Benim aşkla yapılan çeyizim (kızlar yorumlarınızı bekliyorum) veee çeyiz için sorularım

Merhaba canim cok tatliyeni cicilerin ozellkle raki bardagi cok esprili :))) utu hakkinda bisi diyim, gc4870/22 ablamdaki onu tavsiyeedebilirim, dedigjn modeli bilmiyorm oda guzeldir muhtemelen:) amaa akilli utu serisinden memnun kalmadiklarini okumustm biyerde aklma geldi smdi soyliyim dedm :) braun blender muhtemelen gzl cikar e korkmaz caydanlikta zaten bir numero amann tost makinesi alirken ici ciksinda kolay
yikaa:KK58:

Günaydın kızçemmmm .senin dediğin ütüye hemen gözatacağım. Benım baktığım modelde elini cekip bi süre kullanmadınmı kapanıyormuş düğmesine basınca dk da 160 gr normalde de 40 gr dkda buhar veriyoormuş Kireçlenme olayını kendi çözüyormuş flan.braun blenderde hem fikiriz ama model ve özellik çeşitliliği açısından kararsızlığım var.tost makinesinde temizlik için olan detayı mutlaka göz önünde bulunduracağım.zeyno kızçem valla süpersin

canım aldıklarını güle güle, musmutlu günlerde kullanırsın inşallah:nazar: tupperware ürünleri gerçekten çok kullanışlı oluyor. en çok oval set, bıçak seti, süper şef ve tek parmakları seviyorum. ben de tupper ürünlerinden bol bol aldım. :KK48:

canım kararsızlık yaşadığın bir şeyi almamanı tavsiye ederim. kararsızlık yaşayınca, ,insan bir şekilde pişman olabiliyor.
ayrıca phlipsin şu ütüsünü imkanın varsa ve çok ütü yapacaksan kesinlikle tavsiye ederim. kuzenim aldı, yeni evli ve çok memnun. çaycı alacaksan arzum ve arçelik, çay tiryakilerinin damak tadına uygun demleme yapıyormuş. mikser, su ısıtıcı, tost makinesi, rondo, blender da ise, bosch veya philips, braun tavsiye ediyorlar. ben henüz o konulara girmedim. ama araştırmadayım.

Eklentiler

• 23710751_213522367.jpg
    23710751_213522367.jpg
    99,4 KB · Görüntüleme: 76
Merhaba kızçelerim yeni bakabildim.melisa kızçem benimde kahvaltı takımım yok kararsızlığım çok vatansever kızçem teşekkürler darısı başına.zeyno12314 kızçem yorumunu okurken gülümsedim baya evet tupperlar bir hArika bıçaklar yeni seri tavsiye ederim bide daha gelecek kaplarım var su seti biliyorsan onun baykuşlusunu buldum bayılarak marka olarak kahvaltı takımı süpürhe ütü küçük ev aletleri ve beyaz esya önerisi istemekteyim.öpüldünüzzzz

ütüde kesinlikleee philips azur gc4870 çeyizime aldım bi kere denedik harika tek kelimeyle yalnız çarşıdan alam ateş pahası n11 .com da ucuz

Kızçelerr günaydın yeni yorumlar gelmiş heyecanla okudum mutlu oldum.kikikoko kızçem tupperları anne evinde kullanmış biri olarak kesinlikle hayat kurtarıcı diyorum.ve ömürlük ürünler.ütü olarak kazanlılara alışkın değilim kayınvalidemde var ütü yaparken hep bi korkarak yapıyorum kazanlıdA yada alışkın olmadığımdan belkide.çay için sadece demlik almaya karar verdim çünkü biz çalışan bi çiftiz ve ben taze demleyip bitirmekten yanayım.tost için korkmaz düşünmekteyim küçük birtane alacağım.blendırd braun düşünüyorum ama yaptığı işler bakımından kapsamlımı yoksa minik birşeymi alsam bilemedim.sevgili tdsozlem kızçem ütü olarak senin dediğin modele hemen bakacağım bende araştırmalarım sonucu şu öneriyi buldum philips gc4870/22 azur ama tabi henüz net değilim.n 11 den aldınmı peki ben internet alışverişine alışkın değilim tereddütlerim var

