E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
canim bence hicte sacma birsey yapmiyorsun hicbirsey icin gec degildir neden hersey bir tabu olmak zorundaki herkesin alistigi seyleri yapmak zorunda degilsin eger bu konuda kendinle barisiksan bence cok eglenceli olacaktir kimisi cocugu olduktan sonra bile dugun yapiyor o yuzden dert etme en buyuk derdin bu olsun mutluluklar dilerim cnm dugunde bizim icin de bol bol döktürürsün artik
arkadaşım üzülme ben de okulum bitmeden üniv.2 sınıfta evlendim gerçi ben memurdum o sıra. yani iş güvencem vardı ve düğün dernek gelinlik gibi güzellikleri de yaşadım. tabi çoluk çocuk olunca okul yalan oldu. ama evliliğimde yaşadığım mutluluk yavrucukların ışıltısı hiç aratmıyor okulu bana. belki de memur olduğum için bu kadar kolay vazgeçtim tabi bir de aşk...
şimdiden pişmazsınız..eminim yıllar geçtikce pişmanlıgınız dahada artıcak........
saglam düşünüp...ona göre adım atmalı hayatta.........
gelecegide düşünmenk gerek.........
herşey o anki gibi olmuyor...........
son pişmanlıkta çare olmuyor...........
madem bir düğününüz olmasını ve gelinlik giymeyi bu kadar arzu ediyordunuz o halde bu acele neydi?
mantıklımı sizce? evlen aradan aylar geçsin sonra gelinlik giyip düğün yap. bence çok manasız.
hayır yani düğün olmazsada evlilik olur ama yok illaki düğün olucaksa zamanında olması makbul değil midir?
Neyse Allah mutu mesut etsin...
ne pişmalığı yaa pişman falan değilim arkdaşım.. işim gücüm evim barkım eşim herşeyim tam bitek düğünüm olmadığı için bunu burda paylaşmak istedim haziran ayındada masal gecemi yaşıcam..beni seven bir eş sıcak bir yuva bundan başka bişey görmedim ki bu evlilik süremde neden pişman olıyım.. farzedinki çok fakirdim düğün yapamadık ama aylar sonra zenginleştik elimiz para gördü düğün yapıoruz çokmu garip yani bCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?