- 21 Kasım 2012
- 9.037
- 9.554
- 398
Evet bana sürekli bir deneme durumu yapıyor. Sürekli sorgu odasında gibi hissediyorum. Beni test ediyormuş Sabırlı mıyım görmek istiyormuş.Bende ben sabırlıyım ama senin duygu durum iyi değil dedim.
Halbuki o tanışmak istemişti. Son buluşmada bir anda istemiyorken emin değilken eminim demeye başladı.
Nasıl bir kişilik bu ..
Wtf ?
35 yaşında koca adam daha kendi kişiliğiyle ilgili keşiflerini yapamamış biri gibi geldi bana.
Sonuçta görmüş beğenmişsin numaralar verilmiş 3-5 görüşmede az çok anlarsın ne ne değil diye ilişkiye başlar, tanırsın.
Sonrası akışa kalır, bunun üzerine tez yazmanın mantığını kavrayamadım.
Denek olarak mı kullanıyo anlamadım ki, dur aklıma birşey geldi sen şimdi bana mesaj atma bakim, nolcak bana nasıl mesajlar vercek bilincim bir öğreniyim seni arıcam.
Ayy mıyır mıyır içim şişer benim.
Ayyyy sacimi başımı yolcammmmmmm. Kafasinda bir kadin profili var gitsin onu bulsun..sen burdan gördüğüm kadarıyla aklı basında bir insansın ben senin yerinde olsam daha ağırlarını bile soylerdim ona neyseki nazik birisiymissin canim..gorende kendisiyle evlenmek için kapilarda yatiyorsun zanneder
Kimlik mi gösterdiYok arkadaşımın odasında karşılaştık.
Bu konuşmayı başlattı.Kimlik gösterdi.Bir tanışalım lütfen dedi.
Bilseydim asla tanışmazdım.
Benim hem meslekten dolayı hem yapım gereği sabır eşiğim çok yüksek.
Ama bu adam beni bile zorladı.
Evet kafasında bir profil var sanırım ben hiç uymuyorum bana da öyle geldi.
Öyle tabi ya:)Tanıdığın oğlu evlendi,sevdiğimiz bir aile.Kız da nasıl zarif,hanımefendi.Evlat ziyanligi mi . Kahkaha atiyorummmmmmmm. Adam cok sinir bozucu degil mi?
Evet, devir çok garip bir devir.
Mesela bana sorular soruyor bir süre sonra yanlış yönlendirip gene soruyor.
Bende artık bak sen bunu sormuştun, bana sorgulama yaparsan kalkar giderim artık yeter dedim.
Gülüyor, hemen elimi tutmaya çalışıyor.
Hiç böyle bir izlenim vermemişti çok hayal kırıklığına uğradım.
Polis eşiyim bi başkası hakkında bilgi toplamak ki bi vaka veya olaya karşmadıysa o kadar kolay değil meslektenmi nedir çok şüpheci ve güvensiz oluyorlar çok istikrarlı bi ilişkiye benzemiyor sorunlu galiba biraz kimsenin içinde ne yaşıyor bilemiyoruz çok sağlıklı bi birliktelik olacağınıda zannetmiyorum
Ya gercekten bipolarsa?Gerci bipolar olup polislik yapamaz sanirim.Ama bana problemli, takintili biri gibi geldi.
Bence sizden gayette hoslanmis bunu size caktirmamaya calisyor o yuzden oyle sacmaliyor kaybetme korkusu yasamak istiyorum derkende galiba gururlu ve hic taviz vermeyen kendi sozunu dinleten kadinlardan hoslaniyor size guya caktirmadan ornek veriyor. Buna sert ve soguk davran bak nasil pesinde kosuyor yanilma payimda olabilir ama bu tipler genelde kadin bana soz dinletsin onun dedigi olsun vs boyle istiyorlar
Şikayet edersen dinlenme şüphesi veya bilgilerini öğrendi diye o zor duruma duser asıl o korksun senden de ki bir daha benim bilgilerime ulaşmaya çalışırsan bu şüpheden ötürü seni şikayet ederim o zaman aşırı korkar bir halt yapamaz şu anda polisler diken üstünde atılan atılana zaten
adam açık açık konuşmuş bence mantıklı korkularını kendini ifade etmeye çalışmış kendi içinde yaşasa size belli etmese daha mı iyi ? sizi deniyor tabi ki sonuçta evlilik bu sende deneyeceksin tartacaksın bakacaksın pat diye duyguları yüzünden evlenirsen bir gün boşanma kaçınılmaz bir son olurHerkese öncelikle merhaba..
Bu benim ilk konum. Hemen konuya girmek istiyorum.
