Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ihtimali de çok düşündüm kaçmakta zoruma gidiyo. Artık gidip bir süre nasıl olacak denemem lazım tavrımı net koyarakŞu cümleyi aşamadım, beşinci avukat sizsiniz diye düşünüyorum.
Eşinize söyleseniz olmuyor, kalsanız olmuyor.
Bu davranışı tekrarlama ihtimalini bilmiyorum ama bırakıp gitmek de, meydanı tacizcilere bırakmak gibi. Bunu tekrar ederse, ofistekilere durumu anlatacağınızı söyleyin ona ve bu konuşmayı kaydedin.
Sizin hakkınızda bir dedikodu çıkarırsa, siz de onu ifşa edersiniz ve başınız dik olur. Aklıma başka da seçenek gelmedi.
Çıkcam zamanda bunu yapicam evet o kötü olsun en azındanMillet kafayı uçkuruyla bozdu gerçekten.Evli,bekar demeden şansını deniyor.Ya tutarsa diye( kibar olsun diye böyle yazdim siz anlayin) Suratina tükürüp sizi işten tazminatinizla atmasını söyleyin.Eger yapmazsa anlatmakla tehdit edin pisliği.
Karşılık versen dudağına yapiscakti karakatersiz . Bence işten ayrilmaniz en doğrusu kim bilir ne hayaller kuruyor sizle ilgili odasına geçip neler düşünüyor bu eminim bir anda olan bişey değil bunun planını kurmuş önceden .Merhaba arkadaşlar direk konuya girmek istiyorum çünkü aklımı yitirmek üzereyim. 3 yıllık evliyim 1 buçuk sene önce bi hukuk bürosunda çalışmaya başladım 5 avukat var çalıştığım yerde 3ü erkek biri bayan. 2 avukatı küçüklüğümden beri tanırım sevdiğimde insanlar. Tam bir aile gibi çalıştık bunca zaman. Bi patronumuz var oda mükemmel denecek kadar iyi bir insandı sürekli bizi eşli yemeğe götürürdü ofisce mükemmel anlaşırdık. Ta ki geçen güne kadar. Sabah ofiste sadece patronum ve ben vardık biraz da griptim. Taylot yapayım sana hep sen mi bize hizmet etcen dedi öyle de bi insandır tuhaf gelmedi. Ama sonra bi iş verme bahanesiyle dokunmaya çalıştı. Başta yine tuhaf gelmedi dedim ya öyle samimi şakası bi insandır. Amacının kötü olduğunu anladıktan sonra abi napiyosun dedim elini hemen çekti ve odasına gitti. Mahçup olduğunu anladım ama hiçbisey yokmuş gibi davranıyo. Ben kimseye söylemiyorum eşim katil olur. İşi bırakmak istiyorum diyorum kimseye açıklama yapamıyorum çünkü çok seviyorum işimi çokta ihtiyacım var şuan çıkarsam yaşadığım yer çok küçük bi yer iş bulamam ne yaparız bilmiyorum. Ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
Eşinize açıkça taciz demeyin bence rahatsız olduğunuzu söyleyin, Allah korusun o pisliği öldürmeye kalkar, hayatınız mahvolur, değmez aslaÖldürme ihtimali gerçekten çok yüksek
Çok teşekkür ederim iş tavsiyelerin için bu işlere nasıl başvurulur biliyo musunuz peki bulamadım ben çünküSapık ya demek sizi kafasında gelip gidip kurmus ki tacize niyetlenmiş evli barklı kadının karsı koyamayaxagını falan dusundu heralde. O gunden sonra iletşşim kurdunuz mı? Hala oraya gidip gelmeniz bile sanki normal karsılamıs gibi gorunursunuz ona. Oyuzden ben olsam hemen cıkar giderdim esine taciDen bahsetmemelisin dedigin gibi gözü doner falan farklı seyler yapabilir. Cok fazla iş oldu bu aralar kaldıramaz oldum de cok yogun hepsi birden bi iş yukledi surekli telefonlar randevular vs yetiştiremez oldum 2 avukat ha bire tartısıp duruyor surekli gerrgin ortam olmayabasladı hepside benden cıkarıyor o yızden enerjim dustu artık calısmak istemiyorım de. Özel diş klibiklerinde, beyaz esya bayilerinde calısablrsn veya evdan getir.com muhteri hizmetlerinde calısanilirsin.suan kardesim calısıyor asgeri ucret prim vilgisayar bile veriyorlar . Pegasus musteri hiz.. vs vs buntarz homeofis işlere bakabilrsin
Rica ederim de bu tarz yerler genelde gidip soruyorsunuz bire bir görüşmek lazım. Ben uzun sure diş klifinde calıstım tabi ben brans mezunuydum işlerşne yaradı gittim basvuruda bulundum direkt sordum ihtiyac varmı diye ikametten dolayıda hemen aldılar zatn. Suan calısmıyprum tabi ama kariyer.netyende bakın genelde boyle klibikler falan ekipöarkadası arıyorÇok teşekkür ederim iş tavsiyelerin için bu işlere nasıl başvurulur biliyo musunuz peki bulamadım ben çünkü
