Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy ben ölüyorum şuanda o yanmadano baskı yine neysede yanma hissi felaket sizdede oldumu bu
Evet ama hepsi geçiyor biraz sabır herşey güzel olacakAyy ben ölüyorum şuanda o yanmadan
Birde benim sadece sag gögsumde oluyo bu yanma sol gögsümde maşallah tık yok..normalmi bu tek gögüste olmasiEvet ama hepsi geçiyor biraz sabır herşey güzel olacak
Bence normaldir benimde ikisinde aynı anda olmuyodu hepsi geçti gittiii şükür geçmiş olsunBirde benim sadece sag gögsumde oluyo bu yanma sol gögsümde maşallah tık yok..normalmi bu tek gögüste olmasi
Sagol canım:)gecicek inşallahBence normaldir benimde ikisinde aynı anda olmuyodu hepsi geçti gittiii şükür geçmiş olsun
Ah yavrucuk senin kaç gunn geçti yanma neden devam ediyo zorlayacak bişey yapmadın dimiBirde benim sadece sag gögsumde oluyo bu yanma sol gögsümde maşallah tık yok..normalmi bu tek gögüste olmasi
Kaçıncı günde atlattın canım benimBence normaldir benimde ikisinde aynı anda olmuyodu hepsi geçti gittiii şükür geçmiş olsun
Yoo hic birsey yapmıyorum aksine dogum yapmış kadınlar gibi yatıyorum akşama kadar yemegim suyum ayagima geliyo bitek lavaboya kalkıyorum:)Ah yavrucuk senin kaç gunn geçti yanma neden devam ediyo zorlayacak bişey yapmadın dimi
Bence yavas yavas hareket etmek gerek sadece yataraan saha geç açılırsın yürüyüş yapmak lazım ev içinde ne kadar hareketsiz olursan o kadar uzun sürer toparlanmak ben 5. Günde gayet iyiydim hiç ağrı vs yoktu baskı ağırlık devam ediyodu ondan sonrada azaldı zaten gittikçe odaYoo hic birsey yapmıyorum aksine dogum yapmış kadınlar gibi yatıyorum akşama kadar yemegim suyum ayagima geliyo bitek lavaboya kalkıyorum:)
Kalkayım artık ozaman bende yavaş yavaş:))ben biraz korkağımda bisey olcak diye aklım gidiyoBence yavas yavas hareket etmek gerek sadece yataraan saha geç açılırsın yürüyüş yapmak lazım ev içinde ne kadar hareketsiz olursan o kadar uzun sürer toparlanmak ben 5. Günde gayet iyiydim hiç ağrı vs yoktu baskı ağırlık devam ediyodu ondan sonrada azaldı zaten gittikçe oda
Ne kadar olduKalkayım artık ozaman bende yavaş yavaş:))ben biraz korkağımda bisey olcak diye aklım gidiyo
Bugün 5. Günüm canımNe kadar oldu
Yarından itibaren rahatlarsın ama hareket etmelisin hafif hafifBugün 5. Günüm canım
Canım izlermisin beniYarından itibaren rahatlarsın ama hareket etmelisin hafif hafif
TabiCanım izlermisin beni
Bayıldımm güle güle kullan
Canımm çok teşekkürler sende koy bizde seninkini göreşimBayıldımm güle güle kullan
Yarın koyucam canım sargılar acılcakCanımm çok teşekkürler sende koy bizde seninkini göreşim