Ben 32 yaşındayım. Yaklaşık 1 ay önce bir ilişkiye başladım. Meslektaş bir arkadaşımın çalıştığı hastahaneye gittiğimde orada bir polisle tanıştım. Olay yeri inceleme ekibindeydi. Ve arkadaşımın bir hastası ile ilgili bilgi istiyordu. O sırada birbirimizi gördük ve konuşmaya başladık.Telefonlar alındı ve arkası geldi.Yani başlangıçta ortak bir tanıdığımız yok.
Kendisi 35 yaşında ve hiç evlenmemiş.Şu an İstanbul'da bulunuyor. Temmuz başı gibi tayini çıkacak. Yaklaşık 10 buluşma oldu.
Öncelikle kendisinin tavırlarını gayet dengeli bulmuştum. Fakat 7.buluşmadan sonra bazı karışık sinyaller vermeye başladı. Bu 25 yaşında iken bir kıza aşık oluyor.Kızı ailesi istemiyor. Ve ayrılıyorlar. Bana, ben geçmişte çok aşık oldum eğer yine öyle aşık olmaz isem evlenmem dedi. Onun yerine kaliteli yalnızlık daha iyidir dedi. Ayrıca benim tüm bilgilerimi araştırmış. Kimlik bilgilerim, mernis bilgilerim dahil zamanında ösym'de girdiğim tüm sınav sonuçlarımı bile biliyor.Ve bana söyledi. Bende bana sorsaydın bu yaptığın beni rahatsız etti dedim.Her polis kız arkadaşının seceresine bakar dedi. Ayrıca son buluşmamızda benim bir kadın için kaybetme korkusu yaşamam lazım dedi. Eğer o korkuyu duymazsam olmaz diyor. Bunun üzerine biz mesela yarın hiç konuşmayalım, mesajlaşmayalım bakalım benim duygularım ne olacak dedi. Bende sen kendi duygu durumundan bile emin değilsin.Bir gün yetmez sana.İstersen vazgeçtiysen söyle sonuçta zorla güzellik olmaz dedim. O da biz ne kadar buluşursak buluşalım sonuçta evlilik niyetiyle tanıştığımız için seni gerçekten tanıyamayacağım dedi.Her şey doğal akışında olsun isterdim ama olmaz dedi. Ayrıca temmuz başı gibi tayin durumu belli olunca başka bir yere tayini çıkabilirmiş. O zamana kadar sana umut vermek istemiyorum dedi. Bana 2,3 ay görüştük ama zamanımı aldın demeni istemem dedi. Ortak tanıdık olmadığı için de benden emin değilmiş. Sadece sana güvenmek istiyorum diyor. Ben olmuyorsa olmuyor diye kendimi çekince bir anda bana şu an korku hissi, kaybetme hissi geldi. Tamam senden eminim dedi bir anda. Tabi ben şok. Bir anda duygu durumum mahvolmuş. Sonra yanıma oturuyor, elimi tutup ben senden eminim demeye başladı. Ben bir anda tamamen tavır değiştirmesinden dolayı şok oldum. Sonra yolda yürürken sen duygularından emin misin, bir değişik davranıyorsun deyince de güldü ve bende aslında bipolar bozukluk olabilir tabi bu benim yorumum deyip takılıyor.
En son ayrılırken de nasıl olsa 10 yılda görüşsek ne sen beni ne ben seni çok iyi tanıyabiliriz.Bence risk alıp arayı çok uzatmadan bir şeyleri kesinleştirelim dedi. Bir de benim sadece iyi günümde değil kötü günümde de yanımda olacak biri lazım deyip duruyor. Aradan 10 dakika geçti. Ben 19 yıldır tek yaşıyorum. Bir kişiyle nasıl yaşayacağım dedi. 3 yaşında küçük bir kız çocuğu önümüzden geçti. İşte bunun için yaşanır diyor. Gevrek gevrek gülüyor.
Sorum şu; Bu adamın benimle ilgili düşünceleri nedir? Gerçekten çabalamaya değer mi? Neden bir öyle bir böyle tavırlar içinde? Beni mi oyalıyor? Bu davranışların amacı ne? Beni mi deniyor?
Emin olamıyorum.Bir emin değil, bir çok emin gibi.
Uzun oldu biliyorum ama okudu iseniz lütfen düşüncenizi yazar mısınız? Yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Gerçekten tarafsız bir bakış açısına ihtiyacım var.
Şimdiden teşekkür ederim..
Ataşe olarak mı :) polisler ne zamandan beri ataşe olabiliyor???
Daha önce büyükelçilikte çalışmış.Ataşe olarak.Tanıdıklarım var dedi.
Herşeyimi araştırmış bu normal değil.
Sizin eşiniz sizi araştırmış mıydı?
Sanki sadece onun kararına bağlı bu ilişki , aynı böyle davranıyor. Buna izin vermeyin. Ben hiç emin değilim senden diye söyleyin ve terk edin bence. Dengesiz biri.
Umarım takıntılı değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?