Benim annemin kus olduğu akraba ile bende kus olmak zorunda miyim

tugbaoyku

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2024
450
-13
27
Amcamın gelini ile annem konuşmuyor. Bende yarın amcam gelini ile gezmeye gideceğim duysa kızar ama bana bi zararı yok kadının sizce gitmezen mi. Bende mesela yengemle kusum bana laflar söyledi ama annem konuşuyor. Ben gelmişim 30 yaşına sizce fikir

Acil hanımlar

Anneniz benim annem gibi narsistse küsmek zorunda kalıyorsunuz ya da mesafe koymak zorunda kalıyorsunuz...Ama siz onun çok sevdiği birinden hoşlanmadığınızda " aaa ben çok sevdim hiç öyle hissetmedim." deyip sosyal medyadan likelar atar,hayatına devam eder..

Çünkü içten içe sana haklarım varı iğneler...
Ama bende yapmıcam artık..Onun haberi olmadan görüşücem tabi ki de... Yoksa uygulayacağı psikolojik baskıyla uğraşamam..

Aslında zorunda değiliz ama bizde de böyle işte..

Yani evet bencede narsist çünkü bana karışamaz yani haklısın

Anneniz amcanızın gelinine neden küstü ?

Neden konusmadigina bağlı ?

benim annem amcamın eşiyle konuşmuyor ama ben konuşurum onların problemi beni alakadar etmiyo annem de bunu söylüyor zaten bireysel sorunum seni ilgilendirmez sen yengenle konuş diyo

Neden küstüklerine bağlı anneme saygısızlık yaptıysa durumlar degişir gereksiz bir şeyse konuşurdum.
Annem bize ben kimle küs olsamda sizi ilgilendirmez der hep saygısızlık yapmayın sizlik bir şey yok diyor.

Alakası yok siz görüşün ama sakın saklamayın da. Annemle teyzemler dayımla ve yengemle konuşmuyorlar ben gidip geliyorum her seferinde hımm falan yapıyorlar size ne ben görüşürüm sorunum yok diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…