E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
istersen düğün hazırlığı vs bölümüne aç konunu daha iyi olur senin için...
o zaman yorumlara açık ol tatlım millet dert olarak gördüğü için ona göre yorum yapmışlar
amann hiç dert etme bence. ne kadar ömrün kaldığını bilebilir misin? en güzeli geldiği gibi yaşamak. gelinlik giyip düğün yapmak içinde kaldıysa tabiki de yapıcaksın!! ister 1 sene sonra olsun ister 10 sene sonra ne fark eder hiç de anlamsız olmaz ayrıca bence çok tatlı olur, ben de olsam aynısını yapardım canım. herkes kalıplaşmış kurallara göre yaşamak zorunda değil. istersem evlenir 2 sene sonra düğün yaparım, istersem düğün yapar 2 sene sonra nikah kıyarım. boşversene hayat kısa. hiç bir şey içinde kalmamalı insanın. yap. hatta beni de davet et. oynarım. :)) her şey gönlünce olsun.
canım ben yaptım o çılgınlıgı hiç sorma.dügünüm olmadan gelinlik giymeden evlendım. şimdi 5 senelik evliyim ikide çocugum var.gerçekten 5 sene sonra cahillik diyorsun.ama pişman degilim.eşimi bebeklerimi çok seviyorum.ama etraftaki insanlar seni sana bırakmıyor. ister istemez moralini bozuyorsun işte.en azından senin dügün yapma ve gelinlik giyme bir şansın var.hiç birşey içinde kalmasın.sonra gelinlik giymiş birini görünce benim gibi için acır.sana mutluluklar dilerim.inşallah dügününde çok güzel olur.sevgiler.
tekrar edeyim o zaman yazımı ((
allah mesut etsin mutluluklar
süpersin hayatım valla en iç açıcı yorumlarımdan birisin:)
dediğin gibi ne kdr zamanın kaldığını hiç bilemezsin.. klasik rutinlerden sıyrılabilmek güzel bişeyy.. hem ben şimdi evlenmeseydim ağustostan beri oda arkadaşım merveyi öldürmüş metriste yatıyo olucaktım:), 2 milyar 100 milyon kira vermiştim, eşimden bu kadar çok ders alamamış sınavlarımı geçememiştim, sırt ağrım için aldığımız özel yatakta yatamamış bel ağrısyla kıvranmış olucaktım, tontoş kayınvalidemin mantılarını bu kdr çok yiyemicektim falan filan uzarda uzar:):)
herkese selam arkadaşlar
benim derdim şu ki okulu bitirmeden evlendim ve ne düğün ne dernek hiçbişeyim olmadı..
şu anda okul bitti iş temposu derken yine düğünümüz olmadıı..
ya o kadar acelemiz ne vardı şuan düşünüorumda gözümüzü kör eden neymiş:)kafamçokkarıştı
daha gelinlik bile giymedim ya banane.. evliliğe alıştım kıdemli eş olucam artık resmen yaaa.. annem demişti yaşın daha ufak evlenme etme bekle ama dinlemedim.. apar topar evlendim:)
bu yaz kesin düğünümüz olucakk. şöyle havuz başında bir haziran gecesii.. ımm kulağıma çok hoş geliyoo hadi bakalım hayırlısı.. hihoyyyt
bizim gibi olanınız varmı ayrıcada merak ettim kızlar? kendim gibi olan birileri varsa hikayelerini dinlemek isterim diğer çılgınların:dance:
ablam e eniştem canım idollerimkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?