kendim de bir avukatım ve özel sektörün bu kadar iğrenç olduğunu bilmezdim yaşamadan önce..Merhaba arkadaşlar direk konuya girmek istiyorum çünkü aklımı yitirmek üzereyim. 3 yıllık evliyim 1 buçuk sene önce bi hukuk bürosunda çalışmaya başladım 5 avukat var çalıştığım yerde 3ü erkek biri bayan. 2 avukatı küçüklüğümden beri tanırım sevdiğimde insanlar. Tam bir aile gibi çalıştık bunca zaman. Bi patronumuz var oda mükemmel denecek kadar iyi bir insandı sürekli bizi eşli yemeğe götürürdü ofisce mükemmel anlaşırdık. Ta ki geçen güne kadar. Sabah ofiste sadece patronum ve ben vardık biraz da griptim. Taylot yapayım sana hep sen mi bize hizmet etcen dedi öyle de bi insandır tuhaf gelmedi. Ama sonra bi iş verme bahanesiyle dokunmaya çalıştı. Başta yine tuhaf gelmedi dedim ya öyle samimi şakası bi insandır. Amacının kötü olduğunu anladıktan sonra abi napiyosun dedim elini hemen çekti ve odasına gitti. Mahçup olduğunu anladım ama hiçbisey yokmuş gibi davranıyo. Ben kimseye söylemiyorum eşim katil olur. İşi bırakmak istiyorum diyorum kimseye açıklama yapamıyorum çünkü çok seviyorum işimi çokta ihtiyacım var şuan çıkarsam yaşadığım yer çok küçük bi yer iş bulamam ne yaparız bilmiyorum. Ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bence direk işten cik bu kabul edilebilicek bişey değil çünküMerhaba arkadaşlar direk konuya girmek istiyorum çünkü aklımı yitirmek üzereyim. 3 yıllık evliyim 1 buçuk sene önce bi hukuk bürosunda çalışmaya başladım 5 avukat var çalıştığım yerde 3ü erkek biri bayan. 2 avukatı küçüklüğümden beri tanırım sevdiğimde insanlar. Tam bir aile gibi çalıştık bunca zaman. Bi patronumuz var oda mükemmel denecek kadar iyi bir insandı sürekli bizi eşli yemeğe götürürdü ofisce mükemmel anlaşırdık. Ta ki geçen güne kadar. Sabah ofiste sadece patronum ve ben vardık biraz da griptim. Taylot yapayım sana hep sen mi bize hizmet etcen dedi öyle de bi insandır tuhaf gelmedi. Ama sonra bi iş verme bahanesiyle dokunmaya çalıştı. Başta yine tuhaf gelmedi dedim ya öyle samimi şakası bi insandır. Amacının kötü olduğunu anladıktan sonra abi napiyosun dedim elini hemen çekti ve odasına gitti. Mahçup olduğunu anladım ama hiçbisey yokmuş gibi davranıyo. Ben kimseye söylemiyorum eşim katil olur. İşi bırakmak istiyorum diyorum kimseye açıklama yapamıyorum çünkü çok seviyorum işimi çokta ihtiyacım var şuan çıkarsam yaşadığım yer çok küçük bi yer iş bulamam ne yaparız bilmiyorum. Ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
En son 11 Aralık ta aktifmisKonuyu merak ettim ne yaptınız? Ne oldu gelişme var mı?
terbiyesiz herif, bir de bozulmus.Merhaba arkadaşlar direk konuya girmek istiyorum çünkü aklımı yitirmek üzereyim. 3 yıllık evliyim 1 buçuk sene önce bi hukuk bürosunda çalışmaya başladım 5 avukat var çalıştığım yerde 3ü erkek biri bayan. 2 avukatı küçüklüğümden beri tanırım sevdiğimde insanlar. Tam bir aile gibi çalıştık bunca zaman. Bi patronumuz var oda mükemmel denecek kadar iyi bir insandı sürekli bizi eşli yemeğe götürürdü ofisce mükemmel anlaşırdık. Ta ki geçen güne kadar. Sabah ofiste sadece patronum ve ben vardık biraz da griptim. Taylot yapayım sana hep sen mi bize hizmet etcen dedi öyle de bi insandır tuhaf gelmedi. Ama sonra bi iş verme bahanesiyle dokunmaya çalıştı. Başta yine tuhaf gelmedi dedim ya öyle samimi şakası bi insandır. Amacının kötü olduğunu anladıktan sonra abi napiyosun dedim elini hemen çekti ve odasına gitti. Mahçup olduğunu anladım ama hiçbisey yokmuş gibi davranıyo. Ben kimseye söylemiyorum eşim katil olur. İşi bırakmak istiyorum diyorum kimseye açıklama yapamıyorum çünkü çok seviyorum işimi çokta ihtiyacım var şuan çıkarsam yaşadığım yer çok küçük bi yer iş bulamam ne yaparız bilmiyorum. Ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.