Benim aşkla yapılan çeyizim (kızlar yorumlarınızı bekliyorum) veee çeyiz için sorularım

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Sağol melisa kızçem memnunsun değil mi ben anne evinden alışkınım tupperware sız yapamam,yemek takımımıda yükledm nasıl sence

Annemin evinde tupperın sadece saklama kaplarini kullaniyoruz cok memnunuz.ama ben ceyizime seninkine benzer urunler aldim.yemektakimi guzel begendim.kahvalti takimim yok bende onun derdindeyim ne alsam diye

tupperware benimde favorim her şeye bayıldım. T chef series bıcaklarınada bayıldım buara bende alıcam ama tupperdaki bıcak takımı değildi bunlar yenimi cıktı acaba sasırdım görünce..
ayrıca kuğu serisi tencerenede bayıldım :)
marka hakkında kararsızım demişsin hangi ürün grubu için kararsızsın ?

Merhaba kızçelerim yeni bakabildim.melisa kızçem benimde kahvaltı takımım yok kararsızlığım çok vatansever kızçem teşekkürler darısı başına.zeyno12314 kızçem yorumunu okurken gülümsedim baya evet tupperlar bir hArika bıçaklar yeni seri tavsiye ederim bide daha gelecek kaplarım var su seti biliyorsan onun baykuşlusunu buldum bayılarak marka olarak kahvaltı takımı süpürhe ütü küçük ev aletleri ve beyaz esya önerisi istemekteyim.öpüldünüzzzz

Tatlim ben önceki sene tuppera üye oldum uygun fiyata aliyim diye istediklerimi alip ciktim.renklerine hastayim zaten

Kahvalti takimi olarak en guzel desenler modeller bernardo ve sfcafer da.kararsizim bende pembeli yeşilli şirin bi model secicem galiba oyle seviyorum

Benimde annem grup lideri tupperda ben o konuda çok şanslıyım.benimde begendiğim bir iki model kahvaltılık var ama 6 kişilik Amma pahalı özellikle shafer

bence kahvaltı takımında acele etme, işte bu demediğin kararsız kaldığın bi takımı alınca kesin pişman oluyorsun :))
yeni seri tupper bıcaklarına bakıcam :) ama renkli olanlarda hala gönlümde :) gelelim tavsiyelere
ÜTÜ ve ELEKTRİK SÜPÜRGESİnde philipsten şaşma derim. ablam kullanıyor çok memnun, philips azur ütü, elektrik süpürgesi bütcene göre artık marathon en pahalısı ama okadar abartmayadabilirsin orta seviye bişide bakabilirsin :)
KÜÇÜK EV ALETLERİ konusunda bende kenwood km020 war stand mikseri her işimi görüyor blendar ı cırpıcısı hamur yapma aleti vs ama ben senın yerinde olsam kenwood KMX serisine sararım, cok eğlenceli ve kaliteli bi seri, kettle , stand mikseri, ekmek kızartma makinesi burdan bakabilirsin. Eğer yok stand mikseri istemem el mikseri bana yeter dersen philipsınkini yine ablam kullanıyor onda bir iki kere kek yaptım inanılmaz başarılı tavsiyeederim. kahve makinesi alacaksan arçelik telve gayet iyi, ama ucuz olsun dersen sinbo celik cezvede alabilirsin bendeki taş gibi gayet köpüklü yapıyor :) rondo alacaksan tefalin yeni serisinden aldım inanılmaz gürültülü tavsiye etmiyorum onuda kenwood bak bence :) a tabii param çok dersen kitchenaid, breville çok iyi markalar. WMF kettle serisi çıkarmış çok basarılı. Fakir markasından uzak dur derim nacizane fikrim.. Ucuz olsun dersende KİNG bak bende el mikseri var gayet güzel çıktı:) son bir öneriii mutfak tartısı alacaksan brabantia kullanıyorum çok memnunum.
ay cok fazla konustum yaaaaa eğerki bu satırları okuyorsan bana tahammül etmişsin demektir hahaha :)))) :KK28: sevgiler :KK48:

Zeyno kızçem nasıl okumam benim için yepyeni ve süper faydalı bilgiler var.hepsini dikkatlice okudum.daha bugün philips azur ütü ve philips marathon süpürge baktım.el mikseride braunun baktım güzel duruyordu.üstte koyduğum takımlardan hangisi sence iyidir.ben bi görüyorum tamam bu diyorum sonra başka bitane beğeniyorum seçenek çoğaldıkça ben fıttırıyorum

Buarada kenwood dan dedğin kmix serisine baktım tak benim tarzım fiyatlarını araştıracağım teşekkürler zeynep kızçemmmmm

alıcı gözüyle 3 takımada baktımmm kendi fikrim yesil kesinlikle değil.. birini secmem gerekse ilk pembe instagramdan alınan derim ama görmeden o porseleni elinle bi tutmadan alma derim:) ya bide yemek takımı şart evet ama kah. takımı tam curcuna diilmi bin tane parcası oluyo :KK70: onun yerine paşabahce veya porland ı gezebilirsin tek tabaklar satılıyo çok şık oluyolar 6 yada 12 tane alıp sofra ortası ıcınde duz beyaz ama cok tarz tabakları var Karacanın. peynir , zeytin tabağı, salatalıkdomates tabağı tereyağ ve recellik tamamdır :) sen takım istiyosan bilmem canım ama bana o cay bardaklarının tabaklarınında aynı desen olması porselen olması falan kötü geliyo :))

buarada ben bu ara Koleksiyon diye bi markanın cay bardak takımlarına sardım çok hosuma gidiyo :)) bide burda marka söylemek yasak diil anladığım kadarıyla, memnun kaldığm için söylüyorm safidem.com diye bi site kesfettm yeni kurulmuş, sırf cay üstüne ve yeni kurulduğu için uygunmuş. gecen bi alısveriş yptm çok yardmcı oldular sasırtıcıydı

Zeynep kızçem merhba.dediğin gibi kahvaltı takımı zor bir katogori karışık olarak tek tek alıp bir takım yapmak benimde aklımda.dediğin siteyide ziyaret edeceğim.dünde bir yere baktım mağaza philips azur ütü gc3760 .braunun multiquick blender seti.kormazın tost makinesi ve çaydanlığına baktım sanırım çaymatikten vazgeçtim çaydanlık yeterli olacak ve tost makinesinide en küçük boyundan tercih edeceğim.birde yeni ciciler aldım paylaşıyorum hemen

X