o baskı yine neysede yanma hissi felaket sizdede oldumu buGeçmiş olsun. Aynen ağrıdan çok o baskı hissi oluyor zaten göğüste, çok normal yani.. Ben 4. günden itibaren tek başıma yatıp doğrulmaya başlamıştım. 10. günümde kıyafetleri çıkarmakta hala zorluk çektiğimi hatırlıyorum. Kollarımı kaldıramıyordum.
tesekkurler simdide en ufak seyde dikis patlayacak gibi geliyoBende panik hastası olarak ameliyata girdim. Şükürler olsun ki bir sorun yaşamadım. Size de geçmiş olsun. Yaklaşık 1 hafta sonunda şikayetleriniz bitecek. Sabır..
Hiç canını sıkma. Ben öldüm öldüm dirildim günlerce. Rahat ol aklına herşey gelecek ameliyatla ilgili. Hepsi kuruntu,, panik ataktan dolayı bunlar unutmatesekkurler simdide en ufak seyde dikis patlayacak gibi geliyo
Yanma hissi nerede? Dikişlerde mi?o baskı yine neysede yanma hissi felaket sizdede oldumu bu
Açıkçası tam nereden anlayamadım bazen dikişten oluyo gibi geliyo ama bazen iki göğsün orta kısmındada oluyo o yüzden sanırm dikiş diil içerde biyerde yanma oluyo ama geçici sürekli olan bişey diil sizce nedwnYanma hissi nerede? Dikişlerde mi?
Şu an içerisi yara bütün tabi, iyileşme sürecinde yanma bu yüzden olur. Kolay değil cep açılıyor içeride..Açıkçası tam nereden anlayamadım bazen dikişten oluyo gibi geliyo ama bazen iki göğsün orta kısmındada oluyo o yüzden sanırm dikiş diil içerde biyerde yanma oluyo ama geçici sürekli olan bişey diil sizce nedwn
Doğru söylüyosun bugün daha az durumda ilk gece uyku problemi yaşamıştım bu pozisyonda yatmaya alışık olmadığım için bugece daha iyi uyudum ama sırt ağrıları inanılmaz bence ameliyat olacak kişiler sonrasını iyi düşünmeli benim ağrım olmadı ama başka şeyler sıkıntı yaratıyor işte iyi düşünmek lazımŞu an içerisi yara bütün tabi, iyileşme sürecinde yanma bu yüzden olur. Kolay değil cep açılıyor içeride..
Zaten sırt ağrısı en çok şikayet edilen sey, maalesef yan yatmaya başlayana kadar da devam ediyor. Ne zaman yan yatmaya başlayacağına vücut karar veriyor. Şimdi istesen de yatamazsin. Ben bir süre sonra hafif yana meyilli yatmaya başlamıştım, diğer tarafa destek olarak yastık koyuyordum, tabi yine çok etkili olmuyor ağrıyı azaltmada ama en azından biraz hafifliyor.Doğru söylüyosun bugün daha az durumda ilk gece uyku problemi yaşamıştım bu pozisyonda yatmaya alışık olmadığım için bugece daha iyi uyudum ama sırt ağrıları inanılmaz bence ameliyat olacak kişiler sonrasını iyi düşünmeli benim ağrım olmadı ama başka şeyler sıkıntı yaratıyor işte iyi düşünmek lazım
Kol hareketlerim gitgide açılıyor şuan en aZından kendi işimi kendim görebiliyorum tabi tepeye uzatmıyorum kollarımı ama biran önce düzelsin hareketlerin kısıtlanması sıkıcıGecmis olsun canim kol hareketlerin bi sure kisitli olacak kas alti olduysa. Bende 2 hafta surmustu. 3. Ve 4. Haftalarda bayagi rahatlamistim. Agrilar da azalmisti kollarimi da kullanabiliyodum. Doktorun kim bu arada
1. ayda inmeye başladı benimkiler. Kas altı yöntemde biraz daha uzun sürede iniyor kaslardan baskıyı kestiğindeBu Protezler ne zaman aşağı iner kızlar