Kızçelerr günaydın yeni yorumlar gelmiş heyecanla okudum mutlu oldum.kikikoko kızçem tupperları anne evinde kullanmış biri olarak kesinlikle hayat kurtarıcı diyorum.ve ömürlük ürünler.ütü olarak kazanlılara alışkın değilim kayınvalidemde var ütü yaparken hep bi korkarak yapıyorum kazanlıdA yada alışkın olmadığımdan belkide.çay için sadece demlik almaya karar verdim çünkü biz çalışan bi çiftiz ve ben taze demleyip bitirmekten yanayım.tost için korkmaz düşünmekteyim küçük birtane alacağım.blendırd braun düşünüyorum ama yaptığı işler bakımından kapsamlımı yoksa minik birşeymi alsam bilemedim.sevgili tdsozlem kızçem ütü olarak senin dediğin modele hemen bakacağım bende araştırmalarım sonucu şu öneriyi buldum philips gc4870/22 azur ama tabi henüz net değilim.n 11 den aldınmı peki ben internet alışverişine alışkın değilim tereddütlerim var
canım hayırlısı olsun. n11 benim sürekli alış veriş yaptığım bir site. piyasanın çok altına bir çok ürün satın aldım. ama alış veriş yapmadan önce satın alacağın mağaza ile ilgili yorumları oku derim. :KK66:

aldım cnm kendi çeyizime çarşıda445 e gördümn11 208 e aldım garantisi faturası var hiç korkulacak bişi yok ben mutfak saatime kadar çoğu şeyimi internetden aldım almayada devam ediyorum n11 güvenilir site hiç endişen olmasın yalnız mağaza yorumları die bi kısım var n11 de alcağın mağzanın yorumlarını okumanı tavsiye ederim

Merhaba kızçelerimmm yeni bir çeyiz ürünümle karşınızdayım bakalım beğenecek misiniz.morhipodan aldım kendilerini .içecek sebilim
image.jpg

kızçem coktandir yoktun.bu tasarimda bir sebil hic gormemistim güle güle kullan inş

otantik ve nostaljik duruyor cok hoşuma gitti

Kızçem evet yoktum siparişlerimi bekliyordum ekliyeyim diye sebil geldi daha gelecek ürünlerimde var.bu sebil özellikle özel günlerde meşrubat için çok güzel oluyor.kullanmak için sabırsızlanıyorum hepsini valla.daha da çok var

Kızçem evet yoktum siparişlerimi bekliyordum ekliyeyim diye sebil geldi daha gelecek ürünlerimde var.bu sebil özellikle özel günlerde meşrubat için çok güzel oluyor.kullanmak için sabırsızlanıyorum hepsini valla.daha da çok var

Kızçem hayırlı olsun çeyizlerine 41 kere maşallah ☺ allahım hepsini aşkla huzurla ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah ☺ bende bu cam sebillerden düşünüyodum kendime ama kullanışlı mıdır bilemedim :KK43: sen aldığına göre fikrini yorumunu almak isterim canım ne dersin :KK66:

Kesinlikle Braun Multiquick 7 MQ785 Patisserie Plus Blender
Kenwood kMix serisi
Kenwood Hg400k tost makinası
jumboo çatal kaşık seti
bernardo çatal kaşık seti
ütü ve süpürgede philips
Beyaz eşyada Bosch
kahvaltı takımında şöyle bişey önerebilirim ben toptan bi çok şeyi alırken kahvaltı setinide araya eklemiştim ama şimdi olsa almam kalabalık edip çeşitliliği kısıtlıyor ben çeşitli sunumlar yapmayı sevdiğim için bütün bi takım almak şuan için mantıklı gelmiyor. Onun yerine kahvaltı ihtiyacını karşılayabilecek parça yelpazesi geniş şık bi pasta takımı alırdım. hala içime sinmediği için hoş bi pasta seti bulamadım bulursam kahvaltıyada kullanacağım. bievin ve bernardonun rosemary takımı bi alternatif olabilir. Hiç acele etmedim bi anda evlilik telaşında buldum kendimi 2013'ün sonundan beri içime sinmeyen hiç bir şeyi almadım bekledim karşılaştıkça aldım. avize bile hoş bi tasarım bulamadığım için boş takılıyoruz bulana kadar böyle :KK70:
Şimdilik aklıma gelenler bunlar kolay gelsin aşkla yapılan herşey bambaşka.

