Benim bir kadın için kaybetme korkusu yaşamam lazım sözü...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ay kendi yaşadıklarım geldi aklıma ve gerildim. Kaç nolur uzaklaş nolur yakma kendini

Kendisinin derdi iyi bir eş adayı olduğum için konuşulmak istemiyorum diyor.
Bende ben kimseye muhtaç değilim.Seversem evlenirim dedim.Sanırım yaşımdan dolayı hemen onu evliliğe götürmek istediğimi sandı.Çok acı.

Evet deniyor.Senin yapını deniyorum dedi.

Yok arkadaşımın odasında karşılaştık.
Bu konuşmayı başlattı.Kimlik gösterdi.Bir tanışalım lütfen dedi.
Bilseydim asla tanışmazdım.
Benim hem meslekten dolayı hem yapım gereği sabır eşiğim çok yüksek.
Ama bu adam beni bile zorladı.

Evet kafasında bir profil var sanırım ben hiç uymuyorum bana da öyle geldi.

ayy inanın okurken şaşırdım
Bu ne bir saati geçtim bir dakikası bir dakikasına uymuyor
Siz böyle biriyle olabilir misiniz ben olamazdım
Hep kuşku duyan biriyle, belki mesleği gereği bu kadar kuşkucu ama ben yapamazdım böyle biriyle.
Hani sonuçta çocuk değil olgun insan 35 yaş az değil duygularına hakim olamaması yada ne istediğini bilememesi bana biraz tuhaf geldi açıkçası.

Dengesiz kendi kendini bi mok sanan ruh sagligi bozuk erkeklerden ciddi anlamda nefret ediyorum desem yeri var.

Allah hakkinda hayirlisini versin.

Kimlik mi gösterdiArama mı yapacakmış,meslek egosu:))

35 yaşında ne istediğini bilmemek vakit kaybetmeyin kendinizi yıpratmayın

Reactions: 000
Evlat ziyanligi mi . Kahkaha atiyorummmmmmmm. Adam cok sinir bozucu degil mi?
Öyle tabi ya:)Tanıdığın oğlu evlendi,sevdiğimiz bir aile.Kız da nasıl zarif,hanımefendi.
Ama o tanıdığımız adam başka birşeye dönüştü,elde bez kürdan temizlik kontrol etmeler,makinanın deterjan gözünü kontrol edip eşine bugün temizlememişsin demeler.Gece de olsa iş bulup bulup kızı da ortak etmeler.
Kız da şaşkına döndü çabalıyor can havliyle,acıyorum kıza vallahi

Adam o kadar şey demiş
Karşılık olarak ben seni niye seveyim senin neyin vazgeçilmez diyemedn mi?
Demezsen o dengesiz de senin dengeni böyle bozar işte
Ne demek geçmişine bakmak
Bildiğin taciz bu
Yasadışı yoldan fişlemek
Daha kaçmadıysan geçmiş olsun

Daha önce büyükelçilikte çalışmış.Ataşe olarak.Tanıdıklarım var dedi.
Herşeyimi araştırmış bu normal değil.

Sizin eşiniz sizi araştırmış mıydı?

Ya gercekten bipolarsa?Gerci bipolar olup polislik yapamaz sanirim.Ama bana problemli, takintili biri gibi geldi.

Yok yapamaz.Kendince espriler yapıyor.Ama bence şaka başka şeye evrildi.Çok güvensiz.Bu kadar beklemiyordum.

Zaten şu an temasta değilim. İçimden mesaj atmak bile gelmiyor.Gerçekten hoşlandı mı başka bir şey mi artık emin değilim.

Savcılıktan izinle dinleme yapabiliyorlarmış.
Artık ondan bile cekiniyorum.

Başıma bela olmasını istemiyorum.

Aynı eski eşime benzettim ve tırstım birgün aşık bir gün düşman...
İnaan bir süre sonra kendinden şüphe etmeye başlayacaksın. Bipolar ya da değil bu kararı biz veremeyiz ama ortada bir sorun olduğu kesin. Evlenmeden önce azıcık bile şüphem olsa hiç uzatmadan kaçardım. Çünkü evlenince zor kaçtım. Tavsiye sırf elektirik var diye kendini by topa atma. Yavaştan yavaştan uza. Tehlikeli biri gibi.

adam açık açık konuşmuş bence mantıklı korkularını kendini ifade etmeye çalışmış kendi içinde yaşasa size belli etmese daha mı iyi ? sizi deniyor tabi ki sonuçta evlilik bu sende deneyeceksin tartacaksın bakacaksın pat diye duyguları yüzünden evlenirsen bir gün boşanma kaçınılmaz bir son olur

Sanki sadece onun kararına bağlı bu ilişki , aynı böyle davranıyor. Buna izin vermeyin. Ben hiç emin değilim senden diye söyleyin ve terk edin bence. Dengesiz biri.

Umarım takıntılı değildir.

Artık emin değilim.
Bence aklında başka bir profil var gibi.

Ben uyuşmuyorum ama bırakmak da istemiyor gibi geliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…