- 16 Ekim 2010
- 126
- 0
- 116
- Konu Sahibi toprak2828
-
kayınvalidemle aram iyi değil eltim yüzünden( nisanımda bana ekstra set takıldı diye eltim agır bir küfür etti kayınvalidemde onu destekledi altıncı oldu adım bidahada düzelmedi aramız) 6 aydırda görüşmüyoruz eşimde bana son yapılanlardan dolayı mesafeliydi 9 aydır gitmiyordu memlekete... öglen eşim aradı ben memleketteyim 1 gün kalıp dönücem diye kalakaldım bana haber vermeden gitmezdi çünkü ve 7.5 aylık hamileyim kardeşimle karısı kavga etmiş karısı baba evine dönmüş annem sabah aglıyordu çıktım gittim dedi bende bişey olursa haber ver diye gayet olumlu konusup kapattım (bunu nasıl sakin karşıladım bende bilmiyorum )
durum ciddimi dedim kardeşim sacını kısa kestırmış diye kavga etmişler bişi yok falan dedi ama babam çok üzgün falan dedi bende durumları kötü diyince kayınpederimi severim onun hatrına arayıp noldu diyim dedim aradım kayınvalidem cıktı işte anne nasılsınız falan dedim ciddimi durum yok dedi gelin yarın eve döncek dinlenmeye gitti falan dedi ee dedim ahmet niye orda o zaman sabah babası sitem etti oda ondan gelmiş dedi
benim anlamadığım biz iki senelik evliyiz evimize 1 kez gelmiş degiller aileler küstü biz küstük diye 2 senedir eşimin benim gözyaşlarımı kimse tınlamadı dönüp bakmadılar bile ailemi kaleye alan olmadı inat için eltimle daha sıkı fıkı oldu ailesiylede öyle öve öve bitiremezdi
teldede bana sende evde yanlız kaldın ama dedi olsun dedim olur böle aile içi kavgalar barısırlar üzülmeyin dedim bizede misafir geliyor oluyor böle gelin meseleleri falan diye konusuyoruz dedi bende eltımden için diyo sandım gelinin durumunu kimseye anlatmadım da öle laf acılınca diyor bana laf vurdu yine
bende eşimi aradım annen bana böle böle dedi dedim şok oldu yok durumları ciddi dedi valla bosanıcaklarmış dediler öyle geldim dedi bende sen 2 senedir aglıyorsun kımse senı arayıp sormadı sen bi aglamayla bana haber bile verimeden nasıl gittin herkes cözsün problemini sen kendi problemini cözememişsin eltimin sorununumu halledicen dedim kapattım
yarın eve dönecek ben nasıl davranmalıyım sinirlerim hat safhada bana haber bile vermeden nasıl çekip gider ya
yok arkadasım beter olsunlar bende demem alışkın olunan bir durum her iki haftada bir gidiyor kavgayla anne evine tekrar dönüyor geliyor benim anlamadıgım olaya eşim neden dahil oluyor ve haber bile vermeden gitmek niyebence kötü birşey yapmamış..
beter olun mu desin?
her kardeşin yapması gerekeni yapıyor..
size öyle davranırlarsa o onların karakteridir..
sizde aynı davranırsanız farkınız olacak mı?
kayınvalideniz belliki daha olay sıcak söylemek istememiş..
ister söyler ister söylemez...
üstelemek niye?
bırakın her koyun kendi bacağından asılsın yahu...
banada öyle geldi sanki yapmazdı böyle şeyler çok şaşırttı beni alındıgım taraf kayınvalidemin çagırdık geldi demesi surdan surası değilki 6 saatlik yolcanım bence bıraz sankın ol sana haber verse belkı tavır yapcagından cekındı belkı ozlemıstır memleketı bak senın ıcın gıtmemıs senı secmıs zaten esın 1 gun durup gelmesınden bı sey olmaz belkı kocana da bahane olmustur bı goruyum demıstır
banada öyle geldi sanki yapmazdı böyle şeyler çok şaşırttı beni alındıgım taraf kayınvalidemin çagırdık geldi demesi surdan surası değilki 6 saatlik yol
zaten oglum gelmiyor diye yakınıp duruyordu millete bu olayı bahane edip onu telaşlandırıp oraya götürdü benim kayınvalidemde o kapasite var bana haber verseydi gitme diyecektim eşimde kaçar gibi gitti kardeşi bu sorunu her ay yaşıyor zaten milletede bakın oglum geldi havasına girecek 3 sene yaptıklarından sonra yapabilecegimiz tek sey memlekete gitmemekti ki onlar bize gelsin diye yaptık bunu evimizi görsünler birbirimizi nasıl sevdiğimizi görsünler diye gelicez diye diye 2 sene gecti''küseriz de barışırız da nolursa olsun çağırdık mı hemen gelir'' demeye getirmiş. eşinin haber vermesi gerekirdi ama büyütülecek birşey yok bence sakin ol. geldiğinde sakın tavır yapma zaten büyük ihtimalle kayınvaliden doldurup göndercek eşini. bu yüzden sakin ol, ''keşke haber verseydin gitmeden canım'' falan dersin.
az önce eşimle konuştum agladı telefonda seni ve bebegimizi özledim diye kardesi için üzülmüş baya ama bizimkilerle seni görüştürmeme kararı aldıgımda haklıymışım burda hiçbirşey değişmemiş yarın hemen eve dönecegim dedi... eminim benim hakkımda doldurmaya çalıştılar eşimi ama eşim buna gelmemiş gördüğüm kadarıyla
zaten oglum gelmiyor diye yakınıp duruyordu millete bu olayı bahane edip onu telaşlandırıp oraya götürdü benim kayınvalidemde o kapasite var bana haber verseydi gitme diyecektim eşimde kaçar gibi gitti kardeşi bu sorunu her ay yaşıyor zaten milletede bakın oglum geldi havasına girecek 3 sene yaptıklarından sonra yapabilecegimiz tek sey memlekete gitmemekti ki onlar bize gelsin diye yaptık bunu evimizi görsünler birbirimizi nasıl sevdiğimizi görsünler diye gelicez diye diye 2 sene gecti
aferim kayınvalideme naptı etti eşimi yine ayagına götürdü :95:
tsk ederim haklısın arkadaşım bunlar çok küçük hesaplar kayınvalidemi tanıdıkça ne düşünebilecegini anlayabiliyorum artık ne yazıkki...
canım gitsin boşver ya küçük hesaplar yapmayın bence bu kadar ... birbirinizi seviyosanız onu bi
başkasının görmesine gerek yok bence siz bilin sevginizi yeter... haber vermeden gitmesi yanlış tabi
ama kavga edecek bi durum değil... siz hamile olduğunuz için belki daha hassassınız...
siz mutlu olun eşinizle diğer kişiler hayatınızda misafir bi kanıt çabalarına gösteriş çabalarına girmeyin bence
çünkü bunlar bana küçük hesaplar gibi geliyo ve yanlış buluyorum ...
bu arada allah tamamını erdirsin sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin meleğinizi....
tsk ederim haklısın arkadaşım bunlar çok küçük hesaplar kayınvalidemi tanıdıkça ne düşünebilecegini anlayabiliyorum artık ne yazıkki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?