Yeni kızçem gelmiş hoşgelmiş.çook teşekkürler kızçem Allah herkese ağız tadıyla bir ömür aşkla huzurla kullanmayı nasip etsin inşallah. Sebile gelince kuzum kuzenimin eşi bebişinin diş buğdayında kullanmıştı okadar şık duruyorduki bende ev yapımı içeceklere meraklı olduğumdan indirimdeyken sipariş verdim güzel tasarımlı sadece bugün kurup baktığımda içiceğin döküldüğü mandalın plastik olduğunu gördüm o hoşuma gitmedi cam veya başka bir madde olsa daha sağlıklı olurdu oraya bir çözüm düşüneceğim onun dışında güzel gözüküyor tabi kullanmak gerek birde

Paintart kızçem sana çok teşekkür ederim bu tür yazılar benim için bir hazine niteliğinde.sana kesinlikle katılıyorum içime sinmeyen hiçbirşeyi almamak benimde prensibim sonuçta birçoğu neredeyse ömürlük oluyor.her kullanmada insana hoş gelmeli içi açmalı .tavsiyelerini aklında bulunduracağım şekerim

Yeni kızçem gelmiş hoşgelmiş.çook teşekkürler kızçem Allah herkese ağız tadıyla bir ömür aşkla huzurla kullanmayı nasip etsin inşallah. Sebile gelince kuzum kuzenimin eşi bebişinin diş buğdayında kullanmıştı okadar şık duruyorduki bende ev yapımı içeceklere meraklı olduğumdan indirimdeyken sipariş verdim güzel tasarımlı sadece bugün kurup baktığımda içiceğin döküldüğü mandalın plastik olduğunu gördüm o hoşuma gitmedi cam veya başka bir madde olsa daha sağlıklı olurdu oraya bir çözüm düşüneceğim onun dışında güzel gözüküyor tabi kullanmak gerek birde

Çok teşekkür ederim kızçem nezaketin için hoş bulduk cok hoş gördük :)) ben de küçük olanlarından düşünüyodum hani 5 lt liklerden :KK66: bende meraklıyımdır ev yapımı içeceklere meyve sularına filan :)) sunumda çok şık çok zarif olur haklısın canım

Kızçeler mobilyalarım fazala fazla yükledim galiba ama yorumlarınızı bekliyorum mmm
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg
image.jpeg

vaay aldınmı mobilyalarını:))) hayırlı olsun canım ben turkuaz bej uyumuna bayılırım, güle güle kullan, bu takıma bide somon perde giderrr :)

Kızçemmmm aldık valla kampanyaya denk getirdik çokda içimize sindi.perde henüz bakmadım ama somon önerini aklımda tutacağım.yatak odamı mavi beyaz düşünüyorum yunan konseptiBeyaz eşyada boshda karar kıldık alcaz yakında inşallah

Çeyizlerinde en cok tupper a ağırlık vermişsin bende almayı düsünüyorum en kısa zamanda ama daha önce hiç kullanmadıgım icin kararsızdım. Herseyin cok güzel hayırlı olsun mobilyalarına bayıldım salonu sade tercih etmissin cok güzel. Renkli kırlentlerle değişik hava katabilirsin canım ama ben en cok yatakodanı beğendim tam hayalimdeki country tarzı. Hangi marka ve ne kadara aldın acaba ? Cok güzelllll :) sağlıkla mutlulukla oturun insallah

Cerenozlemk kizcem hosgeldin sayfama öncelikle.tupper konusunda sana derimki gözün kapalı al anne evindede kullandığımız bir dolu ürün var talimatlarına uygun kullanırsan omurluk hayat kurtarıcılar üstelik 10 yıl garantililer.canım tüm mobilyam kelebek mobilyadan.yatak odam suanki indirimli haliyle 8.300 biraz tuzlu ama kalite olarak çok araştırdım ve tasarım ödüllü bir takım.sevgiler

X