- 22 Temmuz 2015
- 647
- 456
-
- Konu Sahibi Happybride
Merhaba kızçelerim yeni bakabildim.melisa kızçem benimde kahvaltı takımım yok kararsızlığım çok vatansever kızçem teşekkürler darısı başına.zeyno12314 kızçem yorumunu okurken gülümsedim baya evet tupperlar bir hArika bıçaklar yeni seri tavsiye ederim bide daha gelecek kaplarım var su seti biliyorsan onun baykuşlusunu buldum bayılarak marka olarak kahvaltı takımı süpürhe ütü küçük ev aletleri ve beyaz esya önerisi istemekteyim.öpüldünüzzzz
canım hayırlısı olsun. n11 benim sürekli alış veriş yaptığım bir site. piyasanın çok altına bir çok ürün satın aldım. ama alış veriş yapmadan önce satın alacağın mağaza ile ilgili yorumları oku derim.Kızçelerr günaydın yeni yorumlar gelmiş heyecanla okudum mutlu oldum.kikikoko kızçem tupperları anne evinde kullanmış biri olarak kesinlikle hayat kurtarıcı diyorum.ve ömürlük ürünler.ütü olarak kazanlılara alışkın değilim kayınvalidemde var ütü yaparken hep bi korkarak yapıyorum kazanlıdA yada alışkın olmadığımdan belkide.çay için sadece demlik almaya karar verdim çünkü biz çalışan bi çiftiz ve ben taze demleyip bitirmekten yanayım.tost için korkmaz düşünmekteyim küçük birtane alacağım.blendırd braun düşünüyorum ama yaptığı işler bakımından kapsamlımı yoksa minik birşeymi alsam bilemedim.sevgili tdsozlem kızçem ütü olarak senin dediğin modele hemen bakacağım bende araştırmalarım sonucu şu öneriyi buldum philips gc4870/22 azur ama tabi henüz net değilim.n 11 den aldınmı peki ben internet alışverişine alışkın değilim tereddütlerim var
Kızçelerr günaydın yeni yorumlar gelmiş heyecanla okudum mutlu oldum.kikikoko kızçem tupperları anne evinde kullanmış biri olarak kesinlikle hayat kurtarıcı diyorum.ve ömürlük ürünler.ütü olarak kazanlılara alışkın değilim kayınvalidemde var ütü yaparken hep bi korkarak yapıyorum kazanlıdA yada alışkın olmadığımdan belkide.çay için sadece demlik almaya karar verdim çünkü biz çalışan bi çiftiz ve ben taze demleyip bitirmekten yanayım.tost için korkmaz düşünmekteyim küçük birtane alacağım.blendırd braun düşünüyorum ama yaptığı işler bakımından kapsamlımı yoksa minik birşeymi alsam bilemedim.sevgili tdsozlem kızçem ütü olarak senin dediğin modele hemen bakacağım bende araştırmalarım sonucu şu öneriyi buldum philips gc4870/22 azur ama tabi henüz net değilim.n 11 den aldınmı peki ben internet alışverişine alışkın değilim tereddütlerim var
Kızçem evet yoktum siparişlerimi bekliyordum ekliyeyim diye sebil geldi daha gelecek ürünlerimde var.bu sebil özellikle özel günlerde meşrubat için çok güzel oluyor.kullanmak için sabırsızlanıyorum hepsini valla.daha da çok var
Yeni kızçem gelmiş hoşgelmiş.çook teşekkürler kızçem Allah herkese ağız tadıyla bir ömür aşkla huzurla kullanmayı nasip etsin inşallah. Sebile gelince kuzum kuzenimin eşi bebişinin diş buğdayında kullanmıştı okadar şık duruyorduki bende ev yapımı içeceklere meraklı olduğumdan indirimdeyken sipariş verdim güzel tasarımlı sadece bugün kurup baktığımda içiceğin döküldüğü mandalın plastik olduğunu gördüm o hoşuma gitmedi cam veya başka bir madde olsa daha sağlıklı olurdu oraya bir çözüm düşüneceğim onun dışında güzel gözüküyor tabi kullanmak gerek birde
Kızçeler mobilyalarım fazala fazla yükledim galiba ama yorumlarınızı bekliyorum mmmEki Görüntüle 1735142 Eki Görüntüle 1735142 Eki Görüntüle 1735143 Eki Görüntüle 1735145 Eki Görüntüle 1735142 Eki Görüntüle 1735143 Eki Görüntüle 1735145 Eki Görüntüle 1735146 Eki Görüntüle 1735150 Eki Görüntüle 1735147
Çeyizlerinde en cok tupper a ağırlık vermişsin bende almayı düsünüyorum en kısa zamanda ama daha önce hiç kullanmadıgım icin kararsızdım. Herseyin cok güzel hayırlı olsun mobilyalarına bayıldım salonu sade tercih etmissin cok güzel. Renkli kırlentlerle değişik hava katabilirsin canım ama ben en cok yatakodanı beğendim tam hayalimdeki country tarzı. Hangi marka ve ne kadara aldın acaba ? Cok güzelllll :) sağlıkla mutlulukla oturun insallahKızçeler mobilyalarım fazala fazla yükledim galiba ama yorumlarınızı bekliyorum mmmEki Görüntüle 1735142 Eki Görüntüle 1735142 Eki Görüntüle 1735143 Eki Görüntüle 1735145 Eki Görüntüle 1735142 Eki Görüntüle 1735143 Eki Görüntüle 1735145 Eki Görüntüle 1735146 Eki Görüntüle 1735150 Eki Görüntüle 1735147