benim bir sorunum var. yardımcı olursanız çok sevinirim.

Eirene23

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
51
2
13
31
arkadaşlar benim bir sorunum var. yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdi şöyle anlatayım bi sevgilim var 2 yıllık bir ilişkimiz var. ama aşırı ilgisiz. hep ben ilgileniyorum hep ben üstüne düşüyorum neeye kadar bu böyle gitcek. çok defa değiştirmeye çalıştım ama malesef ki insanlar değişmiyo. ayrılamıyoruz da yani ne kadar ayrılsak bi şekilde barışıyoruz bazen çok kararlı zamanlarım oldu ayrılmak için ama baktı ben gidicem o zaman ilgileniyo gönlümü alıyo. zaten biz farklı şehirlerdeyiz ama yakın şehirler aramız 1 saat . ben ünide okuyorum o benim memleketimde yaşıyo. ben hafta sonları memlekete gidiyorum o yüzden haftasonları görüşüyoruz. o da geliyo ama çok sık değil. hep bi kavgamızda çıkıp gelir. çalışıyo işten gece çıkıyo 1 de tüm gün çalıştığını benle ilgilenmeye vakti olmadığını söylüyo ama bir insanın hiç mi sevdiğine ayırcak vakti olmaz. benden o kadar emin ki sevgimden o yüzden sanırım böyle yapıyo bilmiyorum . benim ne yapmam lazım yani benle ilgilensin istiyorum. beni kaybetme korkusu oluşsun istiyorum çünkü beni kaybetmekten korkmuyo. ne yapabilirim ?

Sende onunla ilgilenme arama sorma o seni arayip derse niye beni aramiyorsun diye cok isim var zamanim yok de. Biraz kiymetini anlasin

Siz geç kalmışsınız o kaybetme duygusunu vermekte. Zamana bırakın bir müddet umursamayın sizde.

Kaybetme korkusu nasıl verilir diye bir konu vardı dün oraya bayagi cevaplar geldi bi bak istersen Benim yazdıklarımı da bi incele derim

SEN DE KES İLGİNİ ALAKANI KESEBİLİRSİN, İLK ADIMI ATAN HER ZAMAN SEN OLMA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…