Bu kadar zor ise bende şaşırdım, bilmiyorum ki.Canım nasıl yaptı bunlara ulaştı bilemiyorum ama normal bi durum değil bu..evlendiğimde eşim 16 yıllık polisti ve teşkilata evlenirken benim bilgilerimi vermek zorunda aile araştırması yapıyorlar ikametgah ve adliyeden sabıka sicil kaydı aldık emniyet müdürlüğüne teslim ettim öyle ve tüm evlenenlerden eşi için bunlar isteniliyor böyle kolay bişey olsa istemezler gerekli kişiler araştırır neden bizden istesinler ki
Şimdi hiç mutlu değilim. İleride de mutlu olacağımı sanmıyorum.Bana da dengesiz gibi geldi. İlişkiniz otursaydı daha çok kafanız yorulurdu emin olun... şimdi göz önünde bulundurun eğer onunla olursam mutlu olur muyum diye..
Evet öyleyim.Mesleğin nedir?Psikolog musun?
Onca sene neden evlenmemis belli oluuor da nedir? Sanki evlenmemek suç gibi. Cok garip yorumunuzOnca sene neden evlenmemiş belli oluyor. Psikolojisini birileri epey bozmuş görünüyor.
Var olabilir.Gurur yapıp anlatmayabilir..Ben de benimkinin bazı şeylerini iş ortamından öğrenmiştim.Evet bir beğenmişlik oluştu.
Mutlaka geçmişinde bir güvensizlikle ilgili travması var ama anlatmadı.
Yok kendimi geri çektim, istesem de çok sıcak olamam zaten.
Ben olsam hmn gerekli yerlere gider şikayet ederdim senin kocan değil nişanlın değil eşin dostun akraban değil olsa da farketmez daha sana söylemediği seninle ilgili neler var acaba elinde yada bunları biyerde kullanacakmı şüphesi olurdu içimde..daha dur evlenmeden bunlar oluyorsa evlenince ne olur yazlık komşumuzun damadı da polis evine gizli kamera yerleştirmiş ben evde yokken neler oluyor kim gelip gidiyor hakkımda ne konuşuyorlar diye sonradan ortaya çıktı töbe töbe ne insanlar var ya okumuşsun meslek sahibi olmuşsun devlet memurusun bide bunu tut kötü amaçlar için kullanÜzüldüm. Uzak mesafe ilişkileri biraz sakat geliyor bana.
O yüzden uzak mesafe ilişkisi hiç düşünmüyorum.
Eşinde temizlik OKB'si var, aslında tedavi olabilir. Kompulsif davranışları düzeltilebilir. Eşine yazık.
Çocuk olursa çok zor olur.
Veya benim durumumda benim elime koz vermek istemiyor da olabilir.Var olabilir.Gurur yapıp anlatmayabilir..Ben de benimkinin bazı şeylerini iş ortamından öğrenmiştim.
Üzmek istemem ama değişebileceğini sanmam... yol yakınken kendinizden uzaklaştırın... bir gelecek vaadi olsa bile siz üzülürsünüz. Daha çok üzülürsünüz.... yol yakınken ayrılmak var bi de 2-3 çocukla ayrılmak var.... bence ruhunuuzu karartmasına izin vermeyin.Şimdi hiç mutlu değilim. İleride de mutlu olacağımı sanmıyorum.
Eğer kendini mucizevi bir şekilde değiştirmezse.
Evliliğe bile bir kadınla nasıl ortalama 30,40 yıl evli kalacağım ki diye bakıyor..
O an yüzüne bir bakışım vardı, balon balığı gibi ağzım açık kaldı.
Zaten bundan sonra eğer bir kadın için böyle düşünüyorsan onunla sakın evlenme dedim.
Gizli kamera mı???Ben olsam hmn gerekli yerlere gider şikayet ederdim senin kocan değil nişanlın değil eşin dostun akraban değil olsa da farketmez daha sana söylemediği seninle ilgili neler var acaba elinde yada bunları biyerde kullanacakmı şüphesi olurdu içimde..daha dur evlenmeden bunlar oluyorsa evlenince ne olur yazlık komşumuzun damadı da polis evine gizli kamera yerleştirmiş ben evde yokken neler oluyor kim gelip gidiyor hakkımda ne konuşuyorlar diye sonradan ortaya çıktı töbe töbe ne insanlar var ya okumuşsun meslek sahibi olmuşsun devlet memurusun bide bunu tut kötü amaçlar için kullan
Benim eşimde polis kayınbiraderi kuzenimde polis ve normal olarak etrafımızda çok polis var ama kimse böyle bişey yapmadı duymadımda sizinki ve onun gibi olanlarda sorun var hoş bunun için polis olmaya gerek yok isteyen hangi meslekten olursa olsun yine yaparGizli kamera mı???
Bu polisler niye böyle ya..
Bunlar teşkilatta neler yapıyorlar acaba..
Şu an şikayet etmeyeceğim.Ama ciddi bir uyarı yapmayı düşünüyorum.
Zaten ya beni istemiyor ya da çocuk için evlenmek istiyor daha onu çözemedim.Üzmek istemem ama değişebileceğini sanmam... yol yakınken kendinizden uzaklaştırın... bir gelecek vaadi olsa bile siz üzülürsünüz. Daha çok üzülürsünüz.... yol yakınken ayrılmak var bi de 2-3 çocukla ayrılmak var.... bence ruhunuuzu karartmasına izin vermeyin.
adam kafayı yemiş bir an önce uzaklaş
Kendi verdiğin cevaplar ile bunu çok iyi biliyorsun zaten farkındasında daha ne kurcalıyorsun byyy byyy de kafan rahatlasınO kendini romantik ve duygusal buluyor..
Adam bence beni istemiyor, olay bu.
Haklısınız.Karakterle alakalı.Meslekle değil.Benim eşimde polis kayınbiraderi kuzenimde polis ve normal olarak etrafımızda çok polis var ama kimse böyle bişey yapmadı duymadımda sizinki ve onun gibi olanlarda sorun var hoş bunun için polis olmaya gerek yok isteyen hangi meslekten olursa olsun yine yapar
Yaaaa çok güldürdünüz beni eşim 18 yıllık polis kuzenim kayınbiraderim de polis çok polis tanıdığım var yıllarca polis lojmanında dipdibe oturduk hiç böyle bişey yaşamadık bu meslekle ilgili değil kişilik sorunuSiz görüşmek istemediğinizi söyleyince kaybetme korkusu yaşayıp peşinizi bırakmazsa aman Allahım dikkat edin kendinize benim anlamadığım bu ilk duyduğum değil polislik mesleğinden kaynaklı mı bilmiyorum polis olup da kaç kişi duydum bu şekilde tuhaf davranan çok akıllı zeki ve psikolojisi çok düzgün insanlar olması gerekmiyor mu bu mesleği yapanlar
Ne istedigini bilmiyor gibi geldi bana . Deneme yanilma yoluyla ne olacak diye sizden cok kendini test ediyor gibi .O kendini romantik ve duygusal buluyor..
Adam bence beni istemiyor, olay bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?