Benim aşkla yapılan çeyizim (kızlar yorumlarınızı bekliyorum) veee çeyiz için sorularım

Kızçemmmm aldık valla kampanyaya denk getirdik çokda içimize sindi.perde henüz bakmadım ama somon önerini aklımda tutacağım.yatak odamı mavi beyaz düşünüyorum yunan konseptiBeyaz eşyada boshda karar kıldık alcaz yakında inşallah
bosch güzel seçim bence :) buaralar forumda elektrik süpürgesi çok konusuluyo sen hangisini almıştın hatırlayamadım canım? merak ettim :)

Mavibeyaz kizcem süpürge henüz almadım arastirmadayim.hayalim tabiki dyson yada philips marathon ama çok pahalilar.senin buradan okuduklarinla fikrin ne birde ben şu el supurgelerinin uzun sapli halli olanlarından da alıp genel olarak pratik supurmelerimi onla dip bucagimda süpürge açma planlaması içindeyim.ütüm almanyadan gelcek hediye ☺ philips azur kazanli blendar braun multiquick 7serisinden düşünüyorum.kati meyve sikacagi modeli tavsiyesise alabilirim

Cerenozlemk kizcem hosgeldin sayfama öncelikle.tupper konusunda sana derimki gözün kapalı al anne evindede kullandığımız bir dolu ürün var talimatlarına uygun kullanırsan omurluk hayat kurtarıcılar üstelik 10 yıl garantililer.canım tüm mobilyam kelebek mobilyadan.yatak odam suanki indirimli haliyle 8.300 biraz tuzlu ama kalite olarak çok araştırdım ve tasarım ödüllü bir takım.sevgiler
Tamam canım sağol bilgi icin. Biraz tuzluymus dedigin gibi ama hem kaliteli hem şık bayıldım yaaa :oops::21: ben avangard nobilya seviyorum ama bütn evi avangard yapmam mümkn degil yatakodasını country istiyorum senınkigibi insallah darısı basıma:KK17::KK36:

Kuzum daha güzelleri senin olsun ınşallah biz nişanlımla spor şıklık ve sadelikten yanayız nitekim tam isteğimize göre de oldu.şöyle bir avantaj oldu aldığımız takıma ek ortapedik yatakta fiyata dahil oldu ekstra masraf çıkmadı.çünkü yataklar bile 1milyardan başlıyor.

Mavibeyaz kizcem süpürge henüz almadım arastirmadayim.hayalim tabiki dyson yada philips marathon ama çok pahalilar.senin buradan okuduklarinla fikrin ne birde ben şu el supurgelerinin uzun sapli halli olanlarından da alıp genel olarak pratik supurmelerimi onla dip bucagimda süpürge açma planlaması içindeyim.ütüm almanyadan gelcek hediye ☺ philips azur kazanli blendar braun multiquick 7serisinden düşünüyorum.kati meyve sikacagi modeli tavsiyesise alabilirim
Canim valla herkesin aklindaki markalar bunlar genelde, hepside guzel makineler:) biraz senin neyi nasil istediiginle alakali, saglam olsun ustunde ziplasam kirilmasin dersen dyson ama cok gurultulu. Philips hakkinda biraz beklentileri karsilamadi gibi yorumlar gordum. Ben miele uniq istiyorum kismetse :) toz torbali ama toz kaciran cinsten diil tabii, hepa filtresii vs herseyi sindi icime seside makul seviyede, rowentayida cok soyluyorlar ama ben hazne temizlemekle ugrasamam torbayi atip yenisini takiyim temiz is :))
Blendar icin braun iyidir philips ve kenwood a da bakmani oneririm:)
Utu guzel secim bence :) ben o kazan kocaman diye normalini almayi dusunuyorumm
Kati meyve sikacagi alma bence canim simdiden alip kullanan duymadim hep kenarda duruyo.. cocuk olunca lazim o baska :)))

Mavibeyaz kizcem forumdaki tüm süpürge konusunu ozetlemissin yazdıklarını okudum hevesle.senin önerdiğin markayida hemen incelemeye alıyorum.bende torbali olmasından yanayım zaten çalışan bayan olacağım için herşeyim en pratiginden olmali.şu dikey supurgeler konusunda ne düşünüyorsun hani kabasini alacağım zaman işe yararmi acaba makineyi dip bucak temizlikte çıkarırım.el süpürgesi alacaktım müstakbel eşim bel ve diz sorunum var diye dikey sapli alalım uğraşma dedi blender için arastiracagim braunun bi modelini burada arkadaş önermişti ama ben ilk hangi aparatlar olmasını istediğimede karar vermeliyim.Ütü de kazanliya sıcak bakmiyordum ama herkes çok memnun.meyve sikacagi biz nişanlımla sevdiğimiz için tercih edeceğiz. Usenmeyiz diye umuyorum

Mavibeyaz kizcem forumdaki tüm süpürge konusunu ozetlemissin yazdıklarını okudum hevesle.senin önerdiğin markayida hemen incelemeye alıyorum.bende torbali olmasından yanayım zaten çalışan bayan olacağım için herşeyim en pratiginden olmali.şu dikey supurgeler konusunda ne düşünüyorsun hani kabasini alacağım zaman işe yararmi acaba makineyi dip bucak temizlikte çıkarırım.el süpürgesi alacaktım müstakbel eşim bel ve diz sorunum var diye dikey sapli alalım uğraşma dedi blender için arastiracagim braunun bi modelini burada arkadaş önermişti ama ben ilk hangi aparatlar olmasını istediğimede karar vermeliyim.Ütü de kazanliya sıcak bakmiyordum ama herkes çok memnun.meyve sikacagi biz nişanlımla sevdiğimiz için tercih edeceğiz. Usenmeyiz diye umuyorum
Canımm dikey süpürge benimde aklımda, evinde yer varsa dikey al bencede, ama ufak parçasıda çıksın göbeğinden, bazıları sabit oluyor oda lazım olur :) bende evin durumuna göre sonradan almayı düşünüyorum, ya minik tek alıcam ya dikey. Çünkü mesela saçlarıma bir maşa yapıyorum banyoda her yer saç oluyo haydaaa aç makineyi süpür seramoni yani :) minik bişi gerekiyo :) gel gelelim marka olarak annem philips kullanıyor memnun ama o minik, hani dikey olan hiç araştırmadım henüz..
blendar da aparatlar fix sayılır, stand mikseri düşünürsen o konuda fikrim var ama klasiklerden alıcaksan ablamda philips var çoook güzel kabartıyo çok beğeniyorum:) brauna alternatif bakabilirsin

Bak braunun multiquick 7 serisinde mq 785 var onu bi incele kizcem yorumunu bekliyorum iyi diyorlar stantli olarakda kenwood övdüler renklerde cezbediyor hele o profosyonellige kaçan pahalilar baya hoş.dikey süpürgeden araştırma yapip paylaşalım kuzum ama dediğin gibi ilk yer olcakmi bakmak gerek ama pratik olacağına eminim o göbeğinden çıkma dediğin nedir tam kavrayamadim☺

X