arkadaşlar ben size başıma gelenleri anlatıyım. kasım ayında şiddetli karın ağrısıysa doktora gittim içimde birsürü kist çıktı. laparoskopiyle kimini çıkardılar kökten kimini yaktılar. sonra tüp bebek yapalım dediler yaptılarda keza. tuttu bebeklerim 2 tane ama sonra büyümekten vazgeçtiler ve mart 23 de iğne yapıldı bana düşsünler diye inat edip düşmediler dil altı ilacı verdiler onunla zar zor düştü. geçen ay yani nisan ayında çatlama iğnesi yaptılar. dediler ki 'vücudunun hamile kalmış olması çok iyi kısa zamanda hamile kalırsın' hani yine olmadı işte bu ay çatlama iğnesi+aşılama yapacaklar. BENİM NEDEN BEBEĞİM OLMUYOOOOO NEDENNNN artık ilaçlardan bıktım 10 kilo aldım kendimden tiksiniyorum aynaya bile bakamıyorum. iş yerimde herkes hamile bu kadınlar bir bir hamile kalırken ben neden kalamıyorum:CüvCüv: bebeklerimi geri istiyorum. ne olur yardım edin bana kendimi çok kötü hissediyorum çooookkkkkk:a015:
canım geçmişolsun nekadarlık evlisin sen bak gene hamile kalmışssın bizler onuda tadamadık kistlerine gelince benimde 20 kadar kistim vardı tüplerim tıkalı çıktı açık ameliyat oldum 2,5 sene oldu hala yok bende senin gibi ameliyattan ilaçlardan sitresten 15 kılo aldım senin gibi kendim den nefret ediyorum ama ben hiçbirzaman umudumu kaybetmedim hala var umudum kendini salma sağlığımız yerinde çok şükür eşimiz sağlıklı hastalığımız olsa eşimiz rahatzızlığı olsa çocuğun olmuş bakamadıktan sonra o çocuğu ben neyapayım önce sağlık ben kendimi öyle teselli ediyorum bende 5senelik evliyim neyapalım allah verecek
canim hayirlisi olsun insallah en kisa zamanda rabbim sana boy boy cocuklar versin.
ama unutma hersey imtihan cocuk da bir imtihan olupda hayirsiz evlat olucaigina hic olmasin.allah hakkinda hayirlisini versin sende bu sekilde dua et hayirlisini dile.
Canım benim öncelikle başlığı değiştir lütfen ne demek benim bebeğim olmayacak..klavaua yerine geçirteceksin kendi lafını yapma canım...
Böyle ümitsizliğe kapılmaya hiçbirimizin hakkı yok..Lütfen kendini birşeylerle oyala ve silkelenip kendine gel..Hayatta herşey bizim için...
inşallah çocukların olur :Saruboceq: ve neden kendimi bu kadar yıpratmışım dersin...Allah yardımcın olsun canım...:Saruboceq:
Canım bence önce bi silkelenmen lazım ne bu umutsuzluk dur bakalım
önce psikolojin için bence kilo ver kendine güvenin gelir bazı şeyleri kafandan çıkar ve
bebek olayını hiç düşünme, bizim bebişler nazlı zor geliyorlar ama süpriz yapcaklar bize
böyle kendini yıpratırsan hem sağlığından hem mutluluğundan olursun herşeyin başı sağlık
bebek değil, olacak elbet ama zamanı var.... üzme kendini
hepinize çok teşekkür ederim gerçekten hayırlısı olsun ama n'apıyım kendime mani olamıyorum. geçecek herşeyin bir zamanı var biliyorum. spora başladım ama her ay korkarak gidiyorum ya varsa ve düşerse diye ama yok işte boşuna frenliyorum kendimi. yine de yazdıklarınızdan sonra biraz daha iyiyim ALLAH herşeyin hayırlısını versin hayırlı sağlıklı akıllı çocuklarımız olsun ALLAH isteyen herkese bunu versin İNŞALLAH. gerçekten burayı ve sizi seviyorum kimseye söyleyemediklerimi burda rahatça yazıyorum ve benim gibi birilerinin olduğunu biliyorum iyiki varsınıza.s.
Her şerde bir hayır vardır. sakın bir daha böyle konuşma. onunda vakti zamanı vardır diye düşün. sen hamile kalıp bebeklerini kaybetmişsin ya uzun zaman bebeği olmayanlar ne yapsın. bol bol dua et hayırlısını dile mevlamdan. 10 kilo çokda önemli değil ben hamile kalmadan 12 kilo aldım veremiyorumda ama 20 kilo almayada razıyım yeterki bebeişim olsun. ilaçlar stres herşey etken sakin olmaya çalış farklı uğraşlar bul kendine. bir bakmışsın bebişin kollarında bir bakmışsın büyümüş.