu arada allah tamamını erdirsin sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin meleğinizi....

tsk ederim haklısın arkadaşım bunlar çok küçük hesaplar kayınvalidemi tanıdıkça ne düşünebilecegini anlayabiliyorum artık ne yazıkki...

tsk ederim haklısın arkadaşım bunlar çok küçük hesaplar kayınvalidemi tanıdıkça ne düşünebilecegini anlayabiliyorum artık ne yazıkki...

canım sen ailene bak boşver gerisini yılda bi gitseniz eşin hatrına çünkü onun annesi ...

sevdiğin adamı çocuğunun babasının annesi... o annesi olmasaydı eşin olmazdı ki...

sırf bunun hatrına bile görüşebilir gidebilirsin kardeşim...

küs olmak kötü olmak hep içimizde bi huzursuzluk sağlar , o yüzden senin içinde rahat olur ve eşinin gözündede çok daha değerli olursun ...

çünkü onunda bi yanı eksiktir küsken gitmezken ben eşimden biliyorum .. huzursuzdur...

bende çok kötü olaylar yaşadım kayınvalidemlerle ve evlendiğimde 19 yaşındaydım or....u dediler kayınpederim kolumdan tutup evinden attı daha neler neler ben yine onların elini öptüm ...

anne baba dedim çok kırgınım ama ben affettim affetmek büyüklüktür bence ben hiç bişey kaybetmedim ki, ama şunu biliyorum çok şey kaazandım...

eşin döndüğü zaman sakın agresif davranma, haklıyken haksız duruma düşersin. ne kadar üzüldüğünü belli et. duygu sömürüsü daha çok işe yarar hatasını anlaması için.

Eşiniz zaten herşeyi anlamış. Bu konuyla ilgili tavır yapmaya, onu suçlamaya ya da tekrarg itmesin diye başka birşey yapmaya gerek var mı?

okumakta güçlük çektim
neden cümlelerin sonuna nokta koymadınız?

lütfen konuları ayrı ayrı cümleler halınde ve aralara bosluk bırakaraka yazalım...

ay eşin ne yapsın sonunda anası babası bence ona karşı agresif olma bişi deme sonuçda kötü bişi yapmamış acil demişler kardesdir bu gitmiş sen trip yaparsan kaynananın ekmegine yag sürmüş olursun allahım ya bende bir erkek bebek bekliyorum valla gelinim beni sevsin yaw bende kötü bir kaynana olmayım acaba biz kadınlar kaynana olunca içimize bi canavarmı giriyo ama benim kaynonoş iyidir bişimize karışmaz

esım gelınce olnı bıtenı dınlersın ama yorum yapma bence.eslere karsı aılelerı hakkında yorum yapına koruyacakları tutuyor. hos senın esın pek koruma taraftarı dgıl ama yınede esıne yazık. en azında onemlı bısey demıslerde onun ıcın gıtmıs sadece hamıle oldugun ıcın ve habersız gıttıgı ıcın kırıldıgını soylersın , bıraz da duygu somurusu yaparsın. ama agresıf ve kavgacı olma bu kımsenın ısıne yaramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…