aynen canım yaa watsons da mukemmel kokan vucut spreyleri var öneririm bayılacaksın=) o kopüğü denemdim normal ciltler için bir dahakine denerim ozman.nemlendirici olarak sevdiğin bır marka varmı peki? nivea dan ve vaselinden vazgecemıyorum..gul suyu ve maden suyu karısımını yapıyorum bende tonık nıyetıne bayada guzel oluyodalinde çok guzel kokuooo sampuanım cnku
canım ben cilt konusunda o kadar hassasım ki anlatamam 1 yıl boyunca sivilceyle savaştım ve savaşı yendimşuan o yüzden ürünleri seçerken nerdeyse didikliyorum clean clear yağsız nemlendirici süper kullanıyorum şuan bitti ama bulamıyorum ..
Diadermine Kuru - Hassas Ciltler için Nemlendirici Bakım Kremi 50ml
Cilt sağlığını korumanın en önemli yollarından biri, cildin düzenli olarak temizlenmesidir. Önemli olan cildi sadece suyla temizlemek değil, doğal pH değerini bozmadan, tozlardan, mikroplardan, kir ve zararlı bakterilerden arındırmaktır. Dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta ise bu temizleme işlemi sırasında cildin neminin azaltılmamasıdır.
Temizleme işlemlerinin yanı sıra cildin doğal nem dengesini koruyabilmesi için ona ihtiyacı olan nemi vermek gerekir. Günlük nemlendirmeyle cilt beslenir, yumuşar, sağlıklı ve ışıltılı bir görünüm kazanır.
Kuru - Hassas Ciltler
Diaderminein kuru ve hassas ciltler için geliştirdiği özel formülü içerdiği Vitamin E ve Pro-Vitamin B5 sayesinde cildi nemlendirir, besler ve uzun süreli koruma sağlar. Hızlı emilmesi sayesinde deriye hemen nüfuz ederek gözle görülür sonuçlar verir..
şuan cildim çok kuru o yüzden diadermine hassas ciltler olanıda güzel kullanıyorum
yavaş yavaş hepsini eklemey çalışıyorum sizlerde eklesinize bende bakıyım hem siz neler kullanıyosunuz bende merak ediyorumm
haklısın canm ama ya=)) cildindeki sıvılce sorununu yasadıktan snra ınsan dahada hassaslasıyor=) bende bır turlu çözemedim cildimin yapısını nrmal cıldım genelde ama suanda kuru mesela..nem kaybı yasıyorum sanırm.bunuda bır an önce çözmem lazımkarma ciltler ıcın olan urunlerımı tercıh etsem sence? bırde tatlım mesela makyajını sılmeden uyuya kaldığın yorgun zamanların oluyormu? eğer boyle bırsey yasadıysan sabah ne gbı ıslemler yaparsın?
clean and clear hangisi? memnun musun?:)
aslllaaa makyajımı temizlemeden uykuya geçiş yapmam hiç birley yapamıyosam hemen dalinle yıkarım. cilt tipin için birşey söylemem canım ama karma ciltler olanı kullanman doğru olur gibi geliyor ama genede yanlış yönlendirmek istememmakyajla yatmak çok sakıcalı kirpiklerin dökülmesine gözeneklerin tıkanmasına neden oluyor sakın ama sakın yapmayın çok yorgun olsam bile yıkamadan aslaa
Eki Görüntüle 399176 işte beni al her yere götür diyen makyaj paletim içinde ruj allık fondaten far vücut simi herşey var çookkk kullanışlı
Eki Görüntüle 399176 işte beni al her yere götür diyen makyaj paletim içinde ruj allık fondaten far vücut simi herşey var çookkk kullanışlı
tam aradığım gbıilaç gbı geldn tatlım ya nerden aldın bunu
Ağırlıklı Avon ürünleriGece gece odadan bunları bulabildim
Eki Görüntüle 399249
Eki Görüntüle 399250
Eki Görüntüle 399251
Eki Görüntüle 399252
Eki Görüntüle 399253
Eki Görüntüle 399254
Eki Görüntüle 399255
Eki Görüntüle 399256
Eki Görüntüle 399257
Eki Görüntüle 399258
Eki Görüntüle 399259
Eki Görüntüle 399260
Eki Görüntüle 399261
Eki Görüntüle 399262
canım avonun güneş koruyucusu ürünlerinden memnunmusun bende almayı düşündüm ama cesaret edemedim nivea nın transparan 30 faktörlüsünü kullanıyorum bende ama bunlar krem şeklindemi yoksa transparan mı ? Bir de vazelinin yanındaki sanırım vucut losyonu pırıltı etkisinimi ne veriyordu gerçekten öyle etkisi var mı?? parfümlerden içinde benim kulladıklarımdan var ama en çok ıncandessence parfümü beğeniyorum :))
Eki Görüntüle 399161 Innova Sebum Kontrol Bakım Kremi
Burun ve alındaki parlamalara karşı matlaştırıcı kompleks içeren, irtitasyona ve zararlı dış etkenlere karşı geliştirilmiş, cilde hemen nüfuz eden bu bakım kremi cildi yağlandırmadan nemlendirir, gözenekleri sıkılaştırır. Cildin pH dengesini düzenler ve ciltteki mat görünümü uzun süre korur.
Kullanımı
Yıkama jeli ile temizlenmiş, tonik ile canlandırılmış cilt üzerine her gün düzenli olarak uygulanır.
Ben memnunum. 50lik cok az k aldı simdi yenisinden 5olik ve 30luk alacagim yine. Bittikce aliyorum krem seklindeler
Seffaf olanlarida vardi bir ara ama kotu kokuyorlardi
Acik cilt tonlari icin piriltili vucut losyonu olarak geciyor. Hafif simli bronzluk yapiyor bazen dalga dalga oluyor duzgun surmeyince yikayip cikarmaya calisinca daha da koyulasiyor :-D ama terleyince vs kiyafetlerde iz yapiyor. Yada bacaklarima surup sort giydiysem dizlerimin arkasi terleince vs hemen kahverengi oluyor kuruyor tavsiye etmem :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?